..di smo ono stali? dakle, tesko mi vas je sve kvotat, toliku kolicinu agresivnog ja pa ja moze se dozivjet samo ako ste u gejprajd koloni u hrvata. a i srba. a i bosanaca. a i inace, valjda..
dakle, ferari. jel se neko moze palit..ok, poludvosmislena rijec..palit u smislu napalit, na ferari? jel to prirodno? ili je bolest?
(poluzanimljivo, ja uopce nisam ovdje upotrebljavao rijec bolest. koristio sam rijeci u vezi prirode. odakle se odjednom stvorila ta bolest, odakle je izvedena? ..kako je do toga doslo? )
ili npr, jel se fani pali na ferari ( i kao simbol neceg i kao auto mozda) ili na keruma? da ima neka kerumica, bi li mozda ona mogla imat svoju fani ili svog fanca? i radi cega? radi prirode i sustine?
sta je sa prozorskim skurama? us to to spada? u kviir?
amo zategnut jos malo. jel pedofilija prirodna?
jest, naravno.
i sta je jos? jel bolest?
naime, ako je netko pedofil, a djeca oko njega nisu ugrozena, sta cemo s njim? nista. ono sto ne znamo, ne postoji? ako znamo, jebes ti to sto djeca nisu ugrozena. mozda nisu ugrozena do sad i za svaki slucaj nase dijete nece ici kod barba cike ili se igrat s njim u parkicu..
dobro, govorimo sad o seksulanosti, a gdje su jos drugi nasi odnosi?
ili npr, ko nam garantira da slatkorani ljudi nas nece pojest, ako su bas toliko gladni, a gladni su..stalno skoro.
ok, mozda nas nece i doslovno pojest (ali, nikad se ne zna), ali strast ne pita. ko zna kako ce nas zajebat da bi dosli do svog obroka, ako to ne mogu na drugi nacin?
sta tu nema prirodno?
nevjerojatno kolko ste zero tolerans prema zero tolerans, ako vam to odgovara..ili ne odgovara. ustvari, kako kad ste..
mislim, jedna priucena faministkinja pocetnica vas razbuca ovdje u cas, bez da vas povlaci za usi..