Danas kada priznajem poraz

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 21:27

Već sam sama imala svakakvih ideja i čula svakakve prijedloge :zubo: Problem je u tome što ja stvarno ne mogu namjerno pokvariti hranu :ne zna:

Ne smeta meni što si je netko uzeo jogurt iz frižidera, ali ja bih, da to kojim slučajem napravim, drugi dan donijela novi.
I nisu mi jasni ljudi koji znaju da piju kavu svaki dan i ne padne im na pamet da bi si mogli kupiti kavu i mlijeko. Ispada kao da ja imam doma kravu i plantažu kave, pa mi ionako neće usfaliti.

Desire makes slaves out of kings.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 12 Dec 2012, 21:31

Éowyn » wrote:Već sam sama imala svakakvih ideja i čula svakakve prijedloge :zubo: Problem je u tome što ja stvarno ne mogu namjerno pokvariti hranu :ne zna:
Nitko ne kaže da je ti moraš pokvariti.
Jednostavno kupi te jogurte i pusti ih na miru.
Éowyn » wrote: Ne smeta meni što si je netko uzeo jogurt iz frižidera, ali ja bih, da to kojim slučajem napravim, drugi dan donijela novi.
I nisu mi jasni ljudi koji znaju da piju kavu svaki dan i ne padne im na pamet da bi si mogli kupiti kavu i mlijeko. Ispada kao da ja imam doma kravu i plantažu kave, pa mi ionako neće usfaliti.
Možda misle da je to korporativna kava i hrana iz frižidera :rofl:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 21:40

Na frižideru stoji veliki natpis da korporacija više ne opskrbljuje zaposlenike kavom i mlijekom (prije jesu) i da se mlijeko iz frižidera ne uzima automatizmom jer pripada nekome od kolega.

Do sad sam pokušala s natpisima 'slobodno se poslužite' (ljudi su neko vrijeme mislili da sam nešto ubacila unutra pa nisu dirali) i sa pisanjem imena šefice na svu svoju hranu (ljudi si obično pišu imena na hranu). Obje metode su bile vrlo uspješne, no kratkotrajno.
Pješčana

Post 12 Dec 2012, 21:40

i kod mene se pilo mlijeko iz friždera, pa sam počela pisati markerom ime šefa odjela na tetrapak, pa su prestali
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 21:42

Pješčana » wrote:i kod mene se pilo mlijeko iz friždera, pa sam počela pisati markerom ime šefa odjela na tetrapak, pa su prestali
Moji su skužili jer njoj konobarica donosi kavu i ne druži se s nama smrtnicima :tuzni:
karambol

Post 12 Dec 2012, 22:14

Amaterke...
Nakon sto je primjeceno kako ima parazita koji maznjavaju klopu iz hladnjaka odlucio sam primjeniti direktnu metodu zagadjivanja i zastrasivanja poznatu kao ZeZe metodu.
Prethodno 'oznacivsi' svoju kutijicu i bocu tragovima karamel pudingom po vrsku boce i po rubovima kutijice, usao sam u vrijeme najveceg kuhinjskog prometa i svim onako ovlas ispripovjedio kakve sam strasne i eksplozivne trenutke prozivio to jutro na zahodu slusajuci izivljavanje vlastite guzice, usput psujuci obliznje kobasicare, hotdog hrenovke od smeca i papra...
Naravno da sam u sroriji naglasio kako u nasem veceju nije bilo dovoljno onog tanasnog tariguz papira i kako sam jedva i uz pomoc trikova sada s njima tu cistih gaca...Zatim sam otvorio hladnjak i zaprepasteno konstatirao stavljajuci svoje 'oznacene' stvari na stol...' Aupiskumater'nu, evo sam zasr'o i svoju klopu s drekom, a taman sam htio nekoga ponuditi da se ne baci jer ja zbog navedenih problema ne mogu...'

Dakle, kako se dobar glas brzo siri, ja sam uskoro ostao sam u tom hladnjaku dok si je ekipa kupila drugi, neoskvrnuti... Na mom je kasnije instalirana zastita (tehnoloski dotjeran lokot s lancem) nakon sto su skuzili da se sa svima zajebavam...
Eks

Post 12 Dec 2012, 22:19

Ja ovo ne bih mogla jer sam gadljiva, a i ako želiš održati nekakav pristojan imidž nije preporučljivo, krkanski je i sve, ali jednom bih uzela jogurt i zapričala se s kolegama, tako da im oči budu uprte u tebe i nonšalantno pljunula u jogurt. :ne zna:

Karambol. :rofl: :rofl: :rofl: :S
aisling

Post 12 Dec 2012, 22:21

karambol » wrote: ...
Sereš! :trk:
Happy Easter!
karambol

Post 12 Dec 2012, 22:31

aisling » wrote: Sereš! :trk:
Ne serem. Jednom sam kuhao kisne gliste na maslinovom ulju s malo ilovace prethodno izdrobljene u muzaru... To je viktorijanski recept protiv masnica i oteklina, a ja sam ga prodao pod specijalitet...
Kaj se tice krkanizma i krkana, cincara koji otimaju, nekada davno imovinu, blago i zene, danas gablece i jogurte...primjenjujem ono sto pali. S druge strane, ulijevam im strah jer me ne razumiju, a odradjuju ono sto trebaju raditi...
Osim toga, imam hrpe spacki i gadarija koje sam uspjesno utopio, ali o tome najvise pricam....uz neko pomocno sredstvo poput vina, npr...
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 22:46

ex anais » wrote:Ja ovo ne bih mogla jer sam gadljiva, a i ako želiš održati nekakav pristojan imidž nije preporučljivo, krkanski je i sve, ali jednom bih uzela jogurt i zapričala se s kolegama, tako da im oči budu uprte u tebe i nonšalantno pljunula u jogurt. :ne zna:

Karambol. :rofl: :rofl: :rofl: :S
Ja sam jednako gadljiva, a i krkanski imidž mi nikako ne stoji :tuzni:

Došla sam na ideju da stavim kasicu kraj frižidera i na nju napišem da molim dobrovoljne priloge za mlijeko i kavu, ali ne želim da se još počne pričati kako prosim po firmi.

Karambol :rofl:
aisling

Post 12 Dec 2012, 22:51

Jesi li probala stavljati hranu u vrećice i tako je spremati u frižider? Zamotaj u dvije, tri. :ne zna:

I drži kavu u ladici, ne u kuhinji.
Happy Easter!
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Dec 2012, 22:53

Ja nemam te dogodovštine. :neradnik: :Priznaje poraz:

Došao sam pozdraviti aisling. :D
:w
aisling

Post 12 Dec 2012, 22:55

Ajme, da. Nepristojna sam. Upala bez pozdrava :w

Tema mi se činila zgodnom za post nakon dugo vremena :zubo:
Happy Easter!
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Dec 2012, 22:57

aisling » wrote: Tema mi se činila zgodnom za post nakon dugo vremena :zubo:
Samo ti daj, raskomoti se i tako to. :o
aisling

Post 12 Dec 2012, 23:01

Pomalo, pomalo :)
Happy Easter!
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 23:02

aisling » wrote:Jesi li probala stavljati hranu u vrećice i tako je spremati u frižider? Zamotaj u dvije, tri. :ne zna:

I drži kavu u ladici, ne u kuhinji.
Nemam ladicu :tuzni: Odnosno imam, ali je kolegica natrpala neke 'važne spise' u nju.

Ma stavljam ja hranu u vrećicu, to im valjda dodatno diže adrenalin :ne zna: Inače me svake godine oko blagdana uhvati neki altruizam. Kava i mlijeko u firmi su mi ovogodišnji doprinos.
karambol

Post 12 Dec 2012, 23:04

Prelij mljeko u staklenu bocu, reci da se brines za okolis pa ces od danas koristiti ovu visekratnu ambalazu s patentnim zatvaranjem. Kavu, ako je nescafe - sjajno, takodjer stavi u neku cvrstu kutiju, ali nepozirnu (jer kavi je potreban i mrak za bolji okus, ne?). Trosi to tako nekoliko dana i prati kradu li te...
Ako kradu, ja bih im ucinio slijedece. Sebi bih kupio zalihu onih 3u1 pizdarija da imam nesto za piti, a opet da izgleda poput uobicajenog napitka...
U kavu dodati hranu za akvarijdke ribice. U granulama (kosta cca. 15ak kunaca)...
A u mlijeko dodas rakije, trunku samo da ne problijedi previse ili ga dobro posolis...
Da ne odem predaleko u perverzije jer ce tebi i ovo biti predaleko, cini mi se....
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 23:06

Posolila sam već jednom mlijeko. Moram li uopće napisati tko si ga je ulio u kavu? :tuzni:
aisling

Post 12 Dec 2012, 23:07

Ajme, baš grozno :tuzni:

Nemam druge ideje jer iako se znalo ponekad dogodit da se nekome nešto ukrade od hrane ovo što pričate su ipak neke razine koje su mi nezamislive.
Happy Easter!
Eks

Post 12 Dec 2012, 23:09

Naljepnice s psovkama? :o :bezidejna:
karambol

Post 12 Dec 2012, 23:14

Éowyn » wrote:Posolila sam već jednom mlijeko. Moram li uopće napisati tko si ga je ulio u kavu? :tuzni:
Ajajaj...kad te opet vidim negdje na cugi nisam siguran da mi trebas odmahnuti na pozdrav. Mogla bi se
- ozlijediti
- dozvati konobara
- zavrnuti rudu za cijeli lokal
- prepasti sugovornika koji ce se zaliti cajem pa ces ga morati nositi doma
- dozvati Euklida na motoru

A ja sam se prepao kako me onaj Alzer...Amser...Almajster... Kuracpalac...zna posjetiti i dobro me uloviti za nadlakticu....
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 23:15

ex anais » wrote:Naljepnice s psovkama? :o :bezidejna:
Ali mene smatraju jako pristojnom (i jesam jako pristojna :durica: ). Meni nije problem što ljudi uzimaju moje mlijeko, štoviše, kad god netko pita ja kažem da si slobodno uzmu. Ali malo se osjećam kao budala jer ispada kao da jedina ja kupujem mlijeko, a kad god mi treba, najčešće ga više nema.
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 23:17

karambol » wrote:
Ajajaj...kad te opet vidim negdje na cugi nisam siguran da mi trebas odmahnuti na pozdrav. Mogla bi se
- ozlijediti
- dozvati konobara
- zavrnuti rudu za cijeli lokal
- prepasti sugovornika koji ce se zaliti cajem pa ces ga morati nositi doma
- dozvati Euklida na motoru

A ja sam se prepao kako me onaj Alzer...Amser...Almajster... Kuracpalac...zna posjetiti i dobro me uloviti za nadlakticu....
:p Zao si. Ja samo marljivo radim i malo sam zaboravna. I navodno imam blagi poremećaj pažnje :ne zna:
karambol

Post 12 Dec 2012, 23:20

Éowyn » wrote: Meni nije problem što ljudi uzimaju moje mlijeko, štoviše, kad god netko pita ja kažem da si slobodno uzmu. .
Al' ce se sad netko nakvacit' na ovo...
Éowyn

Post 12 Dec 2012, 23:21

Primam oklade :rofl:
  • Information