Skužio/la sam da je svijet otišao u kurac kad...
Zainteresirale ga dlake. Ili bolje reći, bez dlaka.karambol » wrote:...kad je judolino poceo pisati na modi....
Ajme, sad ga moram stalkat jer mi je teško dokučiti kakve veze dlake imaju s modom.
Sumnjam da je on ikada posudio majcu susjedi darkerici koja mu ju je vratila punu bijelih mačjih dlaka.
Ali da se vratim temi:
... kad sam vidjela mačku drogiranu apaurinima kako po zraku hvata nevidljive miševe a njezina se vlasnica blentavo smješka u tamnoplavoj sobi ofarbanoj lakom za parkete.
Sumnjam da je on ikada posudio majcu susjedi darkerici koja mu ju je vratila punu bijelih mačjih dlaka.
Ali da se vratim temi:
... kad sam vidjela mačku drogiranu apaurinima kako po zraku hvata nevidljive miševe a njezina se vlasnica blentavo smješka u tamnoplavoj sobi ofarbanoj lakom za parkete.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Jebiga, nisam gledo table uz cestu pa sam zaluto...karambol » wrote:...kad je judolino poceo pisati na modi....
gledala sam na jednoj stranici top najgledanijih isječaka slikokaznih predstava u 2013.
među prvih 10 su:
f****** my wife
lustful love
intimate couple
gledam tu moralnu dekadenciju, i mislim si, s vama ljudi nešto opako nije u redu ako TO masovno tražite TAMO.
među prvih 10 su:
f****** my wife
lustful love
intimate couple
gledam tu moralnu dekadenciju, i mislim si, s vama ljudi nešto opako nije u redu ako TO masovno tražite TAMO.
-
- Information
-