Jel' to puca?
Čemu služi iPad?
istina. no to vrijedi samo ako imas musko dijete.vrrrlet » wrote:
Mi nismo pretjerano bogata zemlja. Koliko košta iPad, sigurno preko sto kuna? A vidiš, duck tape je višestruko jeftiniji. Ako su djeca nemoguća, ja bih ih radije smirivao ljepljivom trakom.
u slucaju zenskog djeteta riskiras rast brkova odnosno nausnica te samim time kopas financijsku rupu bez dna kada s 13 godina budes placao silne epilacije i depilacije i inelacije.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Statusni simbol je u siromašnim zemljama. U Švicarskoj izgleda kao da ga imaju apsolutno svi, od male djece do starih baba. Ali to je zato što košta kao trodnevna plaća otprilike.Gazda » wrote:Aa..ima aplikacije.
Inače, primijetio sam da je iPhone statusni, odnosno klasni simbol. Naime, još nisam sreo nekoga tko ima takav telefon a da je zaposlen ili posjeduje bilo kakvu značajniju imovinu.
Biti i mniti svemiropolisno
Oni su ti kao i život, imaju smisla koliko sam uneseš unutra. Evo, recimo, tebi je dosadno, i sad ja kao pravi drug to ne želim da ti je. Mogu ti dati tablet, a mogu te i zavezati ljepljivom vrpcom. Koliko je interaktivnije i ljudskije vezati te, zar ne?klonka » wrote: Maknimo sad prefiks i sa strane, čemu služe takvi tableti?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Sad sam se sjetila jedne epizode kad smo se posvađali na putu jer sam ja tvrdila da je obična auto karta sto puta bolja od usranog GPS-a. 
Plus što je ona kretenuša koja ti govori kuda trebaš ići toliko iritantna da je to za kosu si počupati.
Naravno da sam ja bila u pravu.
Više nećemo ići na put bez auto karte, tako mi svega.
Plus što je ona kretenuša koja ti govori kuda trebaš ići toliko iritantna da je to za kosu si počupati.
Naravno da sam ja bila u pravu.
Više nećemo ići na put bez auto karte, tako mi svega.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Dućani, skladišta, recepcije, menadžerski sastanci s agendom, u nastavi i slično. Izmišljam napamet. Bit će toga i više u svakom slučaju.klonka » wrote: Maknimo sad prefiks i sa strane, čemu služe takvi tableti?
U T-Comu smo ljude opskrbljivali handheldovima za pregled radnih zadataka i tehničke podatke na terenu. Ili laptopom. IPad bi tu došao kao budali šamar. Mi smo morali raditi sa Windows Mobile OS-om i onom gnjusnom olovkom.
Ona koju sam ja čuo nije bila, jednom sam i dobio erekciju. Imala je stvarno seksi glas.Morticia » wrote:Sad sam se sjetila jedne epizode kad smo se posvađali na putu jer sam ja tvrdila da je obična auto karta sto puta bolja od usranog GPS-a.
Plus što je ona kretenuša koja ti govori kuda trebaš ići toliko iritantna da je to za kosu si počupati.![]()
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
A možeš na njoj i doručkovati.Morticia » wrote:Više nećemo ići na put bez auto karte, tako mi svega.
Potpisi su za budale.
Kako sve gledaš crno. Pa što ako je brkata, to joj može biti samo prednost - uvijek se može zaposliti u cirkusu kao brkata žena. A posao danas više ne garantira ni dobar fakultet.dimnjak » wrote: istina. no to vrijedi samo ako imas musko dijete.
u slucaju zenskog djeteta riskiras rast brkova odnosno nausnica te samim time kopas financijsku rupu bez dna kada s 13 godina budes placao silne epilacije i depilacije i inelacije.
Osim toga, ako je dovoljno odrasla za ići na depilacije s trinaest, tada je i dovoljno odrasla za zaraditi si novac. Ima ruke, usta, i još ponešto s čim može zaraditi.
Da je daš beskućniku?
I pokriti se njome.
Pa da.
Masni burek je uvijek bolje odložiti na auto kartu nego na iDrk.
Molim te.vrrrlet wrote:
Da je daš beskućniku?![]()
Koji još beskućnik pije tablete?
Dobro se zna da su oni svi na igli.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ja ne nosim auto kartu, ali to je zato što je dovoljno da ju jednom pogledam i znam kamo trebam ići.
Što se tiče troška za telefon, potpuno je suludo plaćati za isti ako se stalno nude modeli za 0 kn uz pretplatu. Osim ako ti je mjesečni račun <100 kn, a u tom slučaju najispravnije je kupiti rabljeni telefon.
Što se tiče troška za telefon, potpuno je suludo plaćati za isti ako se stalno nude modeli za 0 kn uz pretplatu. Osim ako ti je mjesečni račun <100 kn, a u tom slučaju najispravnije je kupiti rabljeni telefon.
Apsolutno. Mislim, ponesem ju, za svaki slučaj, okeej, ali nikad mi ne treba.Morticia » wrote:Uvijek, čak i ako ideš negdje van, gdje nikad ranije nisi bio?
Što ja znam, meni je par puta dobro došla.
Naprotiv, s auto-kartom se možeš jebat ako ne znaš točno gdje si.Morticia » wrote:Auto karta uvijek ima signala.
A ako se izgubiš u nekoj pripizdini gdje su cigani prodali znakove u staro željezo ili ih je vlasnik pivovare u kojoj se proizvodi Velebitsko preusmjerio tako da mami putnike-namjernike u zasjedu, gdje se potom s njima lički rukuje?Gazda » wrote:Čitaš li znakove uz cestu, nije teško znati gdje si.
Ne putujem ja po takvim lokacijama.JPK » wrote: A ako se izgubiš u nekoj pripizdini gdje su cigani prodali znakove u staro željezo ili ih je vlasnik pivovare u kojoj se proizvodi Velebitsko preusmjerio tako da mami putnike-namjernike u zasjedu, gdje se potom s njima lički rukuje?
A je, prodali su znakove uz cestu, a nisu odašiljače? Osim toga, ako se izgubiš u takvoj pripizdini gdje puk prodaje znakove u staro željezo, mislim da uopće nije pametno vaditi iPad na sunce. Mogli bi tebe ubiti, a iPad silovati.JPK » wrote: A ako se izgubiš u nekoj pripizdini gdje su cigani prodali znakove u staro željezo ili ih je vlasnik pivovare u kojoj se proizvodi Velebitsko preusmjerio tako da mami putnike-namjernike u zasjedu, gdje se potom s njima lički rukuje?
Rekao bih da cigani još nemaju tehnologiju za to da se lansiraju u geostacionarnu orbitu i prodaju GPS satelite u staro željezo, ali tko zna.vrrrlet » wrote:
A je, prodali su znakove uz cestu, a nisu odašiljače? Osim toga, ako se izgubiš u takvoj pripizdini gdje puk prodaje znakove u staro željezo, mislim da uopće nije pametno vaditi iPad na sunce. Mogli bi tebe ubiti, a iPad silovati.
-
- Information
-