E, nemoj mi rušit pozitivne predrasude o raji.Zmaj021 wrote:
to raja je drek..
Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Ko cuvica...a unda wrote: ..taj, to..pileci..
-
visekratni klon
Perverzni pire?..a unda wrote:,..ja sam pevvezno pive!.. ::D
:fcepalm: ajme,idem lec, stvarno mi ocito nije dobro..
Daj diš leć, krevet je svake noći na istom mjestu.
-
visekratni klon
Mislim da čita zaostatke.Zmaj021 wrote:jel zeka ne piše zbog eksače?
Sad sam se sjetila undinog posta na fhr gdje je pisao o tome v. Kako je istukao nekog.
-
visekratni klon
Pa velim, svake večeri nije prazan.Zmaj021 wrote:
e, al njegov nije prazan..
ne, to je bilo u prethodnoj iteraciji.. sad je aktuelna varijanta fb grupe..Zekoslawa wrote:Može li meni maloj neupućenoj jedan sažetak? Vi biste dakle napisali šprancu za pismo kojim bi se onda spamalo Ministarstvo? I sad tražite način kako da se to šera? Jesam povatala?
..nisam ja nikad nikog istukao. nikad.visekratni klon wrote:
Mislim da čita zaostatke.![]()
Sad sam se sjetila undinog posta na fhr gdje je pisao o tome v. Kako je istukao nekog.
ok, mozda jednom slucajno..
asprin je odsustao svoje iidem razgrnut macke. ajme, sace mi se vrtit, komarce sam odagnao, ali sace one pocet prest..zamisli, vrtiti se, a najmanje pet macaka glasno prede..
ono, salvador dali bi rekao.. jebo ti ovaj moj nadrealizam, idem u sofere..
-
visekratni klon
E, to. Zapravo sastavljamo ga još da izgleda šta bolje i onda ko će slat, neka šalje.Zekoslawa wrote:Može li meni maloj neupućenoj jedan sažetak? Vi biste dakle napisali šprancu za pismo kojim bi se onda spamalo Ministarstvo? I sad tražite način kako da se to šera? Jesam povatala?
-
visekratni klon
Ma nešto je bilo, neki mali te zajebavao, a bio je veći pa su mu se rugali kad je išao plakat da si ga mlatnuo, a nisi, nešto je bilo, jao, ne mogu nać taj post, bio je na Zajednici na žk, a tamo ima pun k postova...a unda wrote: ..nisam ja nikad nikog istukao. nikad.
asprin je odsustao svoje iidem razgrnut macke. ajme, sace mi se vrtit, komarce sam odagnao, ali case one pocet prest..zamisli, vrtiti se, a najmanje pet macaka glasno prede..
..a unda wrote: ..nisam ja nikad nikog istukao. nikad.
asprin je odsustao svoje iidem razgrnut macke. ajme, sace mi se vrtit, komarce sam odagnao, ali sace one pocet prest..zamisli, vrtiti se, a najmanje pet macaka glasno prede..
bogami, mozak ti radi.. koliko - toliko.. nikud ti ne ideš..
n eznam o cemu se radi, ali ako jsad kazem i mi tebe, shvati to u najboljoj namjeri.. tj volji..tj stogod, sto vise idem se izvlacit, sve gore..Zekoslawa wrote:I ja vas.
a sad si dosla, kad mene baca, kad idem ca?
pa eto, to je bilo slucajno. e i jos jednom je bilo slucajno kad sam profi birisucim gerijem slomio nogu. eto i to je sve. ali stvarno sve slucajno..visekratni klon wrote:
Ma nešto je bilo, neki mali te zajebavao, a bio je veći pa su mu se rugali kad je išao plakat da si ga mlatnuo, a nisi, nešto je bilo, jao, ne mogu nać taj post, bio je na Zajednici na žk, a tamo ima pun k postova.
Hm, možda bi Center for Civil Courage bili zainteresirani za takvo što. Eksačo, probaj s njima, imaju dosta sviđača, to je jedna zgodna grupica aktivnih ženskinja i ljudi. Usput ću izreklamirati knjigu jedne njihove članice Humanizam za djecu, koja je ovih dana izašla na hrvatskom. Prozvali su je ateističkim katekizmom.Zmaj021 wrote:
ne, to je bilo u prethodnoj iteraciji.. sad je aktuelna varijanta fb grupe..
-
- Information
-