Rasprave i upiti o avionskim kartama, kompanijama i putovanjima avionom
Samo provjera vezano za hand luggage british airwaysa; je li ja to dobro čitam/vidim:
1 handbag/laptop bag (max. 23kg / 51lb and up to 40 x 30 x 15cm / 16 x 12 x 6in)
plus
1 additional cabin bag (max. 23kg / 51lb and up to 56 x 45 x 25cm / 22 x 18 x 10in)
1 handbag/laptop bag (max. 23kg / 51lb and up to 40 x 30 x 15cm / 16 x 12 x 6in)
plus
1 additional cabin bag (max. 23kg / 51lb and up to 56 x 45 x 25cm / 22 x 18 x 10in)
Ma toliko kg jedva stane i u ovu veću torbu, ali dobro je znati.
To mi za Singapur/Bali neće pomoći, jer sve ostale kompanije imaju max 7kg dozvoljenu ručnu prtljagu.
Ali nekada za London bi moglo dobro doći.
To mi za Singapur/Bali neće pomoći, jer sve ostale kompanije imaju max 7kg dozvoljenu ručnu prtljagu.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Sad vidim da je nasa karta na stranicama Germanwingsa vec 320 eur.Prolaznica wrote:Kupljeno. Vidimo se u loži.
A sad bi ionako mogla provesti popodne u Londonu, pa krenuti navečer za MAN, rentacar nas čeka tek u subotu u 13
- Prolaznica
Oh divno, nanjušili svi da potražnja munjevito raste.
Nisam nikad letila sa ovom kompanijom, pa gledam FAQove za prtljagu, ajde barem možemo i malu torbu uz ručnu imat.
Nisam nikad letila sa ovom kompanijom, pa gledam FAQove za prtljagu, ajde barem možemo i malu torbu uz ručnu imat.
Each passenger may carry one item of hand luggage on board with a maximum weight of 8 kg and maximum dimensions of 55 x 40 x 23 cm. This excludes foldable garment bags carried as hand luggage, which may measure up to 57 x 54 x 15 cm.
In addition to this hand luggage each passenger may bring another personal item of hand luggage (max. 40 x 30 x 10 cm) (e.g. laptop bag or handbag) as well as one baby carrier or a child car seat or buggy per child (transport in the cargo hold possible) and wheelchairs/orthopedic aids (e.g. walking frame).
collect moments, not things
- Nukac
- Davorich
Ma Germanwings je jedna od boljih LCC. A znaš ono, njemačka efikasnost.
Nikad nisu bili nešto strogi s čekiranom prtljagom, a i online checkin im radi super.
Inače, ja razmišljam da uzmem i čekiranu prtljagu, jer je 15 EUR i to ZAG - LHR, nema kao kod drugih da moraš posebno platit za svaki let, nego plaćaš kao da letiš jednim letom.
Nazad imam Croatiju, a kako sam kartu kupio još po starom sistemu, imam pravo na čekiranu torbu. I punu torbu bodyshop kozmetike.
Ako me carina ne pritisne...
Mislit će da švercam nešto.
Nikad nisu bili nešto strogi s čekiranom prtljagom, a i online checkin im radi super.
Inače, ja razmišljam da uzmem i čekiranu prtljagu, jer je 15 EUR i to ZAG - LHR, nema kao kod drugih da moraš posebno platit za svaki let, nego plaćaš kao da letiš jednim letom.
Nazad imam Croatiju, a kako sam kartu kupio još po starom sistemu, imam pravo na čekiranu torbu. I punu torbu bodyshop kozmetike.
Ako me carina ne pritisne...
Ako mislis na air asiu tamo se moze s tenkom u avion i nitko te ništa ne pitamarko_31 wrote:Ma toliko kg jedva stane i u ovu veću torbu, ali dobro je znati.
Informacije za put u Tajland
http://thaimer.net
Facebook page
www.facebook.com/thaimerr
- Nukac
- Davorich
Sad kad smo prežalili propast Monarcha, svi se sretno vratili u HR, što mislite, hoće li te ako da, koja lcc aviokompanija će povezati Zagreb s Londonom?
Ja se nekako nadam, a i stavljam 10 kn na Norwegian.
Ja se nekako nadam, a i stavljam 10 kn na Norwegian.
-
Eric the king
Ja se samo nadam da ce ostaviti i liniju za manchester, al isto ocekujem da ce neki lcc ubrzo povezat zg i london, jedino kaj sam siguran da to nece biti ryan 
- Prolaznica
Šta nije easy otišao jer su francuzi podigli aerodromske pristojbe? Negdje mi zvoni taj razlog.
Meni je svejedno tko će doć, samo neka nam dođe čim više LCC-ova.
Meni je svejedno tko će doć, samo neka nam dođe čim više LCC-ova.
- Tyrion Lannister
Norwegian bi bio najbolje riješenje.
Osobno mislim da je Easy u igri.
Osobno mislim da je Easy u igri.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
Recimo cesto usporedjujem cijene iz Zg i iz Lju. U Lju je 80% letova Adria. I za sve destinacije su cijene uglavnom 1,5 puta do 2-3 puta vise nego iz Zg.
Rijetko je nesto iz Lju jeftinije nego iz Zg.
Rijetko je nesto iz Lju jeftinije nego iz Zg.
- Prolaznica
Kaže mi frendica iz Lju, koja često putuje u Brux, da su nenormalne Adrijine cijene za tu relaciju. Npr za neke poslovnjak termine, karte im uredno idu preko 400 eur.
Kratkoročno mogu dići cijenu, dugoročno bi sami sebi jamu iskopali takvim potezom.
Iako sumnjam da će netko doći prije ožujka.
British sa nekih 105-110 eura i izdašnijom hand luggage trenutno vodi...
-
- Information
-