*jezebel* » wrote:sto se andreja tice, mogao bi se poceti drogirati ili dilati pa pripazite na to. takodjer, osisajte ga s vremena na vrijeme.
da ne bude da vas nitko nije upozorio.

inače, ne znam jesam li spomenula, radim u školi - dvije ustvari, i u 4 školske godine mi je kroz šape prošlo cca 500 različitih učenika, plus što sam još upoznata i s nekima kojima ne predajem direktno. bilo je jaaaaako teško naći ime koje me ne asocira na nekoga od to 500 djece, plus još masu ljudi koju sam upoznala tijekom života.
ispalo je da su svi andreji koje sam ikada upoznala, mladi ili stari, ustvari vrlo pozitivne osobe, odgovorni i ozbiljni dječaci/muškarci. dok, recimo, ne poznajem niti jednog tina koji nije nemoguć po svim točkama optužnice (počevši od ujevića, koji nije bio zlato).
dodatno nas je ograničavalo prezime od 10 slova. da damo podjednako dugo ime, siročić bi morao naučiti 2/3 abecede samo da se potpiše (velika frustracija prvašićima!), da ne govorim o tome kako crtice na formularima nisu sklone ljudima s dugim imenima, prezimenima, adresama...
a koje bih vam tek onomastičke egzote iz svog kratkog školskog života mogla nabrajati, da me samo nije strah da netko ne prepozna o kojim se školama radi! (imena su VRRRRRRRLO karakteristična i osebujna)
a sina nikad ne bih nazvala marko ili luka. odluka je pala kada sam shvatila da u 3 paralelke od 25 učenika imam ukupno 6 marka i 6 luka. dodajte tome i 3 ivana... (dobro, ivana imam i u obitelji, kao i igora i dani(j)ela, na bacanje, pa mi nije padalo u takve ekshibicije se upuštati)
"Madness in method, that's genius." F. Herbert