Pa zapravo..sve manje toga
Nešto od toga je zbog objektivnih okolnosti, al bogami čini mi se da mi ni subjektivno nije na godišnjem
A sad ti reci šta te ne muči
Pa zapravo..sve manje toga
karambol » wrote:
.. sad kad je dosla Ali, jer sam i nju pozelio...
Nisam na redu, ali znam ja...ali » wrote: Pa zapravo..sve manje togaOzbiljno.
Nešto od toga je zbog objektivnih okolnosti, al bogami čini mi se da mi ni subjektivno nije na godišnjem![]()
Ideš na Sljeme sad?karambol » wrote:
Ma jok...samo sam lijenguzac...ne da mi se kopat...
Ali gle sad kad je dosla Ali, jer sam i nju pozelio za novu godinu na trkeljanju, moram ici na ovo moje faking jebeno Sljeme...densing kvin trofi po blatu i Bandicu....
Upravo zbog ovog meni forum kao forma najviše odgovara.ex anais » wrote:Nit čitam što mi ne paše.
a dakle mucilo te. znas ti ono..ajme sta sam bio zedan, ajme sta sam bio zedan..ali » wrote: Pa zapravo..sve manje togaOzbiljno.
Nešto od toga je zbog objektivnih okolnosti, al bogami čini mi se da mi ni subjektivno nije na godišnjem![]()
Pa ja sam sad pisala o Sljemenu
sta? po prazne gajbe pive? posto si prodavao?
Ček, koga si stalkalaTristana » wrote:
E onda sam budući da sam tražila po nađi sve postove korisnika naletila na onaj peeptoe modni chat i tu sam se toliko do suza smijala da bi mi u RL trebala bar dvosatna kava s nekim od mojih najduhovitijih frendova za isti učinak.
Ne, 190...a unda » wrote: ..sta mergi? sto posto 200d.
Tristana » wrote:
Uz kavu sam baš onako u miru pročitala ex i na kraju mi je Perze još i zabetonirala prvobitni stav da nikad ne potrošim dva sata na Amelie
Dakle, ma koliko bio time consuming, forum zapravo štedi vrijeme (koje onda možemo utući na nekom drugom forumu)
ma da, felge su od skode, a umisto zvide na haubi imas alku.ali » wrote: Ne, 190.
Bijeli.
S nula opreme i običnim neobojenim staklima![]()
Tristana, ahaaaa to su one Pješčanine peeptoe na punu petu
da, bas sam se htio autat, kad ono, upires li upires..strasno nesto, jel ti uvijek tako? kako to uvijek sve uspijes pokvarit, kako?ex anais » wrote:
![]()
![]()
Nego, men se učinilo da se Unda danas htio otvoriti, kad već nije onaj dan... Reci, unda:kauč:
Sve si pogodio...a unda » wrote: da, bas sam se htio autat, kad ono, upires li upires..strasno nesto, jel ti uvijek tako? kako to uvijek sve uspijes pokvarit, kako?![]()
![]()
![]()
![]()
eto, znao sam. odakle ti to da ti bas sve uvijek uspijes pokvarit? ti? pa ne ovisi sve o tebi..ako ista.
Ajde, ajde, govori dalje o meni...a unda » wrote: eto, znao sam. odakle ti to da ti bas sve uvijek uspijes pokvarit? ti? pa ne ovisi sve o tebi..ako ista.
saraj, saraj..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests