Na sto tulite 'ko tulavci?

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
schmokljan

Post 18 Oct 2011, 11:24

Pješčana » wrote: to nije ona Baby Blue?
...
Ne bih znao.

aisling

Post 18 Oct 2011, 22:23

Ne tulim na pjesme, filmove, nije to tuljenje, al ide prema tome. Zapravo bi mogla reći nisam tulila na pjesme i filmove. Do prije koju godinu mi nije bilo jasno kako netko plače na to, zašto? Sad mi je mrvu jasnije.

A tuljenje, onako stvarno obično bude bez direktnog povoda i bez najave, u autu na putu s posla recimo, ili doma kad se sva sranje skupe pa onda na jedan slobodan dan to izađe van. Tulim rijetko, ali sve kvalitetnije.

I da, zaboravih. Iz dna duše mrzim kad se rasplačem pred nekim. Pogotovo ako taj netko ima imalo prste u razlozima plakanja, grkljan bi si pregrizla onda.
Happy Easter!
ali

Post 18 Oct 2011, 23:46

Zadnja pjesma na koju sam plakala:
http://www.youtube.com/watch?v=NDXgKIpJ ... re=related

U autu usred grada, usred vožnje, usred bijela dana.
Ajd bar nije bila srijeda :zubo:
Ashtaroth

Post 19 Oct 2011, 01:40

Tulim.

Zadnjih par tuljenja je
- nad sobom, jer sam mislila da sam toliko sjebala neke stvari, koje su meni važne, a drugoj strani možda plitke, ali svejedno... boljelo je u pm sama pomisao da je i to plitko, što me veselilo, otišlo u bananu, previše se vežem :rofl: druga strana ni ne zna da me nešto toliko pogodilo i da sam tulila :zubo:

- Balaševićev film
Bila sa bivšim, koji me i navukao na Balaševića, em priča, em povezanost, em 'pjesme'... pažljivo je vadio maramice i držao one natopljene i držao me da ne padnem dok hodam sa suzama u očima
Na tom filmu sam isplakala sebe, ono, radila closure nad životom :mudri:
Iduće gledanje i plakanje će biti samo zbog filma, pardon, Vase :rofl:

- djed, jedan od, koji mi čak nije pravi djed
Apsoštrumpfno svaki put, kad krenem reći o njemu više od jedne rečenice, glas me presječe, suza krene. Čak i kad tipkam.

- svaki sprovod, ako osobu ne znam, ako ne znam/ne znači mi ni onaj tko ga prati, bit ću nekako u depri, i vjerojatno na određeni takt prosuziti sa suzom-dvije
Ako odlazi netko tko mi je nešto značio, ma koliko to površno bilo, ako ostaje netko tko mi strašno znači - ni ne pokušavam zaustavljati suze, samo imam dovoljnu količinu maramica i ne naslanjam se na nikoga, jer to je ono, potop.

No, najviše ne volim kad počnem ridati i jecati. To ipak držim u svoja 4 zida, to su lomovi. Obično kad se odnosi rješavaju. Iako, bilo je toga i u javnosti, kad ne možeš zadržati stvari doma, jer se moraš maknuti, jer doma previše boli.

Plačem, znam zašto plačem, ne sramim se svojih suza, nekad smatram da ih netko drugi nije vrijedan vidjeti pa se maknem, nekad mi cijeli svijet nije važan, i to je više manje to :misli:

Suze donose barem malo olakšanje, neka teku. Ne plačem zbog onoga što vidim, već zbog onoga što pomislim, zbog neke moje asocijacije, nečeg meni važnog, a ne mora biti ni direktno povezano. Asocijacije su gadna stvar.
ali

Post 19 Oct 2011, 11:05

Ashtaroth » wrote:Tulim.

Suze donose barem malo olakšanje, neka teku.
neka teku neka peku
volio sam ja tu ženu...

:D

Off: taj bivši...sigurno te on i pozvao na film.
Izgleda mi kao da dečko ima plan :rolleyes:

Run, Ash, run!
Ashtaroth

Post 19 Oct 2011, 12:28

m.za » wrote: Off: taj bivši...sigurno te on i pozvao na film.
Izgleda mi kao da dečko ima plan :rolleyes:

Run, Ash, run!
:rofl:
Taj bivši mi je best frend, a njegovoj se curi nije išlo :zubo:
Ako me sjećanje dobro služi, ona nam je platila karte :zubo:

I cca jednom tjedno me hrani/e :D

Nemam ama baš nikakav razlog za trčati u bilo kojem smjeru :hekla:
ali

Post 19 Oct 2011, 16:08

Ashtaroth » wrote:
:rofl:
Taj bivši mi je best frend, a njegovoj se curi nije išlo :zubo:
Ako me sjećanje dobro služi, ona nam je platila karte :zubo:

I cca jednom tjedno me hrani/e :D

Nemam ama baš nikakav razlog za trčati u bilo kojem smjeru :hekla:
Jesi ti ziher da mu to u stvari nije - mama :misli:
:horor:

ON: sjetila sam se da sam sad nedavno na TV gledala Top Gun, milijunti put.
Ali jednako kao i prije 25 godina i danas me uredno rasplače.

Isuse :facepalm: 25 godina :mama:

edit. ok ajd. 24 :zubo:
Whereabout

Post 19 Oct 2011, 20:10

Tulim, ili slično, na prizore i slučajeve neimaštine, teško bolesnih ljudi i njihovih nesretnih i nezbježnih krajeva, tragično i bizarno poginulih ljudi i praznine koju ostavljaju, napuštenih, bolesnih, tužnih životinja.

Smiješno mi je i žalosno korištenje djece u politikantske svrhe. Neosjetljivost spram djece općenito. Jučer sam na tv vidjela (očaravajuću) snimku malog Roma koji pokušava pročitati neku parolu koju mu je u ruke uvalio netko od starijih, a u sklopu nekih predizbornih sranja u nekom malom mjestu - jedva je odslovkao riječ "nadstrešnica" i, kad je uspio, preslatko se okrenuo prema malom prijatelju do sebe, tražeći podršku.

I još - mala mjesta i mladi ljudi zarobljeni u istima, autobusne stanice u pripizdinama vs. pijani stari ljudi u tim istim besperspektivnim sredinama.
.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 19 Oct 2011, 20:19

Danas sam pogledala oglase za posao u mojoj županiji. Onda sam sjela na prag balkonskih vrata, vidjela djecu kako izlaze iz vrtića, razmišljala o budućnosti koja ih čeka, vidjela starca kako kopa po kontejneru i zatulila.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Whereabout

Post 19 Oct 2011, 20:36

Da, sjetila sam se još - strašno me pogodio, i to baš neočekivano, prizor starca koji prosi hodajući među autima koji stoje na semaforu. Tim gore što je i moj stari u penziji. S druge strane, vidjela sam s prozora debelog čovjeka od kojih pedesetak godina kako kopa po kontejnteru, ali tu me zabavio (?) moj odnos prema prizoru zbog bizarnog detalja: trenirka mu je spala pa mu se vidjela negdje trećina guzice. Bilo mi je malo smiješno. Sad razmišljam da ga već neko vrijeme nisam vidjela.
.
Serenità

Post 19 Oct 2011, 20:48

Zadnji put u javnosti bio je na početku rujna, išla sam na ispit, srela prijateljicu i nasred Trga od muke se rasplakala. Sve mi se nakupilo i tako sam nemoć izbacila. Bilo mi je lakše.
A kod kuće znam svako malo zasuziti. Bezveze, nešto me poklopi, procmoljim malo i ajmo dalje za iste pare. To se trudim da nitko ne primijeti jer bih djelovala neuravnoteženo. :zubo:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
harpy

Post 19 Oct 2011, 21:58

Teško mi se rascmoljit, a nekad imam osjećaj da bih se spasila kad bih se pošteno isplakala.
Češće imam osjećaj da ću se jednostavno raspasti, a suze ne dolaze.
Inače, priznajem, kad lebdim nad nekom provalijom, otvorim bocu i pustim Balaševića.
Ako me išta uspije zveknut na dno, onda je to on: Vasa Ladački, Slovenska, Dunja, Eleonora, Provincijalka, Tvoj netko, Čovek s mesecom u očima, Ne lomite mi bagrenje, Regruterska, Samo da rata ne bude...
a onda nesvijest :facepalm:
  • Information