Uhićenja u..uuu...posvuda

Koljite se i gložite!
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 11 Mar 2014, 11:07

ma kriv ne kriv, briga me ako se pare ne nadomire , a najvjerojatnije i neće

kurvanjski avatar, a
Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 11 Mar 2014, 19:55

Idemo naprijed samo to ne osjećamo.Pogledajte unazad 20 godina..Vidi se razlika.Ne velika,ali je razlika..Što kažete?
Čuvaj se senjske ruke
Tea Tree

Post 11 Mar 2014, 20:14

Posebna emisija o Sanaderu je upravo na HTV4.

Edit:

Ne mogu vjerovati, svi su ga popušili jer je bio poliglota. :facepalm: :rofl:
S mekim l.

I Davor Butković koji mu prezime izgovara različito. Sanader. :S
Tea Tree

Post 11 Mar 2014, 20:32

miky0 » wrote:Evo smaranader danas osudjen na 9 godina, a inace svi optuzeni su i osudjeni za FIMI Mediju, jedino bi upitao, kakva je to kazna HDZu od 5 milja kuna, pa je nesto sudkinja pomenula 17 M kn :misli: :ne zna:
5 milja je novčana kazna, kao kad dobiješ kaznu za prebrzu vožnju. :D

17 milja stranka treba vratiti kao protupravno stečenu imovinsku korist.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Mar 2014, 20:34

..dakle, na kolko je sanader ukupno osudjen? jel ima jos neki proces protiv njega? :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 11 Mar 2014, 20:48

Tea Tree » wrote: 5 milja je novčana kazna, kao kad dobiješ kaznu za prebrzu vožnju. :D

17 milja stranka treba vratiti kao protupravno stečenu imovinsku korist.
Aha, sad kuzim, a jos da pitam, smranader je osudjen na 9 godina, a za onaj prvi proces je osudjen na 10 godina, kako se to sad ukompletira :ne zna:
Donna Sole

Post 11 Mar 2014, 21:21

mislim da tih devet ulazi u onih deset, a sveukupno je tri..za godinu dana je doma ...moguće i sutra do sljedeće neke optužnice..jel ima koja u najavi :misli:
kurvanjski avatar, a
miky0
ST Leader

Post 11 Mar 2014, 21:31

Chilimama » wrote:mislim da tih devet ulazi u onih deset, a sveukupno je tri..za godinu dana je doma ...moguće i sutra do sljedeće neke optužnice..jel ima koja u najavi :misli:
Kako moze sveukupno imat tri, kad je to sve skupa 19, ok, kuzim da se osude ne zbrajaju, ali ne kuzim to bas. Ma ustvari ni kurca ne razumin te osude :o
Donna Sole

Post 11 Mar 2014, 22:49

miky0 » wrote:
Kako moze sveukupno imat tri, kad je to sve skupa 19, ok, kuzim da se osude ne zbrajaju, ali ne kuzim to bas. Ma ustvari ni kurca ne razumin te osude :o

ma ne zbrajaju se, a te tri sam ja onako odokativno procijenila da će provest , kako iskustvo naših kažnjenika obično ide radi dobrog vladanja i tako to, a već je neko vrijeme proveo u ztavoru to se dakle odbija od tih devet ( možda deset), ostaje mu još nešto i eto njega prije nego Maček kaže britva
kurvanjski avatar, a
Bara huda

Post 11 Mar 2014, 23:56

..a unda » wrote:..dakle, na kolko je sanader ukupno osudjen? jel ima jos neki proces protiv njega? :kokice:
Koliko sam ja ubrala, osudjen je nepravomocno tako da se moze zalit do pravomocnosti.
Ne treba imat straha da ce sapunica bit skoro gotova. :D

Miki, nista ne komentiras proglasavanje zna se stranke krivom?
Ili bolje ne....rekoh...kaic, bonaca i mir je ono sta tebi treba.
Ok, neka bude i uzbudjenja ali ne ekonomsko-politickog predznaka. :D
miky0
ST Leader

Post 12 Mar 2014, 08:26

Bara huda » wrote: Koliko sam ja ubrala, osudjen je nepravomocno tako da se moze zalit do pravomocnosti.
Ne treba imat straha da ce sapunica bit skoro gotova. :D

Miki, nista ne komentiras proglasavanje zna se stranke krivom?
Ili bolje ne....rekoh...kaic, bonaca i mir je ono sta tebi treba.
Ok, neka bude i uzbudjenja ali ne ekonomsko-politickog predznaka. :D
Ma davno sam reka da kradeze treba lustrirat, a imovinu svih clanova koji su ikad sjedili u predsjednistvu stranke oduzet i prodat, a eurice uplatit u DP, a oni poslin nek dokazuju kako su vec bili bogati bla, bla,...A istu sudbinu bi docekali i u SDPu :cerek:
Euklid
old school

Post 12 Mar 2014, 10:21

Bilo bi zabavno da u drugostupanjskom postupku Sanader okrene plocu, odbaci nadmeni stav, pokaje se i otvori dusu. Pa da cujemo kako su jos krali, ko je sve imao ruke u pekmezu, ko im je svima bio nalogodavac... :kokice:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2014, 10:27

miky0 » wrote:
Ma davno sam reka da kradeze treba lustrirat, a imovinu svih clanova koji su ikad sjedili u predsjednistvu stranke oduzet i prodat, a eurice uplatit u DP, a oni poslin nek dokazuju kako su vec bili bogati bla, bla,...A istu sudbinu bi docekali i u SDPu :cerek:
..sve njih lustrirat i svu tu lovu dat lesaru.. :zubo:
Donna Sole

Post 12 Mar 2014, 10:54

Što baš Lesaru? :misli:

Nego, idemo dalje , kako reče naš prijo iz pržuna..
Oće me ko podsjetit koliko je ono još optužnica podignuto protiv njega?nekako mi nešto u glavi ko da nisu bile samo ove dvije...:ceka:
Čini se da je i Slokovićka počela gubit živce pa se malo svađala s novinarima a to ne miriše na dobro...

e, da...rekosmo idemo dalje
Dokle smo došli s Livakovićem?
kurvanjski avatar, a
miky0
ST Leader

Post 12 Mar 2014, 11:06

Euklid » wrote:Bilo bi zabavno da u drugostupanjskom postupku Sanader okrene plocu, odbaci nadmeni stav, pokaje se i otvori dusu. Pa da cujemo kako su jos krali, ko je sve imao ruke u pekmezu, ko im je svima bio nalogodavac... :kokice:
To bi bilo zanimljivo, samo jeste li izaracunali koliko zapravo kradezeovce kosta ova kazna koju trebaju uplatit u DP? Dakle, 25 milja? Eto, nek svaki clan stranke, a ima ih 200 000, uplati po 150,00 kn, i cila kazna podmirena :facepalm: :mad: :gaah: Jebo im pas mater, koga oni zajebaju!?

Jos da nadodam za sanadera...ja mislim da bi on davno sve njih raskrinka da moze, ali to je zlocinacka organizacija kojoj skratit za glavu nekog clana njegove familije i nije neki problem, tako da ne vjerujem u taj ishod.
miky0
ST Leader

Post 12 Mar 2014, 11:07

..a unda » wrote: ..sve njih lustrirat i svu tu lovu dat lesaru.. :zubo:
Jebiga, reka sam u DP, a ne na lesarov racun :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2014, 11:28

Euklid » wrote:Bilo bi zabavno da u drugostupanjskom postupku Sanader okrene plocu, odbaci nadmeni stav, pokaje se i otvori dusu. Pa da cujemo kako su jos krali, ko je sve imao ruke u pekmezu, ko im je svima bio nalogodavac... :kokice:
..e, da, nalogodavac. ako ne nalogodavac, onda barem jatak. ustvari, tesko je rec ko je kome tu bio jatak. sve bi to moglo rasirit odgovornost na malo sire podrucje i na neke druge razine.

stalno govorim da bih sanaderu oprotio puno toga ili sve, samo da progovori. ali, ne moze, ne smije..
prvo, ne smije zbog sebe jer bi se time dodatno inkriminirao i onda bi se stvorilo jos toga za oprastat mu, pa se mogu upitat i.. dokle?
drugo, nekako mi sve ovo izgleda kao neki kompromis, za kojeg je i sanader svjestan da u ovim okolnostima i situaciji i njemu nekako odgovora, tj sad mu nije lako, ali moglo bi bit i gore.
uostalom, uvjeren sam da nece odlezat citavu kaznu (kao i sto, koliko do sada razumijem i pratim, tesko vidim sto mu je to dokazano, a i kako) i zato sam i pitao kad ce presude bit konacne i kad ce se stat sa sudjenima sanaderu, jer nakon sto taj ciklus (usudjem se rec i ceremonija) zavrsi, nekako sam uvjeren da ce nakon godinu dana, mozda nesto duze, bit pomilovan.

a sto se tice i tog nalogodavca ili partnera u radji, sto li je, tu sam nekako najvice razocaran dosadasnjim tokom ovog doziranog sudjenja gdje sve mora pocet i zavrsit sa sanaderom.
cak mi nekako i izgleda da sanader mora otkupiti i sve nase grijehe, tj sanader bez nas, bez nase pomoci ne bi mogao uopce doc do mogucnosti da se ponasa kako se ponasao, ne bi mogao uopce doc u priliku da pjeva.. gdje ti stade, ja produzih. :D

jednostavno, koliko god ja smatrao da je on za nesto kriv, odgovoran, toliko mi jos uvijek puno vise smeta da se sve, ali sve svaljuje na njegova ledja. to ne moze bit dobro. ne smije bit dobro. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2014, 11:30

miky0 » wrote:
Jebiga, reka sam u DP, a ne na lesarov racun :facepalm:
..ma reka si ti svasta. nijeda se i laburisti ne bi malo vise omrsili iz takvog depea, jelda? ili barem manja bi konkurencija bila?
:zubo:
miky0
ST Leader

Post 12 Mar 2014, 11:35

..a unda » wrote: ..ma reka si ti svasta. nijeda se i laburisti ne bi malo vise omrsili iz takvog depea, jelda? ili barem manja bi konkurencija bila?
:zubo:
Ne znam, ja u svoje ime mogu govorit, lopov nisam :durica:
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2014, 11:38

miky0 » wrote:
Ne znam, ja u svoje ime mogu govorit, lopov nisam :durica:
pa onda pusti de pe, govori u svoje ime i kazi da bi bilo najbolje da se hadezeu oduzme imovina i da tebi.. :zubo:
Donna Sole

Post 12 Mar 2014, 11:44

..a unda » wrote: pa onda pusti de pe, govori u svoje ime i kazi da bi bilo najbolje da se hadezeu oduzme imovina i da tebi.. :zubo:
ha, i ja bi mogla bit rećemo, preuzimač te imovine :zubo: ne mora baš miki , jelte

nego, kad ćemo baš o tome, upitan je i samnaziv "imovina" kad je sticanje vrlo sumnjivo..možda bolje reći posjed,

a slijedom toga nasjed, natur, naguz ili tako nešto što bi se buduće moglo koristit kao termin za drpi i briši puka horvackog
kurvanjski avatar, a
miky0
ST Leader

Post 12 Mar 2014, 11:45

..a unda » wrote: pa onda pusti de pe, govori u svoje ime i kazi da bi bilo najbolje da se hadezeu oduzme imovina i da tebi.. :zubo:
Ti ne mozes pojmit da postoje lopovi i ne lopovi???
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2014, 12:09

Chilimama » wrote:
ha, i ja bi mogla bit rećemo, preuzimač te imovine :zubo: ne mora baš miki , jelte

nego, kad ćemo baš o tome, upitan je i samnaziv "imovina" kad je sticanje vrlo sumnjivo..možda bolje reći posjed,

a slijedom toga nasjed, natur, naguz ili tako nešto što bi se buduće moglo koristit kao termin za drpi i briši puka horvackog
..pa eto, mogu i ja bit preuzimac i to ne uopce 1/1. meni ne treba puno, skroman sam, dosta mi je da mene dopadne jedno trista iljada eura. i jos uvijek ce mi ostat duzni najmanje trostruko i to bez kamata, ali ajd, nagodba, ovo, ono, pa da idemo, da stavimo to ad akta.. :D
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2014, 12:18

miky0 » wrote:
Ti ne mozes pojmit da postoje lopovi i ne lopovi???
..mogu, ali da se dogovorimo najprije sto je to kradja, gdje sve, koga sve. npr, uvijek sam placao sve doprinose i poreze, place. sve. na vrijeme. u roku. i, di me to dotjeralo? jel sam sad nesto ja kao pametan? ono, idu ljudi po ulici i govore..a vidi unde, sto je pametan, sto je posten, lip, sestan..cudo jedno.

a nes ne, nes vise.. ne znam jel to kradja il nije, ali ovo je sad disklejmer.. ako budem imao opet priliku, e onda cemo drugacije. nece moc nijedna drzava meni naplatit, kolko ja mogu njoj ne platit. :zubo:

..ono, da i ja jednom udjem u klub pametnih i da idem okolo i govorim, sta ja, sta sad ja, sta opet ja, kus na me? ..nu me lipa i postena. :D
miky0
ST Leader

Post 12 Mar 2014, 12:21

..a unda » wrote: ..mogu, ali da se dogovorimo najprije sto je to kradja, gdje sve, koga sve. npr, uvijek sam placao sve doprinose i poreze, place. sve. na vrijeme. u roku. i, di me to dotjeralo? jel sam sad nesto ja kao pametan? ono, idu ljudi po ulici i govore..a vidi unde, sto je pametan, sto je posten, lip, sestan..cudo jedno.

a nes ne, nes vise.. ne znam jel to kradja il nije, ali ovo je sad disklejmer.. ako budem imao opet priliku, e onda cemo drugacije. nece moc nijedna drzava meni naplatit, kolko ja mogu njoj ne platit. :zubo:

..ono, da i ja jednom udjem u klub pametnih i da idem okolo i govorim, sta ja, sta sad ja, sta opet ja, kus na me? ..nu me lipa i postena. :D
Nije lopovluk neplacat poreze, a ljudi koji te naplate koriste za osobna bogacenja :cerek: je cak i svrsishodna. Zamisli samo koliko bi se jos nakrali da su svi sve upacivali :gaah: Kupili bi ameriku :giggle:
  • Information