..a u... a tija sam ti rec di je sad..
Nabijem Zagreb
Zekoslawa » wrote:Uzgred budi rečeno, vi difni i dragi i topli trkeljaški ljudi, samo da vas obavijestim da nemam više broj ni od koga od vas jerbo sam ostala bez svih brojeva koje sam memorirala u zadnje vrijeme. Pa vas molim da me smsate ili pmate te mi dostavite iste. Fala!
tri dvojcice tri trojcice, ruf mi an..Zekoslawa » wrote:Uzgred budi rečeno, vi difni i dragi i topli trkeljaški ljudi, samo da vas obavijestim da nemam više broj ni od koga od vas jerbo sam ostala bez svih brojeva koje sam memorirala u zadnje vrijeme. Pa vas molim da me smsate ili pmate te mi dostavite iste. Fala!
Šta je smišno, za boga miloga?
Imam brojeve od ljudi koje sam zadnji put čula prije pet godina, a nemam ništa šta sam memorirala u zadnjih po godine.
nije, ali sam se sjetio svojih faca i psovki upucenih malom morbitelu, fincima, kinezima i ostalima kad sam uzalud trazio svoje brojeve na novim mobitelima...promijenio sam ih 4 u zadnjih pola godine i svaki put jebo nanu kako sam piglu...Zekoslawa » wrote: Šta je smišno, za boga miloga?![]()
Imam brojeve od ljudi koje sam zadnji put čula prije pet godina, a nemam ništa šta sam memorirala u zadnjih po godine.I morala sam kupiti mobitel.
To je smišno, je li?
![]()
Pa zamisljam kako kunes kad skuzis da ih nema...i tak...bas smo smijesni kad carobiramo nad tim malim svjetlecim pizdarijama...
Pa prije pola godine mi je mobitel išao na popravak i tada sam sve brojeve spremljene u mobitel kopirala na SIM. Nakon toga spremao je u mobitel kad se SIM popunio. Sad mu je krepao ekran i nemam kako te brojeve kopirati. I onda imam samo ono što je ostalo na SIM-u, a to su sve neki prastari brojevi.
Pokojjojduši, ali kako si me s njom povezala?
Otrov za udavače
To ti je samo zato šta se nisi dovoljno trudila.Zekoslawa » wrote: ...znam da mi tvoj broj kurca ne vridi.![]()
A ono spremanje na gmailu ili nekom drugom...?Zekoslawa » wrote:Pa prije pola godine mi je mobitel išao na popravak i tada sam sve brojeve spremljene u mobitel kopirala na SIM. Nakon toga spremao je u mobitel kad se SIM popunio. Sad mu je krepao ekran i nemam kako te brojeve kopirati. I onda imam samo ono što je ostalo na SIM-u, a to su sve neki prastari brojevi.
Aha.Tea Tree » wrote: Bernardić ti je kolega?
Nije demokratija za mene, tu svak priča šta oće. Ja bi bija kul diktator...a unda wrote: sad se ti kandidiraj za split.![]()
Ma nemoj mi sad mogla si ovo, mogla si ono. Nisam ja toliko pametna, ja ću jednog dana ostati i bez većih stvari ovako nonšalantna.
jesi, jesi, neces, neces...Zekoslawa » wrote: Ma nemoj mi sad mogla si ovo, mogla si ono. Nisam ja toliko pametna, ja ću jednog dana ostati i bez većih stvari ovako nonšalantna.
Odoh zmirit i trenirat lezanje. Sutra moram do drugog IP-a...pa nek me majti locira...
Dominicus » wrote: Pokojjojduši, ali kako si me s njom povezala?
Nisam tebe s njom povezala, tako je ispalo jer je u istom postu. Ovo za Džovanku sam usput rekla.
To je poso! Ne ovi s nekakvim čudnovatim serverima, proxyjima i ostalim čudesima. Fino odeš tamo gdje ti redovnim putem daju njihov IP i miran si.karambol » wrote:
jesi, jesi, neces, neces...![]()
Odoh zmirit i trenirat lezanje. Sutra moram do drugog IP-a...pa nek me majti locira...
Laku noć.Zekoslawa » wrote:Odoh i ja. Leć, pa molit boga da uspijem ujutro ustati iz kreveta i obuć se.![]()
Noć, ljudi. Laku noć, Džovanka.
Jesam ja Džovanka? Nisam, nisam umrla.
Umrla je prava, prezimena Broz.
Nije. Nego, ne navraćaju ovdje baš često vile pa su ljudi malkoc iznenađeni. Lako vama koji znate vilinske navade i hirove...Zekoslawa » wrote:Sta je, Becani, prestrasio vas ovi lahorcic?
-
- Information
-