Bok Starfiš...Starfish » wrote: Odgovore na sunce!
A šta ću kad nemam koga drugoga.
Pretpostavljam.karambol » wrote: Je, je...ali da čuješ kako se to izgovara na flamanskom...![]()
To bi bilo preočito.Charles? Dragutin? Karel? Charlemagne?
Bok Starfiš...Starfish » wrote: Odgovore na sunce!
A šta ću kad nemam koga drugoga.
Pretpostavljam.karambol » wrote: Je, je...ali da čuješ kako se to izgovara na flamanskom...![]()
To bi bilo preočito.Charles? Dragutin? Karel? Charlemagne?
nema lakih OdgovoraSjarel » wrote:A forum sam tu i tamo pregledao, ali recimo 80% manje. Doduše tu i tamo sam malo koristio heptanone u obliku ex ili tu i tamo Zeca kad mi je bilo do čavrljanja.
Forum je zamjenilo pregledavanje ostalih portala, članaka, wiki tema... tako da se količina možda i nije smanjila, ali to je mislim mudrije, barem nekom bez koncentracije kao što sam ja, jer fokusira koncentraciju na nešto. Forum je drži raspršenom na nekoliko tema... Eto.
A volja se javlja kad nešto krene u dobrom smjeru sama po sebi. Ono što je "laki" odgovor je "snaga straha". Treba te dobro prestrašit.
Ma ovo su ovako bezveze teme bile iz zanimacije ne nešto službeno. Meni je lakše/ljepše čitati s papira. Onda mogu crtkat po njima - koncentracija i to.al tako sam ja jednom za ispit učila direktno s wiki, glavno da je na ekranu, a ne s papira![]()
lol, sad se pitam zašto uopće printam skripte![]()
Sjarel » wrote:Glavno da se nešto piše.Zapamti što si prije nego te taj đavo zaposjeo radila pa ponavljaj to iz dana u dan... a poslije ćeš se deđavolizirat.
Fala.
Pih.Sjarel » wrote:Dobro, ne čitam išta gdje ima tih čudesa... užas.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest