0 mi bas odgovara.miky0 » wrote:Dobro englezi krenili
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Meni je utakmica odlicna, a po dragi i vlaovicu je utakmica ubijboze dosadna
nonstop njih dva trkeljaju kako je slab tempo utakmice...koju oni utakmicu gledaju

Jebiga, zaspa sam zadnjih 20 minuta, da je pukla Abomba, ne bi me probudila 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Onda nisi vidio kako je Pirlo zdrmao gredu iz slobodnjaka.
Bio je najbolji iako najstariji na terenu...
Veceras Bosanci.
Nadam se da ce imat postenije sudjenje nego mi.
Super je ovo kad ima vise nasih repki na prvenstvu za koje mos navijat
Ajmo zmajevi...
Veceras Bosanci.
Ajmo zmajevi...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Vidija sam na snimci poslin utakmice, samo di je stimac otisa? Osta je sam scorijaEuklid » wrote:Onda nisi vidio kako je Pirlo zdrmao gredu iz slobodnjaka.
Veceras Bosanci.
Ajmo zmajevi...
Zmajevi ce razlupat suca ako ih bude krao
- Euklid
- old school
Stimac se usafta u onom svom sljastecem sakoumiky0 wrote:
Vidija sam na snimci poslin utakmice, samo di je stimac otisa? Osta je sam scorija![]()
Zmajevi ce razlupat suca ako ih bude krao
Navodno su u studiju tezi uvjeti nego u Manausu...
Ja cijeli zivot cekam da neko sucu-lopovu opali dve, tri vaspitne, onako... pred cijelim auditorijem.
Navodno je zadnji koji je to ucinio bio Sekularac...
A jeli sta reka ozmec ili ko je vec bio viditelj emisije za misteriozni nestanak stimca?Euklid » wrote: Stimac se usafta u onom svom sljastecem sakou
Navodno su u studiju tezi uvjeti nego u Manausu...
Ja cijeli zivot cekam da neko sucu-lopovu opali dve, tri vaspitne, onako... pred cijelim auditorijem.
Navodno je zadnji koji je to ucinio bio Sekularac...
Ja se sican prije destak godina kad je jedan igrac dragovoljca napuca suca
jest da sam odavno van bosne, al pošto me kći, tu i tamo, karakterističnim zavijanjem zajebava, biće da bosna neće skoro van mene..Euklid wrote: ..
Veceras Bosanci.
Ajmo zmajevi...![]()
nije baš da mi se ruke tresu
inače, nadimak koji koristim potiče još iz vremena dok sam internacionalno igrao moh
no, može li bosna van bosne.. može li se iz memle sedrenika.. bar fudbalski, za početak.
a što se tiče sudije.. jebo sudiju, i kad je do sudije, nije do sudije
Vidim da me i ti zajebajes, ma ne bi se meni ruke tresle da mi nismo poveli, al kad smo vec poveli, jbg, znas da mozes pobjedit, i onda ti bude krivo poslin kad se to ne ostvariZmaj021 » wrote: jest da sam odavno van bosne, al pošto me kći, tu i tamo, karakterističnim zavijanjem zajebava, biće da bosna neće skoro van mene..![]()
nije baš da mi se ruke tresu, al ono, neka vibra se osjeća..
inače, nadimak koji koristim potiče još iz vremena dok sam internacionalno igrao moh(husein kapetan).. bila je to strašna ekipa, sastavljena od prekaljenih lokalaca, dođoša, a bogami i ekipe s paga.. žarilo se evropom, mada, jest i to da su nas neki holanđani redovno guzili, al jbga, njihov ping je bio bolji od našeg u lokalu.. ajd dobro, nije bilo samo ni do pinga
no, može li bosna van bosne.. može li se iz memle sedrenika.. bar fudbalski, za početak.
miki, zajebancija nas je održala, njojzi hvalamiky0 wrote:
Vidim da me i ti zajebajes, ma ne bi se meni ruke tresle da mi nismo poveli, al kad smo vec poveli, jbg, znas da mozes pobjedit, i onda ti bude krivo poslin kad se to ne ostvari![]()
..a kad smo već kod tebe, podsjećaš me na kìpa
- Euklid
- old school
Meni je najbolje bilo ono prvenstvo u vaterpolu kad su prva 3 mjesta podjelili Hrvatska, Srbija i Crn Gora.Zmaj021 wrote: jest da sam odavno van bosne, al pošto me kći, tu i tamo, karakterističnim zavijanjem zajebava, biće da bosna neće skoro van mene..![]()
nije baš da mi se ruke tresu, al ono, neka vibra se osjeća..
inače, nadimak koji koristim potiče još iz vremena dok sam internacionalno igrao moh(husein kapetan).. bila je to strašna ekipa, sastavljena od prekaljenih lokalaca, dođoša, a bogami i ekipe s paga.. žarilo se evropom, mada, jest i to da su nas neki holanđani redovno guzili, al jbga, njihov ping je bio bolji od našeg u lokalu.. ajd dobro, nije bilo samo ni do pinga
Talijani i Madjari su cupali kosu da koji su kua njihovi politicari razbijali Yugoslaviju...
I sad kad neko kaze da u tijeku nije ratno stanje
http://www.index.hr/sp2014/clanak/izbor ... 54580.aspx
http://www.index.hr/sp2014/clanak/izbor ... 54580.aspx
Izbornik Francuske prekinuo trening: "Špijuniraju nas bespilotnom letjelicom, Fifa istražuje
"BESPILOTNA letjelica nam nadlijeće nad kampom i špijunira nas", tvrdi izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps. Fifa je pokrenula istragu.
Francuska reprezentacija prekinula je trening na stadionu Botafoga nakon što su u zraku primijetili bespilotnu letjelicu. Deschamps je u strahu da je netko poslao "drona" opremljenog kamerom ne bi li pročitao taktiku koju izbornik "Tricolora" sprema za prvu utakmicu na prvenstvu. SP 2014. Francuzi otvaraju protiv Hondurasa.
Iako ove Deschampsove optužbe, koje je i javno iznio na konferenciji za novinare, ozbiljno naginju prema teoriji zavjere, Fifa je pristala pokrenuti istragu.
"Izgleda da se dronovi koriste sve češće i češće. Ne ovisi o meni što će se dalje dešavati, ali Fifa je pristala pozabaviti se ovim problemom. Pokrenuli su istragu. Ne želimo da nam itko narušava privatnost, ali protiv toga se danas teško boriti", izjavio je Deschamps.
Jedan novinar iz Hondurasa koji je prisustvovao na pressici francuskog izbornika, imao je potrebu obraniti čast svoje zemlje. "To nismo bili mi!", povikao je predstavnik sedme sile Hondurasa, prekinuvši Deschampsa.
"Niste? Dobro, ionako nismo taj dan radili ništa posebno", sarkastično mu je odgovorio izbornik Francuske.
-
- Information
-