I s tim te pustaju u birceve i kina?foka » wrote:dosta koristim pljosku otkad je počela recesija.
ali moj je omiljeni rekvizit torba za bocu.
ovo je torba za bocu:
Nemam pljosku (jos) rado bih je imala...pa ako netko zeli....
hvalaJPK » wrote: Prekrasna je
pa mislim da ljudi uglavnom pretpostave da je to torba u obliku boce, a ne torba za bocu. tako ih zavaram.JPK » wrote: ali nije li poanta torbe za bocu da se boca manje uočava?
Kako su pljoska i recesija povezane, potežeš iz pljoske po birtijama, ili?
Više nisam sigurna, al' čini mi se da si mi ti poklonio jednu od pljoski koje imam doma.vrrrlet » wrote:Imam pljosku, malu, nosim je na duge hodačke izlete, za dezinfekciju kako tijela tako i duše. Nutra ima samo deci, a još dijelim supatnicima, tako da je to čisti placebo, ali radi.
Da li ima crnu spužvicu oko tijela?Morticia » wrote:
Više nisam sigurna, al' čini mi se da si mi ti poklonio jednu od pljoski koje imam doma.
Jesi li?
Je, najbolje da prestane disati. Tako će ušparati i na režijama.ombia » wrote:Apstiniraj. Ja sam silom prilika apstinirala preko godine dana, nakon toga sam se mogla napiti od pola case vina.![]()
Uzesmo. Uopće ne udara jače od prosječnog alkoholavrrrlet » wrote:a s visokim udjelom alkohola (12.5-14.4%).

Da, od njega ćeš vidjeti Štrumfove.Morticia » wrote:Afriko, izadji s vrletom i sa mnom, garantiram da cemo te izlijeciti.
Mi imamo magicni ledeni caj.
Mislim da lažeš poput psa koji laže, ali i ako je istina, uopće ne moraš biti na gubitku. Jednostavno nađeš ljude koji ti ne vjeruju poput mene, uštikliš se, budeš sva pristojna i fina da ih zavedeš na krivi put, te se okladiš u velike novce da ćeš popiti dvije litre traminca i da se nećeš napiti. Ja ti odma' dam 50 kuna ak' se ne napiješ.A.P. wrote:
Uzesmo. Uopće ne udara jače od prosječnog alkohola![]()
Khm, da, nema šanseHekatonhir » wrote:Rasol. Kiseljenje kupusa ima prednosti koje uopće ne bi očekivala.
Nije ni na meni vidljivo, bar se nadamHerp wrote:Ponekad si mislim kako bi mi bilo bolje u životu (i zdravije) da sam ikad imala mamurluk na koji se svi žale.
Ovako, jebiga, i dalje prekomjerno pijem bez vidljivih negativnih posljedica.![]()
Ja, da se hvalim? JA????Hekatonhir » wrote:Pa što se žališ? Ili si se samo došla pohvaliti?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest