Mislim da je ovo najneugodnija stvar koju sam ikad napisala na internetsima, ali nije me sram
There, I saided it.
I da, ako netko pisne o tome kako je Carrie Bradshaw Herpov uzor, banat ću ga i na ovom forumu i na ondašnjem.
A jojPješčana » wrote:
ja tako nisam Carrie. ni izgledom, ni ponašanjem.
ja nikad neću u Maroku sresti bivešg i ić ga ljubiti, a zatim nazvat sadašnjeg da se prijavim
fkors, ali on nije bio skeriMargarita » wrote:Meni je bio simpatičan Barišnjikov. I onaj Samantin mladac koji je neku votku reklamirao.
Odgledao sam 3/4 serije mislim. Jedini lik s kojim sam se mogao identificirati je onaj frajer od Mirande, mislim da se zvao Steve.Herp » wrote: Upravo ta mogućnost identifikacije sa situacijama, pa i likovima, me privukla seriji.
Ajajaj… ima li vajde? Nema vajde. Možeš ti bježati, kolutati očima, slagati gadljive izraze lica, pristati glumiti seljančuru i pokušati ga otjerati vrištavim glasom, prijetiti se svojim muškarcem, možeš :schmokljan » wrote:Većina odgovora pod E - tipična hrvatska seljančura
- to je tip žena koje se jebu i ne jebu, jesu i nisu, samo i isključivo zbog toga što će selo reći
Ma možeš na čelo istetovirati jedno veliko NE, ali ne… uvijek će se naći nekakav šmokljavi, velikih klempavih ušiju i to ne protumačiti, ako ne kao da, a ono barem kao možda. :rolajz:schmokljan » wrote:e) učiniti sve da mu bude neugodno i dati mu do znanja da nije poželjan.
Šmokrljane, koji fail, nitko me još nije ovako pogrešno okarakterizirao.schmokljan » wrote:klonka
Još jedna hrvatska Miranda, no poprilično stabilna u svojoj nestabilnosti. Voljela bi karijeru, ali ne bi žrtvovala život za nju. Spontana pod utjecajem alkohola, trijezna inhibirana. Preporuka: više piti.
Ete ti ga na, ispade da se trebaš potrudit i za bit tipična hrvatska seljančura.schmokljan » wrote:Preliminarni rezultati:
Većina odgovora pod E - tipična hrvatska seljančura
Neispunjavanje testova jer se "ne pronalaze" - seriozna Hrvatica
Ali kako ne razumiješ, seksualne aktivnosti dok mi se vrti u glavi (i želucu) su mi u krajnje nezanimljive. I fizički i psihički.schmokljan » wrote:Sad si starija i nećeš okolo bezglavo skakutati nego veselo po penisićima. Prosto k'o pasulj.
E to ni meni nikad nije bilo jasno. Kako ljudima može biti gušt jebat se kad su pijani k'o letve.klonka » wrote: Ali kako ne razumiješ, seksualne aktivnosti dok mi se vrti u glavi (i želucu) su mi krajnje nezanimljive. I fizički i psihički.
ni meni.Morticia » wrote:
E to ni meni nikad nije bilo jasno. Kako ljudima može biti gušt jebat se kad su pijani k'o letve.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests