Emericzy » wrote: Nema veze sama emocija, ali ima način na kojim se nosimo s emocijom.
Vjerujem, recimo, da ti koliko-toliko vladaš svojim emocijama, pa da, recimo, ne razbijaš čaše u dertu i ne tipkaš krvavim prstima kad ja efektno odgovorim na neki tvoj post.
Ravnaš se po nekoj logici. Bar malo. Iako emocije divljaju.
..o, emerici..ma sta emocije razuma i razum emocija..ma po kurcu se ti ravnas, po kurcevoj logici..kad ti moram tako rec.
znas, perze je tu potpuno u pravu.
da sam ja zensko, i da meni dojdje neki onaj od onda nesto, i da mi stavi ruke na ramena, i da se ono malo nagne, priblizi, jel..nece valjda stavit ruke na ramena kao da oce plesat bavarsku bajer polku ili vlakic, i da mi lola predje tako granicu intimnosti nagevsi jos malo konspirativno glavu prema meni i jacim saptom ili poluglasjem kaze..kako je dobro vidjeti te opet, to ne da bi bilo kurbanjski u pollunagovjestaju, na sto je on valjda racunao, nego bi to bio ordinaran erektilni seljacki turbo kic i bez ikakve milosti i emocija, cisto vjezbe radi, izveo bih tehniku brisanja po njegovim gnjatima, usput u njegovom padu uhvatit ga za ruku i savitmmu u zglobu put unutra i tako mu je drzat povise glave, a drugom rukom bih sa hladnog stola pored mene, postavljenog za to primanje na kojem smo se sreli, uzeo zdjelu vocne salate i istresao bih mu na glavu, pazeci pri tom i da mu zdjela ostane na glavi, uzeo bih salvetu, napisao na njoj ruzom, boje pantone red o32 hc..ne da je dobro, nego je super i zavukao bi mu to jednim uglom ispod leptir kravate i oatavio bih ga tako da sjedi na podu s jednom rukom podignutom povise glave kao zivu ikebanu i krenuo put sale gdje se plese valcer..