javi im se tam, nek te upute di ima za kupiti u tvojoj regiji
što sam ja, dobra vila ovdje?
Pješčana » wrote:to je onaj kristal?
ne znam, ja sam se usudila nosit ga samo na dane kad ne radim i ne idem nekamo...
Je, to je taj.Morticia » wrote:Kupila sam ga u Centromerkuru i da, ima plav čep.
Ovo- http://www.naturallyfreshdeodorantcrystal.com/
U najgornjem redu, treći s lijeva na desno.
Znači dobar je?
Imala sam i onaj njihov baš kristalni kamen (četvrti u gornjem redu), no on mi nije bio dobar.Pješčana » wrote:to je onaj kristal?
Nudila mi je i to, al' obzirom da nije imao baš nikakav miris nije mi ulio povjerenje.Tupelo » wrote:
Imala sam i onaj njihov baš kristalni kamen (četvrti u gornjem redu), no on mi nije bio dobar.
tupsonice, pa naturally fresh sam i spominjala u prvo postu na temi. jel' imaju u spreju (drugi u prvom redu)? roll-on imam i ima ga u svakom dm-u, ali ovoga u spreju nema nigdje, mogu jedino probat' skuplji urtekram.Morticia » wrote:Mislim da bi njihovi proizvodi ujedno mogli biti i odgovor na jezino pitanje.
*jezebel* » wrote:
tupsonice, pa naturally fresh sam i spominjala u prvo postu na temi. jel' imaju u spreju (drugi u prvom redu)? roll-on imam i ima ga u svakom dm-u, ali ovoga u spreju nema nigdje, mogu jedino probat' skuplji urtekram.
Pa vidiš da Pješčanoj nije bio dobar.*jezebel* » wrote:ljudi, ja ga hvalim vec godinama, kod tog dezica vam miris ne trebaaa!
onda ocito nije probala u spreju.Morticia » wrote:
Pa vidiš da Pješčanoj nije bio dobar.
Jel taj na pumpicu? Volim kad radi kss, kss*jezebel* » wrote: sad koristim alverde sensitiv dry deobalsam i, s obzirom na vrlo nisku cijenu, zacudjujuce mi je ok. etericna ulja me (jos) ne smetaju pa cu zasad ostati pri njemu, ionako se sad puno ne znojim. jedino ne znam ostavlja li mrlje, na sarenim majicama ne primjecujem nista, a crne bas i ne nosim.
http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/serv ... alsam.html
taj ima samo roll-on, mislim da je od kadulje jedini s pumpicom.blue » wrote: Jel taj na pumpicu? Volim kad radi kss, kss![]()
Trenutno koristim njihov od kadulje i dobar je, al bi mogla ovaj tvoj za promjenu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests