u narednoj godini bih zelio :
-odseliti se sto dalje odavde, jer mislim da bi mi promjena okoline pomogla dosta u svemu
za sada se samo toga mogu sjetiti, skroman sam
Da. Ja sam dobila na rani afte od stresa kad sam vadila zub.elma » wrote:moj plan je posvetiti se isključivo faksu i gledanju glupastih teen serija i praćenju tračeva na kokošinjcu.
sve drugo me nasekira, čir ću dobiti.
jel se mogu dobiti afte od stresa? imam dvije trenutno. uvjerena sam da mi je to zbog rasprava o viliboru s frendicom
tvoja masta je stvarno sve bujnijaEuklid wrote:Moj plan je ležati gol na plaži s Dragutinom i buljiti u chem... ovaj... tamo neke oblake, štajaznam... kumuluse, mamatuse, cirostratuse... kakvih već bude taj dan na nebu...
ovo je lakse reci nego uciniti
Pa sta? Ak mogu ovi mastati o Sincicu kao predsjedniku, kvalitetnoj kopulaciji, zavrsetku faksa... mogu i ja o oblacima...Beau wrote: tvoja masta je stvarno sve bujnija
Pa nista, samo me malo zatekloEuklid wrote:
Pa sta?
padam jedino na stavkama što se tiče osjećaja.dexter » wrote:
ovo je lakse reci nego uciniti![]()
jesi se ti to druzila sa simlesom pa si sva tako pozitivna i puna savjeta![]()
nije mi se dalo pisati neki dan. pdf moda. to je jedna ugodna razbibriga.elma » wrote:moj plan je posvetiti se isključivo faksu i gledanju glupastih teen serija i praćenju tračeva na kokošinjcu.
sve drugo me nasekira, čir ću dobiti.
jel se mogu dobiti afte od stresa? imam dvije trenutno. uvjerena sam da mi je to zbog rasprava o viliboru s frendicom

Kolinda Kitarović » wrote:Ne sjećam se snova bome.A njega, ko da gledam prometnu nesreću. Ne moš se maknut. A žena mu ide svaki dan na misu. A on je išao na kurve.
E, i kurve su mu bile najbolje prijateljice kad je bio mlad.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Meta AI Crawler and 3 guests