Mnogo je ljepša uživo
I hvala
Nokti na oba kažiprsta mi imaju potpuno drukčiji oblik, pa i veličinu, od ostalih.ombia » wrote:Ovo bi i moglo proci, djeluje usprkos sljokicama nekako manje histericno od ostalih sljokastihIli je to samo pogodno svjetlo?
Nego Herp kaziprst si ostavila za sjeme?
Znaci na jednom kaziprstu raste brze nego ostatak ruke?Herp » wrote:
Nokti na oba kažiprsta mi imaju potpuno drukčiji oblik, pa i veličinu, od ostalih.
Naravno, sve ih režem u isto vrijeme, i to skroz do kraja, kažiprst prijeđe jagodicu, ostalima fali još po 2 milimetra.
Što nisi odmah rekla - deformirani prstićiHerp » wrote:
Rastu jednakom brzinom i potpuno su jednake duljine gledano od korijena do vrha nokta kao i ostali ali zbog njihovog drukčijeg oblika (i prsta i nokta) brže prijeđu jagodicu, kužiš?
To je od Pyrusa, tražila sam link na gugletu al' nema.blue » wrote:Super mi je ovaj zlaćani sa šljokicamaKoji je to?
Što nisi odmah rekla - deformirani prstići
Herp » wrote:I nemam deformirane prstiće, samo su posebni.
Zapravo je crveni lak presudio čarapama s uzorkom sinoćA.P. » wrote:Rosey, meni je trajala crvena faza zadnjih mjesec dana
Mogu li se njihovi prozvodi kupiti negdje u Zagrebu? Neki bio dućan?Herp » wrote:
To je od Pyrusa, tražila sam link na gugletu al' nema.
http://www.pyrus.hr/nasi-proizvodi/
Gugl kaže da ima u Mulleru, ja ne bih znala jer tamo ne zalazim, a ovaj lak sam dobila na poklon.blue » wrote: Mogu li se njihovi prozvodi kupiti negdje u Zagrebu? Neki bio dućan?![]()
Ima zgodnih stvarca, ne samo kozmetičkih
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests