Nabijem i tebe i tvoj forum.judolino wrote: Oprosti, dragi moj podaniče, ja sam GAZDA FORUMA, a ti nisi!
Etotietotitotietoti... (naravno, mogao bih nastaviti i dalje.)
Otkupim ga za 2 litre lose rakije i pola kile susenih vrganja...
Nabijem i tebe i tvoj forum.judolino wrote: Oprosti, dragi moj podaniče, ja sam GAZDA FORUMA, a ti nisi!
Etotietotitotietoti... (naravno, mogao bih nastaviti i dalje.)
Ajme, luzera...Euklid » wrote: Nabijem i tebe i tvoj forum.
Otkupim ga za 2 litre lose rakije i pola kile susenih vrganja...
ja sam mislila da ti hercegovci nisu mrski.judolino » wrote:Hajde, ako mi netko može pomoći da ih zavolim!
Imate li reći nešto pozitivno u njihovu korist?
Hajde, hajde, samo se malo zajebavamo...Dija » wrote:
ja sam mislila da ti hercegovci nisu mrski.![]()
no, dobro, nek si ti nama(meni ) reko.
ja, recimo, ne volim turopoljce i licane.
stavi nesto u svoju obranu.
a ja, evo, stavljam ovaj link pa procitaj.
http://www.poskok.info/index.php?option ... Itemid=221
a dokazat cu ti da mi glava nije kockasta.
a, nije...postalo je stvarno degutantno raspravljati o bijelim carapama i kockastim glavama hercegovaca.judolino » wrote: Hajde, hajde, samo se malo zajebavamo...
Koliko vidim, na temi nema nikakvih mrzilačkih ispada.
Inače, nemam ništa protiv Hercegovaca. U Hercegovini, naravno. Ali teško da mi mogu biti dragi ovi kaj ne vole Turopoljce i VIS Peri-deri, jebiga...
Dapace, jos su ispali sve zgodni i krsni momci i vrhunski jebaci.judolino wrote: Hajde, hajde, samo se malo zajebavamo...
Koliko vidim, na temi nema nikakvih mrzilačkih ispada.
Natlitug » wrote: Dakle, u Hercegovini se razlikuju zapadni hercegovac, istočni hercegovac i mostarac. Razlikuju se po ponašanju, temperamentu, razmišljanju, navikama, reljefu, svemu.
Tko zna zna.Hercegovina je, vjerovali ili ne, i Aleksa Šantić i Džemal Bijedić i Baka Slišković i čitlučki vinogradi i blagajska tekija, i sunce, smokve, kamen i vino, ma mogla bih do prek’sutra.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests