Znači samo trkeljam pa što bude?ElliQuinn » wrote: Ne moraš znati. Vidi Mulicu, ne zna o čemu govori, a jedna je od glavnih gutačica.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Black Sheep
To save some time, let's just assume I'm always right.
icuceklonka » wrote:Prevelik je za miša. Miševe volim.Imaju slatke male njuškice i oči kao dvije pribadače i difne male brkofe.
Ma dobri su i štakci kad su kućni. Ima frend dva, super su.
Ali ovo, ovo je nekako bljak. Nadam se da mi mačka neće donosit te gadarije doma.
ovako:
kupi bocu domestosa, izlij po krepanom štakoru, odi popij kavu u kuću, dok ispereš džezvu za kavu sve će nestati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mulice, shvaćam te, al onaj tko ti nema što reći neće te niti komentirat. Tak je to inače. Ja ponekad napišem post, koji kao da je nevidljiv. S druge strane iznenadi me kad netko to zapamti. A ja mislim da me nitko ne čita.
Ak ti mogu pomoć, pomoći ću ti, ako ne, neću ti ni odmoć.
Jel pomaže da kažem da je šupak?
Inače sam impulzivna, to već znate.
Ak ti mogu pomoć, pomoći ću ti, ako ne, neću ti ni odmoć.
Jel pomaže da kažem da je šupak?
Inače sam impulzivna, to već znate.
Vodena, nije, manji je i mrtviji od onih sa slike. Ima oblik tijela ko štakor, znaš ono, prednje šapice kraće i taj tanki goli rep, a boju ne znam odrediti jer se već toliko ofucao da mu vire rebarca. Guglala sam voluharice, možda je to, ima malo bijelog krzna oko njuške, ali čini mi se da ima duži rep. Ma briga me, voluharica je. :stavljaprsteuušiipjeva: :ignoriramogućnostdaimaštakoraudvorištu:
gonj špadi
Šteta što si pobrisala. Takva izdrkavanja je uvijek lijepo pročitat.AdMulica » wrote:nije bitno...nastavite
Happy Easter!
Je, to ti je voluharica. Štakor je već komad miša.
To ti je njihovo doba. Jesen, pazi samo da ti se ne uvuku kroz prozor u špajzu, tak je meni bilo.
Inače, ne zanimaš ih ti, samo klopa. Jel imaš rupa po zemlji u dvorištu. Onak ko za biljarsku kuglu? Možda malo manjih? 
To ti je njihovo doba. Jesen, pazi samo da ti se ne uvuku kroz prozor u špajzu, tak je meni bilo.
Opcrtaj ga kredom i igraj se forenzičara. Zamisli da si ona iz Kostiju , zaboravi da ti se gadi.klonka » wrote:Vodena, nije, manji je i mrtviji od onih sa slike. Ima oblik tijela ko štakor, znaš ono, prednje šapice kraće i taj tanki goli rep, a boju ne znam odrediti jer se već toliko ofucao da mu vire rebarca. Guglala sam voluharice, možda je to, ima malo bijelog krzna oko njuške, ali čini mi se da ima duži rep. Ma briga me, voluharica je. :stavljaprsteuušiipjeva: :ignoriramogućnostdaimaštakoraudvorištu:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
upravo sam saznala od male da ovaj tjedan imaju dane kruha i da sutra treba donjeti kruh.
i sad, u pola 9, umjesto da joj idem citati pricu za laku noc, idem s njom mjesiti pogacu. srecom da doma imam brasna i germe.
samo mi nije jasno zasto ako ne odem dva dana ja do vrtica uvijek nastanu ovakva sranja. zar je moguce da samo zene pitaju u vrticu sta je bilo, sta se radilo i sta treba napraviti. i koliko pricam s ostalim mamama, jos nema muskarca koji je u stanju isto.
:ljuta:
i sad, u pola 9, umjesto da joj idem citati pricu za laku noc, idem s njom mjesiti pogacu. srecom da doma imam brasna i germe.
samo mi nije jasno zasto ako ne odem dva dana ja do vrtica uvijek nastanu ovakva sranja. zar je moguce da samo zene pitaju u vrticu sta je bilo, sta se radilo i sta treba napraviti. i koliko pricam s ostalim mamama, jos nema muskarca koji je u stanju isto.
:ljuta:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
nemam sjemenke
inace bi ih stavila na pogacu 
mislim, pecenje doma nije pod muss, moze se kupiti i u pekari, al ono...nije preporucljivo. i inace nas dvije volimo radit nered u kuhinji. samo ne u pola 9 navecer, na horuk.
zaboravila sam na druge brige. bas sam blesava.
mislim, pecenje doma nije pod muss, moze se kupiti i u pekari, al ono...nije preporucljivo. i inace nas dvije volimo radit nered u kuhinji. samo ne u pola 9 navecer, na horuk.
zaboravila sam na druge brige. bas sam blesava.
- Black Sheep
Ja sam otrčala do pekare, kupila malo tijesta za pizzu, i sad kreće valjanje i pečenje. Uffff...dimnjak » wrote:upravo sam saznala od male da ovaj tjedan imaju dane kruha i da sutra treba donjeti kruh. :ljuta:
posto je muz na koncertu, nije mi se dalo oblaciti dijete i navlaciti ga do pekare u kojoj je upitno da li ima tijesta.Black Sheep » wrote:
Ja sam otrčala do pekare, kupila malo tijesta za pizzu, i sad kreće valjanje i pečenje. Uffff...
auto je isto na koncertu.
nego, da nam djeca ne idu u isti vrtic?
sretno sa valjanjem i rastezanjem
- Black Sheep
Sorry, ovo dijete ide u školu.
- Black Sheep
-
- Information
-