Kaj? Kuzi me se na prvu? Aha, malo sam tanak sa zivcekima jer sam u pickincima sjevernoeuropskim...Morticia » wrote:Sta je, nisi danas popio casu neceg finog kad si tako nervozan?
Uštipci, fritule, krafne...
Ali ne brini, na ovom forumu nema tko nije dozivio nervni slom, prije ili kasnije.
Javno.
Pretezno smo zenski forum, znas li ti koliko je to PMS-ova na jednom mjestu.
Javno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nemam pojma, ali mogu i ja imati nesto...uz BMW imam i UPS barem jednom mjesecnoMorticia » wrote:Ali ne brini, na ovom forumu nema tko nije dozivio nervni slom, prije ili kasnije.
Javno.
Pa zar nismo već apsolvirali da se uštipci prže ili peku u limu?m.za » wrote: Sjetila me priča o fritulama da je vrijeme maškara.
Tebe je, vjerujem, priča o krafnama sjetila na poklade![]()
A što se buhtli (buhtala![]()
) tiče, mislim da tu uopće nije riječ o uštipcima
- Nikolajevna
Još ste na fritulama?
Ionako više volim kroštule.
Ionako više volim kroštule.
Ima nesto slicno krostulama sto je moja baba zvala "poderane gace"...ajmo tko zna nesto o tome?
I u krafne se stavi rakija. A pinđviniši su samo detalj (fini). Bitno je da se tijesto tuče da izađe zrak. U krafnama je pak rupa sasvim poželjna.Margarita » wrote:I u jedne i u druge ide neka rakija. A ti dodatni pinđiviši su nebitni. Kao i veličina loptica. Ista stvar.
gonj špadi
I ja više volim fanjke ili poderane gaće.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ja sam jednu seriju koncerata nastupao u zelenom svilenom šlafroku, s izvezenim zmajem na leđima, cigarom i vinjakom...Margarita » wrote: Ne volim šlafroke.
Mislila sam na poh. Volim svilu. I zmajeve. Dugo sam razmišljala da li da si jednog istetoviram. Ipak sam ja aždaja i ovo je moja godina. Usrana ali moja. Može i vinjak, ako već nije konjak, svakako daleko radije nego whisky. Cigare mi i nisu baš neki gušt za pušiti. A da sam ja bila tamo, bio bi pohan ko brojler.judolino » wrote: Ja sam jednu seriju koncerata nastupao u zelenom svilenom šlafroku, s izvezenim zmajem na leđima, cigarom i vinjakom...
Šta je pinđiviš?
Pinjol?
Sajt samo o krafnama i uštipcima
However, to paraphrase Shakespeare, if we call frittelle by any other name, they still taste as good
Ja od jabuka u šlafroku volim samo šlafrok
Jesu fanjki nastali od mađarskog uštipka ?
Pinjol?
However, to paraphrase Shakespeare, if we call frittelle by any other name, they still taste as good
Ja od jabuka u šlafroku volim samo šlafrok
Pohan ko brojler? Uau, zvuči privlačno...Margarita » wrote: Mislila sam na poh. Volim svilu. I zmajeve. Dugo sam razmišljala da li da si jednog istetoviram. Ipak sam ja aždaja i ovo je moja godina. Usrana ali moja. Može i vinjak, ako već nije konjak, svakako daleko radije nego whisky. Cigare mi i nisu baš neki gušt za pušiti. A da sam ja bila tamo, bio bi pohan ko brojler.
O, ima jebačkih vinjaka. Jebo viski. A cigare - kubanski havanitosi, oriđiđi. Dobio na poklon od neke mačke kojoj sam printao neke reklamice u fušu.
Ma, znam da si mislila na poh, ali nisam mogao odoljeti da ne spomenem šlafrock&roll...
Meni to više zvuči na nekakve kulinarske nusprodukte otpadaka koje je spekla nekakva tamo Fanika.m.za » wrote:Šta je pinđiviš?
Pinjol?
However, to paraphrase Shakespeare, if we call frittelle by any other name, they still taste as good![]()
Ja od jabuka u šlafroku volim samo šlafrok![]()
- Nikolajevna
Pinjoli su ti one sjemenke iz češera pinije. Bor pinija ili pinj, znam da ih ima po Lošinju i Cresu, ne znam gdje još. Pinjole znaju prodavati na placi, možeš ih grickati i sirove.
A šta je pinđiviš, to ni bog isus ne zna.
Pinđiviši su ti one žlundrice oko crevca. A općenito se tako nazivaju i sve ostale bezvezarije. Nebitne stvari i ljudi.Nikolajevna » wrote:
-
zeleni zub
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1501 times
Žile, tetive - ukratko, sve što nije za jelo.Nikolajevna » wrote:Još da znam šta su žlundrice...
Potpisi su za budale.
-
- Information
-