Možeš pisati o svojim studentskim i besposlenim danima, tako da nama, koji smo na poslu, vadiš mast
Ovdje ja kukam o vremenu
..jel mogu ja?blue wrote:O Éowyn bok![]()
Možeš pisati o svojim studentskim i besposlenim danima, tako da nama, koji smo na poslu, vadiš mast
ok, ne znam bi li se isa kupat ili ne bi. je da je toplo i sunce i sve to, ali ka ono malo, puse, jel..
Margarita wrote:Malo drugačije vrijeme. Tipa, kakva su ovo došla vremena! U uredu je upravo otpala ploča s plafona. Ona s protudimnim alarmom. Zgrada je stara tri godine.
Jel ih možete tužit za velike novce i duševne boli? Dobro, vjerojatno ne. Ali možete si dat verbalnog oduška kad dođu iz održavanja
A možeš..a unda wrote: ..jel mogu ja?![]()
ok, ne znam bi li se isa kupat ili ne bi. je da je toplo i sunce i sve to, ali ka ono malo, puse, jel..
I ovdi je ka lipo i sunce i sve to, al more se kupat samo u kadi i Bandićevim fontanama, jerbo se Panonsko more povuklo davno
Izgleda da ti je baš teško, tako i treba
pa da je lako, bas i nije.blue wrote: A možešSama sam pitala
![]()
I ovdi je ka lipo i sunce i sve to, al more se kupat samo u kadi i Bandićevim fontanama, jerbo se Panonsko more povuklo davno
Izgleda da ti je baš teško, tako i treba
inace, za utjehu ove godine sam usao u more jedno cetiri puta. jucer sam se popodne okupao i to u ne bas cistom moru. stovise u vrlo sumnjivom moru sto se tice cistoce, ali eto, racuna se da sam bio u moru..
Kolega kraj čijeg stola je tresnulo, prošli tjedan je dao otkaz i otišao. Sad ekipa fotka i šalju mu da vidi što je propustio.blue wrote:Jel ih možete tužit za velike novce i duševne boli? Dobro, vjerojatno ne. Ali možete si dat verbalnog oduška kad dođu iz održavanja![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ma nije toliko do kupanja, meni je more super, jer nema sparine, a toplo je, i sviđa mi se miris mora..a unda wrote: pa da je lako, bas i nije.
inace, za utjehu ove godine sam usao u more jedno cetiri puta. jucer sam se popodne okupao i to u ne bas cistom moru. stovise u vrlo sumnjivom moru sto se tice cistoce, ali eto, racuna se da sam bio u moru..
Bome je propustio. Samo, sad on nema anegdotu s posla, vi imateMargarita wrote: Kolega kraj čijeg stola je tresnulo, prošli tjedan je dao otkaz i otišao. Sad ekipa fotka i šalju mu da vidi što je propustio.
Je je puse zapopizdit, orkanska tramuntana, jugo ili bura..a unda wrote: ..jel mogu ja?![]()
Dobro je i izdrzala. Znam za jednu zgradu koja u zidu ima hamper. Ono, curila je cijev pa se naslo zgodno rjesenje. Vjerojatno ce je otkriti kad istekne garancijaMargarita wrote:Malo drugačije vrijeme. Tipa, kakva su ovo došla vremena! U uredu je upravo otpala ploča s plafona. Ona s protudimnim alarmom. Zgrada je stara tri godine.
Znam takvih prica jako puno.
Desire makes slaves out of kings.
- Nenia Salonitana
ova kiša i vlaga. trodnevna. petodnevna.
nafrčkat će mi se dlake na nogama. izgledat ću neuredno.
nafrčkat će mi se dlake na nogama. izgledat ću neuredno.
Jebote led koje je nevrime poharalo split, sjebalo mi bazen, a podrumskoprizemski stan mi je popliva

Uzea si mi ric iz ustaEuklid wrote:za sve je kriva ona vještica Splenda, suncomrziteljica...
btw, pomirija si se s Beicom
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1505 times
Potpisi su za budale.
Pa di ti zivis, kad tebi fali kiseStitch wrote:Eh, kad bi barem palo malo kiše.
- Stitch
- Head Honcho
Što je, dolje su ukinuli ironiju?
Potpisi su za budale.
Kisa ju je ispralaStitch wrote:U Zagrebu.
Skampeli inace ne zive kod mene, a skampe su prezivileDominicus wrote: A jesu preživili škampeli u bazenu?
- Stitch
- Head Honcho
Cccc... Ništa naučio nisi. Ubit će te Unda. 
Potpisi su za budale.
Jbga, kad sam nepopravljivStitch wrote:Cccc... Ništa naučio nisi. Ubit će te Unda.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Danas oko pol 11 se na nebu pojavila neka čudna žuta kugla.
Ne znam jeste vidjeli to?
Na žalost nisam imao mobitel pri ruci da ju snimim a nakon par minuta je nestala...
Ne znam jeste vidjeli to?
Na žalost nisam imao mobitel pri ruci da ju snimim a nakon par minuta je nestala...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-