Jel ti to kažeš šta ja mislim da kažeš?..a unda wrote: ..e, tako sam ja jednom pricao s prijom i pitao je da sta oce, da sta joj fali? ..mos mislit sta mi je odgovorila..
Nah, ja sam takva oduvijek, nije to do manjka ičega.
Jel ti to kažeš šta ja mislim da kažeš?..a unda wrote: ..e, tako sam ja jednom pricao s prijom i pitao je da sta oce, da sta joj fali? ..mos mislit sta mi je odgovorila..
Ma u pravu si, ja sam zabrzala, jasno da nije fantastičan iz prve.Zmaj021 wrote:
ključne riječi.. odmjereno i precizno.. ima još, mislim, tj. osjećam, al mozak ne radi..
idi polako, daj si vremena, jer ne smije biti zamjerke na uvodni tekst
Pa da, ispod mog kvota kakav mi je karakter...a unda wrote: ko sta kaze? ja kazem ono sto je ona rekla, tj ne kazem, ali je rekla..
Ništa...a unda wrote: ..ne. ne znam..ne. koji karakter, sta?
Isuse, ovo je predobro. Dementni trol. Ovo mu je za potpis.Zmaj021 wrote:
dementni trolu
Hahahahhahaha, koje si ti zlo.Zmaj021 wrote:
razmišljaj o mikiju..
sta dementni? pa ko ce vas vise pratit o cemu pricate.Zmaj021 wrote:
dementni trolu
Pa ono kad sam mu rekla da prošeće s ove teme sa Zokom.Zmaj021 wrote:
što se naljutio?
Pa eto, rekla ja da mi oš reć da sam neurotična zbog toga, a ja ti lipo velim da nije tako jer i kad mi ništa nije falilo, bila sam ista, ako ne i gora...a unda wrote: sta dementni? pa ko ce vas vise pratit o cemu pricate.
ako milite na priju mi, pricamo mi tako i ona ovo ono, neki problemi..i ja opet da sta pizdi, da sta oce, da sta jos fali.. a ona, izletilo joj.. ma sto kuraca mi fali.
onda je malo stala.. sjetila se sta je rekla i.. bilojoj je bolje. covjeku je uvijek bolje kad prizna sebi sta oce. barem zna na cemu je, tj na cemu ce bit ..sad, jel nila nije li bila ne znam, ali ono..samo treba bit iskren prema sebi i sve ide lakse..![]()
jest, treba bit iskren.. al kako kad se krivo percipiraš? haj ti....a unda wrote: sta dementni? pa ko ce vas vise pratit o cemu pricate.
ako milite na priju mi, pricamo mi tako i ona ovo ono, neki problemi..i ja opet da sta pizdi, da sta oce, da sta joj fali.. a ona, izletilo joj.. ma sto kuraca mi fali.
onda je malo stala.. sjetila se sta je rekla i.. bilo joj je bolje. covjeku je uvijek bolje kad prizna sebi sta oce. barem zna na cemu je, tj na cemu ce bit ..sad, jel nila nije li bila ne znam, ali ono..samo treba bit iskren prema sebi i sve ide lakse..![]()
..nisam ja to nista rekao, nego me eto, podsjetilo sad, a sta i kako, ko ce to znat..vec sam se davno trebao ic itat na macke..visekratni klon wrote:
Pa eto, rekla ja da mi oš reć da sam neurotična zbog toga, a ja ti lipo velim da nije tako jer i kad mi ništa nije falilo, bila sam ista, ako ne i gora.
Dementni trolu...a unda wrote: ..nisamja to nista rekao, nego me eto, podsjetilo sad, a sta i kako, ko ce to znat..vec sam se davno trebao ic itat na macke..
Eto, takva sam ja, sve ih otjeram, sve, koje neću i koje oću.Zmaj021 wrote:
bome je pa..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests