Izumiremo - SOS
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pa oni koji se bore za nacionalne interese kao što je da INA ostane hrvatska firma a ne da nam Mađari kroje sudbinu :josipović:Kolinda Kitarović wrote:Ček, a tko se bori za radna mjesta?
Jer znamo iz povijesti kako to biva...
'if you fall, i'll be there' (floor)
a, tebe.. gotovo je sad, zatvorila se ne zatvorila. di si bija kad je grmilo?Euklid wrote:Samo neradnicima koji žive na grbači drugih može biti svejedno što će 1000 ljudi ostati bez posla kad zatvore sisačku rafineriju jer je veleizdajnik Sanader predao Mađarima upravljačka prava za nekoliko milijuna eura mita
Oni će posprdno zvati nacionalizmom borbu za svako radno mjesto jer njih radna mjesta ionako ne zanimaju...
nekoliko miljuna? e, euklide, euklide..
- Euklid
- old school
pa naravno... jer nismo štitili nacionalne interese... nego su nas veleizdajnici iz hdzsdp-a predali u ruke stranim okupatorima.....a unda wrote: a, tebe.. gotovo je sad, zatvorila se ne zatvorila. di si bija kad je grmilo?..nest ti hiljadu ljudi..ko zna kolko ih je ostalo bez posla i ko zna jos sve cega ne.. a sad ti nesto oko ovih ostataka..
nekoliko miljuna? e, euklide, euklide..
al kao što rekoh... jebe se vama neradnicima za još 1000 izgubljenih sudbina... vi ionako nemate namjeru živjeti od svoga rada...
-
jednokratni klon
Ma ne samo oni. Euklid i miki osobno...a unda wrote: ..sindikati.
eto, nacionalni interesi.Euklid wrote:
pa naravno... jer nismo štitili nacionalne interese... nego su nas veleizdajnici iz hdzsdp-a predali u ruke stranim okupatorima...
al kao što rekoh... jebe se vama neradnicima za još 1000 izgubljenih sudbina... vi ionako nemate namjeru živjeti od svoga rada...
sta ti znas sta je moj nacionalni interes? ko kaze da ti i ja imamo iste te neke nacionalne interese sto god jesu da jesu?
o, koja patetika. to isto kazi ovima iz rafinerije kad izgube posao..
da su htjeli da sve bude ok s tim nekim poslom i rafinerijom, mogli su. ali nisu.
ako dodje markicka u i na vlast, o kako ce to perat derat.. red pravde, red boga, red socijalizma, red nacije..Kolinda Kitarović wrote:
Ma ne samo oni. Euklid i miki osobno.
ono, klapa, repeticija, akcija, snima se..
- Euklid
- old school
Patetika ili ne... sve uspješne firme koje smo predali strancima a koje su bile konkurentne i na međunarodnoj razini otpustile su na tisuće i tisuće radnika... Pliva, INA, HT... a ti sviraj borbene kako je svako ko se zalaže za čuvanje radnih mjesta desničar... možda uvjeriš... sebe... 
-
jednokratni klon
Svako jutro pola šest..a unda wrote: ako dodje markicka u i na vlast, o kako ce to perat derat.. red pravde, red boga, red socijalizma, red nacije..
na štandu potpisujem
za moju Hrvatsku.
VELEIZDAJA! :CHEER:
-
jednokratni klon
Kako smo od izumiranja došli do radnih mjesta?Euklid wrote:Patetika ili ne... sve uspješne firme koje smo predali strancima a koje su bile konkurentne i na međunarodnoj razini otpustile su na tisuće i tisuće radnika... Pliva, INA, HT... a ti sviraj borbene kako je svako ko se zalaže za čuvanje radnih mjesta desničar... možda uvjeriš... sebe...
- Euklid
- old school
Da nije bilo odnarođene veleizdajničke vlasti u zadnjih 24 godine razne Markićke i Tomašićke ne bi imale nikakve šanse da dođu na vlast ( ne kažem da ne bi ubirale nekoliko postotaka, budala uvijek ima)...a unda wrote: ako dodje markicka u i na vlast, o kako ce to perat derat.. red pravde, red boga, red socijalizma, red nacije..
Ovako, ostaje nam samo da strepimo... ili se uzdamo u onu Lastanovu...
..a pa eto, predali, prodali..Euklid wrote:Patetika ili ne... sve uspješne firme koje smo predali strancima a koje su bile konkurentne i na međunarodnoj razini otpustile su na tisuće i tisuće radnika... Pliva, INA, HT... a ti sviraj borbene kako je svako ko se zalaže za čuvanje radnih mjesta desničar... možda uvjeriš... sebe...
pa nije svatko desnicar tko je za ta neka rdna mjesta, sto opet to god znacilo da znacilo, ta radna mjesta.
ali da ih nije bilo, bilo ih je. jel ih moram nabrajat?
- Euklid
- old school
A kako bi ti onda nazvao cijeli taj proces u zadnja dva i po desetljeće, od Tuđmana do Milanovića, ako ne veleizdaja.....a unda wrote: ..a pa eto, predali, prodali.... i sta bi ti sad? vrati koke sta si pozobala?
pa nije svatko desnicar tko je za ta neka rdna mjesta, sto opet to god znacilo da znacilo, ta radna mjesta.
ali da ih nije bilo, bilo ih je. jel ih moram nabrajat?
kako to mislis.. odnarodjene? pa narod ih je birao.Euklid wrote:
Da nije bilo odnarođene veleizdajničke vlasti u zadnjih 24 godine razne Markićke i Tomašićke ne bi imale nikakve šanse da dođu na vlast ( ne kažem da ne bi ubirale nekoliko postotaka, budala uvijek ima).
Ovako, ostaje nam samo da strepimo... ili se uzdamo u onu Lastanovu...
kazem, kasno ti je. i stvarno ne znam, sto bi ti htio? ono sto ti hoces, to je ludovanje, a mozda ces to i dobit.
-
jednokratni klon
Dobro, a šta ti misliš o mikijevom glasanju za markićku, euklide?
-
jednokratni klon
..a unda wrote: ..on misli da miki trola..![]()
- Euklid
- old school
Đizs.....a unda wrote: kako to mislis.. odnarodjene? pa narod ih je birao.oces rec da se narod odnarodio i od svasta jos nesto od sebe? e, to bi moglo vec bit..
kazem, kasno ti je. i stvarno ne znam, sto bi ti htio? ono sto ti hoces, to je ludovanje, a mozda ces to i dobit.
Koliko sam ti već puta objašnjavao cijeli taj proces kad se upada na neki prostor... ono... špijuni, tajne službe, kvislinzi, mediji, pravosuđe, financijski sektor... Aj, kolko? Jesi išta uopće ubrao od svega toga?
Narod bira one koji su mu ponuđeni. A zna se ko diktira ponudu političara na ovim prostorima...
miky0 wrote:Sad sam na Novoj tv opet cuo ono sta svi znamo...i tako je strucnjak rekao izmedju ostalog da za cca 40tak godina imamo pola miljuna stanovnika manje, a da se sustav rusi kad broj 60godisnjaka preskoci broju 19aestogidisnjaka.
Dakle, sto mi kao trkeljasi mozemo napravit?
Ja smatram, puno.
Dakle, ja imam jedno dijete, jer moja supruga ima hendikep, te smo u nemogucnosti imat vise djece. E sad, imamo Neniu, koja jos nema ni jedno, a bome, tu je i Exy, a i Beau, i Elmu, i jos pokoja, slobodno se javite.
Eto ja se nudim za akciju, i placam alimentaciju, a dakako, ocekujem i potporu trkeljasa, jer opet nisam masina![]()
Idemo u nacionalnu obnovu
Men to ne radi, moja žena će rađat male Šveđane.
pa sta ima veze kolko si puta ti nesto objasnjavao? prvo, kako znas da znas objasnit, adrugo..pa i jehove objasnjavaju i miklenic objasnjava po hiljadu puta..pa to im je posao ponavljat jedno te isto.. sto ne znaci da je nesto istina ako se dovoljan broj puta ponovi.Euklid wrote:
Đizs...![]()
Koliko sam ti već puta objašnjavao cijeli taj proces kad se upada na neki prostor... ono... špijuni, tajne službe, kvislinzi, mediji, pravosuđe, financijski sektor... Aj, kolko? Jesi išta uopće ubrao od svega toga?
Narod bira one koji su mu ponuđeni. A zna se ko diktira ponudu političara na ovim prostorima...
ma nemam pojma sto sam ubrao. probaj se koncentrirat, pa se mozda nesto i ubere.
e, i sta narod 1990. nije birao nesto drugo od ponudjenog? ili 1995..kad li su vec bili izbori? ko diktira ponudu politicara? bas svih? kako diktira? ja ne znam. aj kazi.
-
- Information
-