Nakon ciklona Franjo, Ivica, Ivo, Jadranka i Zoran, koje su nas dotukle i dovele na prosječki štap, ciklona Tomislav će nas dokrajčiti i dovesti u stanje potpune bijede
Ovdje ja kukam o vremenu
Citam na indexu obavijest o meteoalarmu za novu ciklonu, te jedan post koji me je do suza nasmija

Bara huda wrote:Bljak bljak bljak, fuj fuj fuj vrijeme.
Kako uopce izgleda sunce?![]()
Jel jos uvijek okruglo i zuto?
čitav vikend je bio predivan i sunčan
danas je bljak. cijeli tjedan će bit bljak
- Nenia Salonitana
nije ni nama ljeto bilo idealno. toliko sparine koliko je bilo u ova 3 mjeseca nije bilo u zadnje 3 godine. dobro da mi se nije nakupilo vode u plućima.Bara huda wrote:Bljak bljak bljak, fuj fuj fuj vrijeme.
Kako uopce izgleda sunce?![]()
Jel jos uvijek okruglo i zuto?
zericu lakše sam podnijela ovo ljeto, bilo je dana kad sam išla do dućana u 16h.
sreća da uskoro dolazi najljepše godišnje doba...koje će mi biti razjebano ljudskim faktorom, ako to možemo tako nazvati.
jebeš takvu vlažnost od koje se meni ne pokvari frizuraNenia Salonitana wrote:kaže accuweather vlažnost 100%.
napokon malo sunca
Oli su ti oni tamo dosadiliÉowyn wrote:Helou
Dosla sam malo zakukati o vremenu
Skoro pa dobroÉowyn wrote:
Ma ne, bila sam izbrisala slucajno trkeljanja.s tapatalka, pa.nikako da vratim
Dosla sam vidjeti kako ste
Unda..a unda wrote: ok, ok, shvatili smo. dakle.. kako si? sta ima novo? oce li to?
Ne sjecam se sto sam zadnje pisala
Upisala sam novi faks, pocela uzasno mrziti svoj posao i na kraju.dobila otkaz
I u međuvremenu zapala u groznu depresiju radi maltretiranja na poslu i pocela izgledati kao gusar beskucnik.
Desire makes slaves out of kings.
Fali moja nesudjena, a tvoja kolegicaÉowyn wrote:
Tko fali?
Jel mi kolegica ovdje?
I euklid, e
Ako si zadovoljna sa slijedom dogadjaja, onda dobroÉowyn wrote:
Unda
I u međuvremenu zapala u groznu depresiju radi maltretiranja na poslu i pocela izgledati kao gusar beskucnik.
..ok, za posao znam, za faks..nesto se sjecam.. koji ono bjese novi faks?Éowyn wrote:
Unda
mene vise zanima kako izgleda gusar skucnik.. okucnik, kako se kaze. mislim, koji to gusar ima kucu ?
Odnosi s javnoscu i novinarstvo..a unda wrote: ..ok, za posao znam, za faks..nesto se sjecam.. koji ono bjese novi faks?
mene vise zanima kako izgleda gusar skucnik.. okucnik, kako se kaze. mislim, koji to gusar ima kucu ?
Gusar beakucnik je gusar bez broda
..pa kako se mislis takva beskucno gusarski odnosit prema javnosti?Éowyn wrote:
Odnosi s javnoscu i novinarstvo
Gusar beakucnik je gusar bez broda
dakle, sve u svemu, radi se o brodu. ti ustvari, kad se malo bolje razmisli, oces plovit.
Ma nemam pojma. Sviđa mi se faks.jako, posebno novinarstvo. Za deset dana mi pocinje praksa u jednim novinama i bas se veselim..a unda wrote: ..pa kako se mislis takva beskucno gusarski odnosit prema javnosti?..ali, aj, ako cete to veselit, onda ok.
dakle, sve u svemu, radi se o brodu. ti ustvari, kad se malo bolje razmisli, oces plovit.
Sretno...mozda ces nekad negdje prezentirat nase maloumne komentare s trkeljaÉowyn wrote:
Ma nemam pojma. Sviđa mi se faks.jako, posebno novinarstvo. Za deset dana mi pocinje praksa u jednim novinama i bas se veselim
Bit će mi jako drago budeš li ovdje imala volje oblikovati svoje tekstove ili treninge pisanja.Éowyn wrote:
Ma nemam pojma. Sviđa mi se faks.jako, posebno novinarstvo. Za deset dana mi pocinje praksa u jednim novinama i bas se veselim
Nemoj nam otići.
-
- Information
-