Pozdrav kokama i horozovima.
UĐITE! (službeni chat)
Mislim da je kap koja je devi slomila kičmu (ili tako nekakoex_anais » wrote:Ja nisam previše upućena u sve, ali ostade mi misterij, zašto je slafko baniran? To sam više puta htjela pitati, ali nisam imala gdje i koga.
Aha. I mislila sam da je neka takva stvar, ali nisam bila sigurna pošto je bilo obavijeno velom misterije. Kao i sve ostalo, naravno.Lastan » wrote: Mislim da je kap koja je devi slomila kičmu (ili tako nekako) bilo teško vrijeđanje Anderlona i kompanije.
Pojma nemam o čemu se radi, jer sam na fhr-u niti 2 godine, od kojih sam veći dio provela na ugodnom, skoro pa zatvorenom za javnost (ex anais
) kutku, ali dođe mi žao što nisam sudjelovala u tim divnim vrijeđanjima i skupljanu banova, uh, baš, ono... i mama bi, sine...
Nije ti dosta vrijeđalačkih (ne samo padobranskih) komentara apropo kutaka i njihovih akterica?harpy » wrote:Pojma nemam o čemu se radi, jer sam na fhr-u niti 2 godine, od kojih sam veći dio provela na ugodnom, skoro pa zatvorenom za javnost (ex anais![]()
) kutku, ali dođe mi žao što nisam sudjelovala u tim divnim vrijeđanjima i skupljanu banova, uh, baš, ono... i mama bi, sine...
Ti bi baš i cijeli fhr paket. ccc.
Pa, ja sam se svaki put uhvatila s padobrancima i nepadobrancima u obranu prava da budem poštena i jebena, neex_anais » wrote:
Nije ti dosta vrijeđalačkih (ne samo padobranskih) komentara apropo kutaka i njihovih akterica?![]()
Ti bi baš i cijeli fhr paket. ccc.
Proširila bih ja to da sam znala kolika je ledina, al, jebga, egotriperica kakva jesam...
Kad smo kod toga, jel tko zvao Pozitivu?harpy » wrote:
Pa, ja sam se svaki put uhvatila s padobrancima i nepadobrancima u obranu prava da budem poštena i jebena, ne?!
Proširila bih ja to da sam znala kolika je ledina, al, jebga, egotriperica kakva jesam...
Ja sam časno ginula s moralizatorima.
Ali dole bješe prava akcija.
- Beta ženka
NIKAD se ne pita zašto su nekoga isparili. Jer onda ispare i tebe.ex_anais » wrote:
Ja nisam previše upućena u sve, ali ostade mi misterij, zašto je slafko baniran? To sam više puta htjela pitati, ali nisam imala gdje i koga.
harpy wrote:Pojma nemam o čemu se radi, jer sam na fhr-u niti 2 godine, od kojih sam veći dio provela na ugodnom, skoro pa zatvorenom za javnost (ex anais![]()
Ajme, pozitiva.ex_anais » wrote:
Kad smo kod toga, jel tko zvao Pozitivu?![]()
Ja sam časno ginula s moralizatorima.![]()
Ali dole bješe prava akcija.
Inače sam primijetila da ljudi koji imaju "pozitivno" u nadimku - mrače na sve strane.
S druge strane, meni je najbolja M@3X, žena stvarno odmjereno i argumentirano piše. I ubije svaki svađalački topic, jer joj nitko ne može proturječiti, čak i kad se ne slaže s njom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Bjež s tim ptsp-em.Beta ženka » wrote: NIKAD se ne pita zašto su nekoga isparili. Jer onda ispare i tebe.
- Beta ženka
Nije to ptsp, nego kako Lastan reče - orvelovština.ex_anais wrote:
Bjež s tim ptsp-em.![]()
Haj, baš, poslat ću im poruku pa nek si gruntaju.kukuriku » wrote:ja bi zvala megalodonu. jel ju netko već pozvao možebitno. i di je čokokuki?
štos tiče pozitive, stvarno, valjalo bi nekog poštenog i moralnog ovdje dovest, za promjenu.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Meg je na brdu, doći će kad dobije net.kukuriku » wrote:ja bi zvala megalodonu. jel ju netko već pozvao možebitno. i di je čokokuki?
štos tiče pozitive, stvarno, valjalo bi nekog poštenog i moralnog ovdje dovest, za promjenu.
Isto kao i Kuki.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
..shvatio sam.kukuriku » wrote:..
- Beta ženka
Kad mi istekne ban na onom forumu, ulogiravam se samo da promijenim lokaciju u Ministarstvo ljubavi.Beta ženka » wrote:Nije to ptsp, nego kako Lastan reče - orvelovština.
ElliQuinn » wrote:Samo da prošećem novi potpis, ne obazirite se.
I ispravno napisati “Kafkina”.dejzi wrote:Moraš uključit BBCode.
- Beta ženka
Lastan » wrote: Kad mi istekne ban na onom forumu, ulogiravam se samo da promijenim lokaciju u Ministarstvo ljubavi.
Ček, a tebi će isteći ban? Ja sam mislila da imaš permu.
A jes ti siguran?
Onaj stari potpis sam i tako čitala neki 'boj straga'. Mislim, znam ja njega, potpis, ali u ovoj plavičastoj mi sve izgleda vedrije.ElliQuinn » wrote:Samo da prošećem novi potpis, ne obazirite se.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ističe za tri tjedna i kusur. Ima dana.Beta ženka » wrote:Ček, a tebi će isteći ban? Ja sam mislila da imaš permu.
Perme su nam povučene i pretvorene u jednomjesečne izgone. Što nije perma, ali je dovoljno da se odvikneš od foruma koji ne možeš ni čitati.
Sve ste polastanile.Margarita » wrote: Onaj stari potpis sam i tako čitala neki 'boj straga'. Mislim, znam ja njega, potpis, ali u ovoj plavičastoj mi sve izgleda vedrije.
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-