precjednički izbori
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Za one koji nisu gledali a ne da im se čitat sve ovo evo kratki sažetak:
"Kao mladi čovjek zgrožen sam što slušam demagogiju, na vama leži odgovornost za uništenje ove zemlje, bili ste članovi vlada i korumpiranih oligarhija i nemate legitimiteta biti kandidati"

"Kao mladi čovjek zgrožen sam što slušam demagogiju, na vama leži odgovornost za uništenje ove zemlje, bili ste članovi vlada i korumpiranih oligarhija i nemate legitimiteta biti kandidati"
'if you fall, i'll be there' (floor)
Sta je bilo s Pavunom
Ono sto sam primjetio na ovom suceljavanju je to da su josipovic i kolinda bili zajedno protiv kujundzica i sincica a oni su bili protiv svih, sto opet potvrdjuje moju tezu kako je hdz=sdp.
Khm.Zekoslawa » wrote:Majti, kako bi izgledala ta formula?
hdz = sdp
hdz - sdp = 0
d(hz -sp) = 0
Odavde vidimo da postoje dvi mogućnosti za rješenje. Jedno rješenje je trivijalno, tj. d = 0, što je očito da u svakodnevnom životu. Nadalje, vidimo da produkt hz mora biti jednak sp što je jako zanimljiva činjenica koja zaslužuje daljne razmatranje.
pa nije bas da je to kulicu trebalo. malo malo, pa vrag ne da mira, pa podrska..kome ono jel bilo..rohatinskom, pa kopernikanski obrat..pa kovacu, pa jebiga..Euklid » wrote:
Ko da ne znaš undu.
Pokušava skrenut pozornost da je Kulić u Sviliborovom timu pa okreće na neš bezze...![]()
![]()
ovo sa sviborom mu je svakako trebalo da konacno dobije na ozbiljnosti.
Bori se negdi, kaže.
Ne znan za Elvisa, al Đon Lenon i on na livadi jedu gljive skupa i to.
oce bit jos koje suceljavanje? pa ono, malo o zabama.. lizat zabe i to, bedepe i to..MightyMe » wrote: Bori se negdi, kaže.
Ne znan za Elvisa, al Đon Lenon i on na livadi jedu gljive skupa i to.
komp mi se zaledio, tj taj tab u trenutku kad je govorio kako nase tajne sluzbe treba modernizirat.. nista sad ne mogu sa fajrfoksom, ne mogu ga ugasit, nista.. stoji slika svibora i eto..
Ima nesto o cemu razmisljam a vezano je za izbore.
Svi imaju neke svoje programe, i uglavnom kandidati zele parlamentarni sustav, osim jednog koji zeli predsjednicki sustav. E sad, ako kandidat koji zeli predsjednicki sustav pobjedi, zasto on automatizmom nema na raspolaganju predsjednicki sustav?
Ako je narod izabrao predsjednika sa svojim programom, a nema tu mogucnost, onda takvog predsjednika nisu ni trebali izabrat.
Nek mi neko objasni ovo?
Svi imaju neke svoje programe, i uglavnom kandidati zele parlamentarni sustav, osim jednog koji zeli predsjednicki sustav. E sad, ako kandidat koji zeli predsjednicki sustav pobjedi, zasto on automatizmom nema na raspolaganju predsjednicki sustav?
Ako je narod izabrao predsjednika sa svojim programom, a nema tu mogucnost, onda takvog predsjednika nisu ni trebali izabrat.
Nek mi neko objasni ovo?
Evo ja ću.miky0 » wrote:Ima nesto o cemu razmisljam a vezano je za izbore.
Nek mi neko objasni ovo?
-
- Information
-