E, a ko si ti? Ne sjećam te se od tamo negdje.
UĐITE! (službeni chat)
Ovo pitanje dobih vec nekoliko puta na pm... mislim da cu otvoriti anketuaisling wrote:Ma ja kad spavam mogu oni razbijat što hoće, niš ja to ne čujem.
E, a ko si ti? Ne sjećam te se od tamo negdje.
Ako otkrijem ovako javno nece mi vise biti zabavno
[Lastan mode on] Ispricavam se na pisanju bez dijakritickih znakova, u krevetu sam pa mi je lakse drzat iPad od laptopa [Lastan mode off]
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
- Lord Byron
Možda, ali samo možda, shvatim kad popijem kavu.aisling wrote:Sve se broji, sve se zbraja, sve se množi
- Lord Byron
Dvije riječi. Orbit kaugume. Doduše, računaj na bol u vilici i bezbroj puta ugriženi jezik.dimnjak wrote:danas je dan treci nikotinske krize.
Ali, isplati se. Jednog dana teko onako ustaneš i skužiš da je gotovo (naravno, onda kreneš u križarski pohod "Pušači smrde"
- nemam pojma
Meni su pomagale slane košpice.Lord Byron wrote:Dvije riječi. Orbit kaugume.
Unatoč tomu što su mi usne izgledale kao da me napala neka boleština.
I kile čokolade.
- Lord Byron
Hm.nemam pojma wrote:I kile čokolade.
Ideja je u tome da se nemogućnost kretanja zbog "plitkog daha" ne zamijeni nemogućnošću kretanja zbog troznamenkaste kilaže.
jutro, pičkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Inače, u ovom sam profiterskom kiču koji je u spotu u izgradnji provela najbolje studentske dane sa dva narkomana, jednom luđakinjom, šest bauštelaca, jednim bosanskim maloljetnikom, jednim reiki majstorom i njegovom hordom žena!!!!

Inače, u ovom sam profiterskom kiču koji je u spotu u izgradnji provela najbolje studentske dane sa dva narkomana, jednom luđakinjom, šest bauštelaca, jednim bosanskim maloljetnikom, jednim reiki majstorom i njegovom hordom žena!!!!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Jes' barem što od toga jebala?jevgenija wrote:jutro, pičkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Inače, u ovom sam profiterskom kiču koji je u spotu u izgradnji provela najbolje studentske dane sa dva narkomana, jednom luđakinjom, šest bauštelaca, jednim bosanskim maloljetnikom, jednim reiki majstorom i njegovom hordom žena!!!!![]()
![]()
Jutro.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ajme spota.
Ljiljina frizura.
Evo i od mene pjesmuljak za dobro jutro.
I nagradno pitanje. Kako da si brendiram podočnjake?
Evo i od mene pjesmuljak za dobro jutro.
I nagradno pitanje. Kako da si brendiram podočnjake?
gonj špadi
nisam, al je luđakinja pokušala mene.Morticia wrote:
Jes' barem što od toga jebala?
Jutro.
došla u sobu, ostavila nekog čovjeka u boravku, probudila me u tri u noći i rekla "On mene jebe, a ja zamišljam te tvoje pune usne, pa sam ti to došla reć".
Tako sam se ja po prvi put odselila kod dečka
p.s. maloljetnik je bio zgodan, al je tolko dugo bio nama na brigi da bi izgledalo incestuozno. uskoro ću mu bit kuma u svadbi
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Nitko nikoga ne može prisiliti, ali ne znam koliko je zabavno.Mustique wrote:Ako otkrijem ovako javno nece mi vise biti zabavno![]()
To meni izgleda 'ko oni oglasi na Forumu, kad ljudi s respektabilnim forumskim stažom daju oglas - pod novootvorenim klonom. Naravno da će onda dobivati ponude potpuno pogrešnih.
Priznajem i ovo: što više očijukaš s tim "e, baš vam neću reći tko sam (bila)", meni sve više pada na um zlomisao da postoji neki razlog zbog kojeg je taj podatak tako strašno važna tajna koju ti nije mudro otkriti. Meni je, između ostalog, draž ovog mjesta upravo u tome što su ljudi sa sobom donijeli i "forumaške identitete", neovisno o tome kako se ti identiteti odnose međusobno.
Hoće li se mene smatrati diktatorom ako te zamolim da promijeniš nik?
Vjerojatno hoće.
Al' ne mogu si pomoći, ovo mi djeluje tako... Djetinjasto.
I provokatorski.
Vjerojatno hoće.
Al' ne mogu si pomoći, ovo mi djeluje tako... Djetinjasto.
I provokatorski.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-