Najdraža poza!!!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1501 times
Zanimljivo je koliko ženâ voli taj položaj. 
Potpisi su za budale.
Meni je čak i misterij a ne samo zanimljivo.Hekatonhir » wrote:Zanimljivo je koliko ženâ voli taj položaj.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Stitch
- Head Honcho
Pa da, na to sam i mislio. Em nema izravnog podražaja klitorisa, em ne gledaju partnera u oči, što je čudno s obzirom na proklamiranu emocionalnost.Margarita » wrote: Meni je čak i misterij a ne samo zanimljivo.
Očito su pradavni, arhetipski položaji jači od osjećaja intimnosti i bliskosti.
Potpisi su za budale.
kako nije blisko i intimno? pa ima više površine tijela koja je muškarcu dostupna.Hekatonhir » wrote:
Pa da, na to sam i mislio. Em nema izravnog podražaja klitorisa, em ne gledaju partnera u oči, što je čudno s obzirom na proklamiranu emocionalnost.
kad ležiš, ne može do leđa
kad sjediš, koncentriran je na dvije i pol stvari
kad si na trbuhu, imaš gola samo leđa. zar moram ja tu doć i sve objasniti?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Znači, najviše volite zguza zato što je muškarcu sve dostupno.
Aha, kako da ne. Pazi ti njih. Samo bi se naguzile, i ništa ne radile.
Potpisi su za budale.
- Nikolajevna
A šta sad ove tu glume ... najbrže je gotovo! 
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ili pisati post na forumu. Dapače, on ti može držati laptop na leđima pa i on može pisati post istovremeno.
ja ju bas zato volim...zbog podrazaja klitorisa. izravnog. nesputanog. i takHekatonhir » wrote:
Pa da, na to sam i mislio. Em nema izravnog podražaja klitorisa, em ne gledaju partnera u oči, što je čudno s obzirom na proklamiranu emocionalnost.
wrong. u toj pozi imam fantasticnu kontrolu. i ja radim. do orgazma. tad ljenguzimHekatonhir » wrote:Znači, najviše volite zguza zato što je muškarcu sve dostupno.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Fućkaš pozu u kojoj moraš rukom.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ne moras. on mora. tj. pozeljno za double pleasure.Margarita » wrote: Fućkaš pozu u kojoj moraš rukom.
zavisi sta te pali i u cemu vidis dvostruko zadovoljstvo..a unda » wrote: ..stalo taj neki dabl plezr. meni nikako nije jasno na sto se misli. jel to dabl plezr za dvoje ili se radi o dabl plezru samo za onu naprijed?![]()
meni znaci: istovremeno razliciti orgazmi...a unda » wrote: pa ja sam tebe pitao da mi objasnis. vidis da sam neuk.
-
- Information
-