Drzavni udar u demokrstskoj Ukrajni

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 26 Apr 2014, 18:43

Pero » wrote: Vidiš - to ti je tajna. Koju ni ti ni ja ne razumijemo, a koja tebe očito uzrujava. Ne znam zašto. NATO se širi, svojevoljno mu pristupaju nove članice - jesu li lude, koji im je moj. :zubo: :zubo: Meni osobno je drago da smo u NATO-u. Zato što bi eventualna želja za nasilnom primjenom granica, koju smo iskusili prije 20 i kusur godina, sada automatski postavila još 27 zemalja protiv takvih aspiracija. Meni je to zgodno. :zubo:
da.ali nato je rekao da se nece sirit. a jest. a rekao je da nece. ocemo sad opet onu pricu, dva tukca, tri tukca.. ?

ma ok, tebi je drago, svak ima svoje veselje. :D
koja eventualna zelja za promjenom granica, sta? i sta sad, da sutra se nekako odluci da dalmacija ima svoje granice, pustit ce nato na nas? ili sta..nekog ce pustit, ima ko oce? :D
tebe je puno toga strah. reci, jel tebe itko ikad, ono, pratio, jel..? :kokice:
..da itko, skoro svatko, jelda? :mig: :D
Izlaze članice NATO-a. Ti bi zabranio američkim brodovima uplovljavanje u Split? :D :D Doduše, prvo bi trebao novu vladu, pa možda i referendum, al idu ti referendumi tebi od ruke.
ne postoji sporazum po kojem bi se zabranilo da neki ratni brodovi uplovljavaju u split. narocito ako uplovljavaju s nekim ne bas kurtoaznim namjerama. uostalom, split..ja dran sko mo re, ne cr no mo re. hadrian, ekspont? kujis, ono? crno more, jadransko more, split?
za crno more postoji neki takav sporazum. jel postoji? eno, citam da postoji. dakle, radi se o zemljama koje izlaze na crno more, ne o clanicama natoa. dakle, sta amerikanci tamo oce, jel za njih sporazumi ne vrijede? ocemo sad o suverenitetu, o suronovu, o cemu cemo sad? aj, iznenadi me.. :D
ok, onda recimo ovako..za sve vrijede sporazumi na ovom svijetu, osim za ameriku i nato. mislim, ok, neka, ali onda recimo to tako kako jest..

ne idu mi referendumi od ruke, nazalost..
Ne, plaća me domaći kapitalist. :zubo: Nekad me i plaćala multinacionalna kompanija, pa tko zna kakve veze ona ima s NATO-om. :zubo:
ma ono, nije bitno, ali..mogli bi te pocet placat. nesto barem. :D

Jebi ga, zakasnio sam. Zaboravio si da sam se uključio na ovu temu tek kada je Miki čestitao pripojenje Krima Rusiji. :zubo:
pa eto, cestitao je krimcanima. u ogromnom postotku jeta zelja izrazena, nema tu nista lose za cestitat ko oce.
ok, moze se jos cestitat i ukrajinskim desnicarima. nije bas tako cesto da potjeras teritorij od sebe, treba to znat napravit..

Pa sve je jasno unda. Ti reagiraš na desničarenje ko bik na crvenu krpu. To automatski nije dobro, ti su ljudi u krivu i ti moraš biti na suprotnoj strani. U ovom slučaju ruskoj. Bez obzira koliko je ona lijeva ili desna, ali se tebi čini ljevijom od ukrajinske. Žirinovski je salonski desničar bez puno uticaja, a ono - Rusi imaju i dosta jaku komunističku partiju. Kužim da su ti simpatičniji od tih ukletih desničarskih Ukrajinaca.
po cetvrti put ili treci i po..na desnicarenje treba reagirat, jasno, ali ako se na fasizam ne reagira, onda se na njega pristaje, mislim, ulozi i retoricki ulozi, pa onda mozda i funkcionalni, postaju nesto veci.
aj, jos jedanput reci to desnicari, sta vec ti guras, tako da tvoja bude zadnja. mislim, i zidu je vec jasno sto govorim, crtam po zidu, nemam uopce vise namjeru nekom sto puta objasnjavat ako on to ne zeli cut.
ajd, ponovi jos jedared, sto sam ja to ocito i dakle rekao pa da i to obavimo. :D

ti su ljudi sebi u krivu, ne meni. oni su izgubuili krim, nisam im ja izgubio krim.

i uostalom, ja sam spomenuo sad ruske fasizme, ne ti. ja sam to uzeo u obzir, ne ti. a koliko jos toga ima, pa da ti to prisvojis kao svoje jer se ne mos dosjetit sam.. :D

Pero

Post 26 Apr 2014, 19:13

..a unda » wrote: da.ali nato je rekao da se nece sirit. a jest. a rekao je da nece. ocemo sad opet onu pricu, dva tukca, tri tukca.. ?
Pa da, i Rusija je garantirala teritorijalnu cjelovitost Ukrajini. Koliko je to tukaca? :zubo:
..a unda » wrote: koja eventualna zelja za promjenom granica, sta? i sta sad, da sutra se nekako odluci da dalmacija ima svoje granice, pustit ce nato na nas? ili sta..nekog ce pustit, ima ko oce? :D
Ajd daj ti organiziraj više taj referendum da mogu izvadit osobnu u Dalmaciji pa da budem protiv. :zubo:
..a unda » wrote: tebe je puno toga strah. reci, jel tebe itko ikad, ono, pratio, jel..? :kokice:
..da itko, skoro svatko, jelda? :mig: :D
Je, puno puta, najviše djeca. :zubo:
..a unda » wrote: ne postoji sporazum po kojem bi se zabranilo da neki ratni brodovi uplovljavaju u split. narocito ako uplovljavaju s nekim ne bas kurtoaznim namjerama. uostalom, split..ja dran sko mo re, ne cr no mo re. hadrian, ekspont? kujis, ono? crno more, jadransko more, split?
za crno more postoji neki takav sporazum. jel postoji? eno, citam da postoji. dakle, radi se o zemljama koje izlaze na crno more, ne o clanicama natoa. dakle, sta amerikanci tamo oce, jel za njih sporazumi ne vrijede? ocemo sad o suverenitetu, o suronovu, o cemu cemo sad? aj, iznenadi me.. :D
ok, onda recimo ovako..za sve vrijede sporazumi na ovom svijetu, osim za ameriku i nato. mislim, ok, neka, ali onda recimo to tako kako jest..
Tebi za volju, možemo uključit i Rusiju i isključit Ukrajinu. :zubo:
..a unda » wrote: ma ono, nije bitno, ali..mogli bi te pocet placat. nesto barem. :D
Pa ja se ne bih bunio. Ti bi? :zubo:
..a unda » wrote: po cetvrti put ili treci i po..na desnicarenje treba reagirat, jasno, ali ako se na fasizam ne reagira, onda se na njega pristaje, mislim, ulozi i retoricki ulozi, pa onda mozda i funkcionalni, postaju nesto veci.
Ma to unda, odmah na Goli otok ili u Sibir. Na ljutu ranu ljutu travu. Neš ti meni majci desničarski laprdat pod krinkom demokracije. Možeš samo ljevičarski. :zubo:
..a unda » wrote: i uostalom, ja sam spomenuo sad ruske fasizme, ne ti. ja sam to uzeo u obzir, ne ti. a koliko jos toga ima, pa da ti to prisvojis kao svoje jer se ne mos dosjetit sam.. :D
Jesi, al nekako ko da iz tebe provejava lagana podrška Rusiji. :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 26 Apr 2014, 19:23

Pero » wrote: Pa da, i Rusija je garantirala teritorijalnu cjelovitost Ukrajini. Koliko je to tukaca? :zubo:

Ajd daj ti organiziraj više taj referendum da mogu izvadit osobnu u Dalmaciji pa da budem protiv. :zubo:

Je, puno puta, najviše djeca. :zubo:

Ma to unda, odmah na Goli otok ili u Sibir. Na ljutu ranu ljutu travu. Neš ti meni majci desničarski laprdat pod krinkom demokracije. Možeš samo ljevičarski. :zubo:

Boldano nije 100%tna istina, jer je postojao uvjet o zastiti nacionalnih manjina, posebno rusa.
Pero

Post 26 Apr 2014, 19:29

miky0 » wrote:
Boldano nije 100%tna istina, jer je postojao uvjet o zastiti nacionalnih manjina, posebno rusa.
A što je istina? Pouči mene neukoga. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 26 Apr 2014, 19:38

Pero » wrote: A što je istina? Pouči mene neukoga. :zubo:
Sa zadovoljstvom. Rusi, Ukrajinci, Amerikanci i Englezi su skrojili ugovor o vracanju Abombi rusima uz uvjet da rusija cuva cjelovitost urajine s uvjetom da se ne diraju garantirana prava nacionalnim manjinama, a rusi su trazili posebni naglasak na ruse, sto je u ugovoru i ostvareno. Zadovoljan?
..a unda
Undaminator

Post 26 Apr 2014, 19:46

Pero » wrote: Pa da, i Rusija je garantirala teritorijalnu cjelovitost Ukrajini. Koliko je to tukaca? :zubo:
ok, shvatio sam. ukrajina je prekrsila taj dogovor, garanciju i onda nakon sto ga je prekrsila nato se, jasno, prosirio.
sori, u pravu si, tek sad vidim ja bucam. a i vidim da nije pametno stat ispred valjka i rec mu..stani! :D
ma polako, di ti se sad zuri? sve ce bit, polako.
a granice, a neko te prati, gleda onim pogledom, jel.. ono, kriv si, moras bit kriv. uf, gadno je to, gadno.. pa taman kad mislis da si prosao granicu, a neki auto te prati, slijedi.. :D
ali rusija i ukrajina su na crnom moru, amerika nije.

ok, amo jos jedan krug, vidim da te zabavlja grist se za rodjenu gujicu.. :D
a zasto ce mene placat? ja im kazem ajte ca, a tebi suza veselica na oko kad ih vidis. ono, odmah zaboravis da te prate i pretane te bit strah. :D
:S ( mislim, ovo ne znaci da je moja zadnja, disklejmam da je tvoja zadnja. mogu ti rec da si je dobro iskoristio,vec sam se pitao hoces li sam sebe uspjet nadmasit.. :D )

shvacam. najprije su rusi uzeli krim, pa se onda nato prosirio. ko tako ne kaze, daje podrsku rusima. jest ludo, ali aj ti protiv valjka.. :D
visekratni klon

Post 26 Apr 2014, 20:08

Gledam sutrašnji veseli program i ne ide mi u glavu, koji nam je kurac, zašto radimo veselicu povodom nečijeg rata i kakve to jebene veze ima s nama osim patetične identifikacije s našim ratom? :facepalm: :bicedobro:
Pero

Post 26 Apr 2014, 20:10

miky0 » wrote:
Sa zadovoljstvom. Rusi, Ukrajinci, Amerikanci i Englezi su skrojili ugovor o vracanju Abombi rusima uz uvjet da rusija cuva cjelovitost urajine s uvjetom da se ne diraju garantirana prava nacionalnim manjinama, a rusi su trazili posebni naglasak na ruse, sto je u ugovoru i ostvareno. Zadovoljan?
I? Ukrajinci su dirali prava autonomnoj oblasti Krim - što su je htjeli ukinut, pa to više ne vrijedi? Ne kužim? Htjeli su izbacit rusku flotu iz Sevastopolja?
miky0
ST Leader

Post 26 Apr 2014, 20:14

Pero » wrote: I? Ukrajinci su dirali prava autonomnoj oblasti Krim - što su je htjeli ukinut, pa to više ne vrijedi? Ne kužim? Htjeli su izbacit rusku flotu iz Sevastopolja?
Ukinit ruski jezik, sto je ugovorom u ustavu garantirano.
Pero

Post 26 Apr 2014, 20:22

..a unda » wrote: ok, shvatio sam. ukrajina je prekrsila taj dogovor, garanciju i onda nakon sto ga je prekrsila nato se, jasno, prosirio.
sori, u pravu si, tek sad vidim ja bucam. a i vidim da nije pametno stat ispred valjka i rec mu..stani! :D
Kakav je to dogovor Ukrajina prekršila i kako se to NATO proširio? Ne kontam. Il još ti opet izvlačiš ujedinjenje Njemačke iz šešira? :zubo:
..a unda » wrote: ma polako, di ti se sad zuri? sve ce bit, polako.
a granice, a neko te prati, gleda onim pogledom, jel.. ono, kriv si, moras bit kriv. uf, gadno je to, gadno.. pa taman kad mislis da si prosao granicu, a neki auto te prati, slijedi.. :D
Je, neugodno je, naročito ako ima rotirku a ti si prekoračio brzinu. :zubo:
..a unda » wrote: ali rusija i ukrajina su na crnom moru, amerika nije. :zubo:
Tebe jako brine taj razarač u Crnom moru. Da ne okupira :zubo: /oslobodi :zubo: Sevastopolj.
..a unda » wrote: ok, amo jos jedan krug, vidim da te zabavlja grist se za rodjenu gujicu.. :D :zubo:
Može
..a unda » wrote: a zasto ce mene placat? ja im kazem ajte ca, a tebi suza veselica na oko kad ih vidis. ono, odmah zaboravis da te prate i pretane te bit strah. :D
Možda te potplate, pa prijeđeš na njihovu stranu. :zubo: Zamisli koliko bi onda mačaka mogao uzdržavat. :D
..a unda » wrote: :S ( mislim, ovo ne znaci da je moja zadnja, disklejmam da je tvoja zadnja. mogu ti rec da si je dobro iskoristio,vec sam se pitao hoces li sam sebe uspjet nadmasit.. :D )
Ne umem da razumem. :zubo:

..a unda » wrote: shvacam. najprije su rusi uzeli krim, pa se onda nato prosirio. ko tako ne kaze, daje podrsku rusima. jest ludo, ali aj ti protiv valjka.. :D
Ne, nego se NATO proširio i zato Rusi imaju pravo uzet Krim - jel ti to u redu? :zubo:
Pero

Post 26 Apr 2014, 20:25

miky0 » wrote:
Ukinit ruski jezik, sto je ugovorom u ustavu garantirano.
Nisu ga ukinuli. Koliko ja znam Rada je izglasala da je ukrajinski jezik službeni jezik u Ukrajini ali je Turčinov to suspendirao. I kakve to veze ima sa maskiranim facama u Slovjansku?
miky0
ST Leader

Post 26 Apr 2014, 20:39

Pero » wrote: Nisu ga ukinuli. Koliko ja znam Rada je izglasala da je ukrajinski jezik službeni jezik u Ukrajini ali je Turčinov to suspendirao. I kakve to veze ima sa maskiranim facama u Slovjansku?
Velike veze. Nisu ga ukinuli jer su vidili da to vodi u propast. Ali kasno. Zelju su iskazali u slavodobitnom govoru na majdanu prvog ili drugog dana nakon nelegalnog peuzimanja vlasti.
..a unda
Undaminator

Post 26 Apr 2014, 20:45

Pero » wrote: Kakav je to dogovor Ukrajina prekršila i kako se to NATO proširio? Ne kontam. Il još ti opet izvlačiš ujedinjenje Njemačke iz šešira? :zubo:
ukrajine nije prekrsila nikakav dogovor,nato s enije prosirio. smrt rusiji, spalejna zeemlja i tako to.. :D
Je, neugodno je, naročito ako ima rotirku a ti si prekoračio brzinu. :zubo:
uzas. kreteni. :D

ali, sta jest, tebe je strah i prate te.. :D
Tebe jako brine taj razarač u Crnom moru. Da ne okupira :zubo: /oslobodi :zubo: Sevastopolj.
americki ratni brod ima puno pravo u ime amerike natoa i tebe radit sto god ga je volja. narocito protiv imperijalisticke rusije. :usama:
Može
samo nastavi. sto vise krugova, bolji argument. bitno je neodustat. :D
Možda te potplate, pa prijeđeš na njihovu stranu. :zubo: Zamisli koliko bi onda mačaka mogao uzdržavat. :D
nemoj polazit uvijek od sebe. nema stvari se tesko mogu zamislit. :D

Ne umem da razumem. :zubo:
ma naravno, no habla.

Ne, nego se NATO proširio i zato Rusi imaju pravo uzet Krim - jel ti to u redu? :zubo:
ne, pogresno si shvatio. nista nije u redu sto rusija napravi, ali nista. ono sto nato napravi je svetinja. :smit & veson tuce cetri asa, a valjak uvijek ima prednost: :D
..a unda
Undaminator

Post 26 Apr 2014, 20:50

visekratni klon » wrote:Gledam sutrašnji veseli program i ne ide mi u glavu, koji nam je kurac, zašto radimo veselicu povodom nečijeg rata i kakve to jebene veze ima s nama osim patetične identifikacije s našim ratom? :facepalm: :bicedobro:
a kic. nikakve druge identifikacije nema. ono, bin der, dan det.. :D

ali, sve se vraca. to je lekcija koju jos moramo naucit. nema dzabe, ne mozes uvijek racunat na srecu..

ne mozes varat sve ljude citavo vrijeme, ali uvijek mozes sebe. to je vec doduse patologija, ali dobro je barem znat o cemu se radi. zna bit zarazno.. :D
visekratni klon

Post 26 Apr 2014, 21:05

Nekima je dobro došlo i da se ispromoviraju, bog će me kazniti, ali ono. :zubo: Jedan se požurio intervjuirati za ukrajinski časopis da ispromovira knjigu. :facepalm: To je ta borba za slobodu, brend, sve je brend i marketinška prilika. :S
Sad opet grize savjest, zla sam jer trešam ljude okolo. :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 26 Apr 2014, 21:18

visekratni klon » wrote:Nekima je dobro došlo i da se ispromoviraju, bog će me kazniti, ali ono. :zubo: Jedan se požurio intervjuirati za ukrajinski časopis da ispromovira knjigu. :facepalm: To je ta borba za slobodu, brend, sve je brend i marketinška prilika. :S
Sad opet grize savjest, zla sam jer trešam ljude okolo. :tuzni:
..a cuj, pokusaj to gledat kao jadno, eto. dok nekom ne omrkne, drugom ne osvane..:D
visekratni klon

Post 26 Apr 2014, 21:23

..a unda » wrote: ..a cuj, pokusaj to gledat kao jadno, eto. dok nekom ne omrkne, drugom ne osvane..:D
I gledam, zato se i grizem jer smo nekad bili dobri... Dok ja nisam shvatila da se meni ta cijela marketinška priča jako ne sviđa. Pa se grizem što mi je turbo jadno. Pazi ti to veli ej Hrvatska malo zna o Ukrajini i kao sad odjednom se treba baciti na to tržište, zagristi, iskoristiti, malo se ispromovirati, napraviti neku veselicu ovdje, ono glavno da ide, da se prodaje. :S Gledam i ne vjerujem, al stvarno. Sad se nasilu treba bratimiti s Ukrajinom o kojoj dojučer nismo znali ništa i bolio nas je kurac. :S
Pero

Post 26 Apr 2014, 21:35

..a unda » wrote: ukrajine nije prekrsila nikakav dogovor,nato s enije prosirio. smrt rusiji, spalejna zeemlja i tako to.. :D
Tako je. Smrt Rusiji u Ukrajini. :zubo:
..a unda » wrote: ali, sta jest, tebe je strah i prate te.. :D
Nije me strah i ne prate me dok ne prekoračim brzinu. Jesi zadovoljan? :zubo:
..a unda » wrote: americki ratni brod ima puno pravo u ime amerike natoa i tebe radit sto god ga je volja. narocito protiv imperijalisticke rusije. :usama:
A što on to radi - uzima koji to teritorij Rusiji? :D
..a unda » wrote: ne, pogresno si shvatio. nista nije u redu sto rusija napravi, ali nista. ono sto nato napravi je svetinja. :smit & veson tuce cetri asa, a valjak uvijek ima prednost: :D
Ne, ti si pogrešno shvatio. Sve što Rusija napravi je u redu, ona je dobra, ljevičarska i neimperijalistička. :zubo: Ja sam prljavi mali kapitalistički NATO-vski plaćenik koji te ometa u tvom miru dijeljenja međunarodne pravde prema tvojim principima. :zubo:
Pero

Post 26 Apr 2014, 21:40

miky0 » wrote:
Velike veze. Nisu ga ukinuli jer su vidili da to vodi u propast. Ali kasno. Zelju su iskazali u slavodobitnom govoru na majdanu prvog ili drugog dana nakon nelegalnog peuzimanja vlasti.
Dakle, jesu ga ukinuli ili nisu ukinuli? Ili to što su ga mislili možda ukinuti je dovoljan razlog za teritorijalnim aspiracijama. A što se tiče govora - ti bi ukinuo govor koji ti nije po volji? :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Apr 2014, 21:42

Pero » wrote: Tako je. Smrt Rusiji u Ukrajini. :zubo:

Nije me strah i ne prate me dok ne prekoračim brzinu. Jesi zadovoljan? :zubo:

A što on to radi - uzima koji to teritorij Rusiji? :D

Ne, ti si pogrešno shvatio. Sve što Rusija napravi je u redu, ona je dobra, ljevičarska i neimperijalistička. :zubo: Ja sam prljavi mali kapitalistički NATO-vski plaćenik koji te ometa u tvom miru dijeljenja međunarodne pravde prema tvojim principima. :zubo:
..pero, ne brini, sto god ja rekao, ti si u pravu. ne boj se, ne pratim te.. :D
Pero

Post 26 Apr 2014, 21:43

..a unda » wrote:
..pero, ne brini, sto god ja rekao, ti si u pravu. ne boj se, ne pratim te.. :D
Mogao bi me pratiti - sljedeći tjedan idem u NATO - rekli su mi da trebaju još jednog agenta. I da preferiraju Dalmatince s mačkama. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 26 Apr 2014, 22:16

Pero » wrote: Mogao bi me pratiti - sljedeći tjedan idem u NATO - rekli su mi da trebaju još jednog agenta. I da preferiraju Dalmatince s mačkama. :zubo:
imam ja i pasa. :kokice:

samo ti ajde u nato. od neceg se zivjet mora, razumijem ja to. ko te kruvom rani i cacom ga zovi..sve je to meni jasno.. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 27 Apr 2014, 09:19

..a unda wrote: shvacam. najprije su rusi uzeli krim, pa se onda nato prosirio. ko tako ne kaze, daje podrsku rusima. jest ludo, ali aj ti protiv valjka.. :D
:S :S

:rofl:

Dzabe ti je.

Meni je trebalo neko vrijeme da shvatim ko je sugovornik s druge strane ali na kraju sam ipak shvatio... :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 27 Apr 2014, 17:13

Eto, karambol nam je preporučio da čitamo Engdhala pa da vidimo šta kaže dotični za situaciju u Ukrajini,
ko je sve zakuhao i zašto, Rusi ili Ameri...

WILLIAM ENGDAHL ZA JUTARNJI Neonacisti povezani s NATO-om snajperima su srušili Janukoviča

S druge strane, jasno je da se Washington spremio za novo ekonomsko silovanje Ukrajine koristeći svoju kontrolu nad MMF-om. U pregovorima u listopadu MMF je zahtijevao da Ukrajina udvostruči cijene benzina i struje u industriji i kućanstvima, da makne zabranu kupovanja ukrajinskih bogatih poljoprivrednih površina, napravi velike ekonomske reforme, devalvira valutu i sreže državne fondove kako bi se izbalansirao budžet. Zauzvrat, Ukrajina bi dobila bijednih četiri milijarde dolara.

Prije svrgavanja Janukovičeve vlade Moskva je bila sprema preuzeti oko 15 milijardi ukrajinskog duga i srezati cijene plina za trećinu. Ekonomska suradnja Ukrajine i Moskve bila je nešto što je Washington odlučno htio sabotirati pod svaku cijenu. Drama ni približno nije gotova. Ulozi su sama budućnost Rusije, odnos EU i Moskve i globalna snaga Washingtona.

Ma daj me nemoj jebat :misli:

Američki agenti kao prethodnica MMF-a i gospodarskog podčinjavanja jedne zemlje???

Ma šta bi Ameri radili u ovom dijelu svijeta?

Rusi su sve ovo zakuhali, Rusi. Tako da pokvare dobre odnose s Ukrajincima i ne moraju im pružit gospodarsku pomoć. Ko zna šta je sve moglo ispast od te pomoći? Možda neka ekonomska integracija? Bože sačuvaj takve hereze...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Pero

Post 27 Apr 2014, 17:41

Krasan tekst. :zubo: :zubo: Engdahl u naslovu i nigdje više. :zubo: Što je on rekao, ne zna se. :D Ali glavno da podupire teoriju američke zavjere. :zubo: Strani agenti su pucali. :zubo: Isto tako su sad strani agenti zarobljeni u Slovjansku, a ukrajinski špijuni pretučeni. :zubo: Sigurno te veseli jedan tekst koji podupire tvoju teoriju. :cerek:
  • Information