nemoj tako. meni on ne izgleda dobro, zdravo. ali, hadeze se vec naucio da im u pola mandata premijer nestane..ono, navika, jelEks » wrote:Pomisao da će mi onakva spodoba, pa pogledajte ga samo na što sliči, biti premijer idućih osam godina me užasava. Zato nisam pratila kampanju, zlo mi je.
..dole izborna sutnja.
nemoj tako. svijet je velik. i lijep. jebes ovo ovdje.Eks » wrote:
Ako pobijede, dabogda im ovo zadnji mandat ikad bio. Al ovaj narod jedva čeka da se ogrezlim lopovima i zločincima zaleti u zagrljaj, štaš. Jer govore tako da ih razumU ljudi, e.
Ša me gledate, a? Odo ja...a unda » wrote: nemoj tako. meni on ne izgleda dobro, zdravo. ali, hadeze se vec naucio da im u pola mandata premijer nestane..ono, navika, jel
Nažalost ili nasreću, špijunčić lopovčini nije do koljena. Ali me baš zanima oće se obračunat sa svim što diše nervacki.
Herceg-Bosno srce ponosno...a unda » wrote:..najnoviji voting pol do 14:20... hadeze pobjedjuje sa 81% glasova..
iskreno se nadam da ce krenut obracunavat se.Eks » wrote:
Ša me gledate, a? Odo ja.![]()
Nažalost ili nasreću, špijunčić lopovčini nije do koljena. Ali me baš zanima oće se obračunat sa svim što diše nervacki.
Zar nije uspjeh debilne drazave imat debila za premijeraEks » wrote:Pomisao da će mi onakva spodoba, pa pogledajte ga samo na što sliči, biti premijer idućih osam godina me užasava. Zato nisam pratila kampanju, zlo mi je.
Sta siris dezinforamcije..a unda » wrote:..najnoviji voting pol do 14:20... hadeze pobjedjuje sa 81% glasova..
Neka patU koga smeta...a unda » wrote: iskreno se nadam da ce krenut obracunavat se.ali nema on muda za to. ipak, nikad ne treba potcijenjivat neciju glupost, treba se oslonit na nju..
Nek mi da razlog da odjebem ovu vukojebinu zauvijek.
Mrtvi zid, kakav živi, to kad se u adeze zabije.miky0 » wrote:Aj ko je bija glasat, di se na plakatu nalazi zivi zid
Predizborna im je pjesmica "u zid"
..a unda wrote:
u je prvak svijeta.
pa ti oni moraju davat razlog? a na trkeljanju si evo, cetri godine vec..![]()
Ae. Bome dobro kažeš.
Mislis da ce za debilnoga manadata revat nebo bez prestanka..a unda » wrote: sta te briga jel debil ako ces za vrijeme njegovog mandata moc kupit, ne znam.. jos sest pumpi..
Jebote, na plakatu glasas, koliki je uopce ne razumin koja ga je budala mogla nazvat glasacki listic :faceaplm:..a unda » wrote: ne razumijem pitanje. plakati se obicno nalaze na zidovima. ne znam sta bi radili zivi zidovi na plakatima.. kolo plesali?
Evo, mikija su privukli.
Miki, mislim da ti je broj 3.
..a unda » wrote: zasto bi neko glasao na plakatu? sta, mora stajat na plakatu, plesat kolo, kako?
Sad zamišljam mikija kako se penje na stolicu i ide zaokružit plakat.
-
- Information
-