Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
počeo sam ga gledat na preskokce poslije utakmice
onda sam skužio da je dobar i odvrtio ga na početak
zbilja odličan krimić, nakon dugo vremena da nisam zaspao uz film...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ma svi su oni meni simpatični al, brate svi imaju presuzne okice i predrhturave usnice. Raspekmezili se sva tri sata. I ona cura Anne Hathaway je jako draga i zgodna ali nije cmoljavost, nije za jednu Catwoman. Ooo, ne ide toooo.blaze » wrote:batman ~~~
hi hi, emer! gary oldman izgleda isto kao u tvom omiljenom 'dečko, dama, kralj, špijun'
ali ISTO! čak i cvike![]()
![]()
i bolje glumi![]()
veličanstveni michael caine kao alfred![]()
moja tiha patnja christian bale. još od američkog psiha![]()
![]()
sram ih bilo!
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
The Shining, napokon. Da nisam čitala knjigu prije toga, ciljano, da se manje bojim
ne bi mi bio loš. Ovako je pravi eyencandy, kako i dostoji Kubricku, al s knjigom ima ne preveć veze.
Knjiga mi je bila puno strašnija, napetija, anksioznija, kako god. U filmu mi se jedino sviđa fotka na kraju, lijepo zaokružuje cijelu priču. Osim toga, Jack u filmu je lud od početka, a u knjizi se vidi kako lagano tone u ludilo, kako mu fali cuga i kako cucla tablete protiv bolova...
Euklide, evo onog filma kojeg se nismo mogli sjetit danas na telki.
Lavirint, jebo ga ćaća!
Lavirint, jebo ga ćaća!
oh, vidi, evo je i u drugom filmu. Nova očito ima Večer s Halle
vidjela sam da je Labirint, ali mi se ne da gledat.
Inače, pogledala sam opet večeras Catwoman, a sad ide neš sa Seagalom i Ženom mačkom, pa idem stavit mašinu na stol i šivati, to mi je pametnije.
vidjela sam da je Labirint, ali mi se ne da gledat.
Inače, pogledala sam opet večeras Catwoman, a sad ide neš sa Seagalom i Ženom mačkom, pa idem stavit mašinu na stol i šivati, to mi je pametnije.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
videoklip komičarke koja svom dečku, voditelju talk showa, objašnjava s kim se seksa :-D
jes da je zajebancija, al žena je stvarno sjajna

mislim, pjesma je mrak, ovakve videorazglednice za razlaz uopće nisu loša ideja
jes da je zajebancija, al žena je stvarno sjajna
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
peri bale izboran, tebi anne cmoljava (a michelle nijeMargarita » wrote: Ma svi su oni meni simpatični al, brate svi imaju presuzne okice i predrhturave usnice. Raspekmezili se sva tri sata. I ona cura Anne Hathaway je jako draga i zgodna ali nije cmoljavost, nije za jednu Catwoman. Ooo, ne ide toooo.
blaze » wrote: jes da je zajebancija, al žena je stvarno sjajna
I'm fucking Matt Damon
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
i sad mi ta pjesma ne izlazi iz glave
išla sam se tuširati i sve u ritmu I'm fucking Matt Damon/she's fucking Matt Damon
kako da kažem, pamtljiva je
išla sam se tuširati i sve u ritmu I'm fucking Matt Damon/she's fucking Matt Damon
kako da kažem, pamtljiva je
kao dječji film, nije lošPješčana » wrote:ok, Johnny English nije tako jako loš kao što sam mislila
baš si mi dala ideju za večeras. valjda imaju u max tv videoteci
Jučer pogledali "Sherlock holmes a game of shadows", ne znam zašto smo se uopće odlučili za tako nešto, katastrofa. Film je dosadan. Jako dosadan
Osim ovog užasa, da podijelim i neko dobro iskustvo. Nabavili smo projektor i platno na posudbu i odgledali u zadnja 3 tjedna, neke od filmova koje volimo i koje imamo doma na DVD-u (Gospodar prstenova sva tri dijela full verzije, Alien directors cut – 4 komada, Matrix – 3 komada). Filmove nije potrebno komentirati jer nisu novi, ali sad razmišljamo o investiciji u platno i projektor, stvarno je odlično
Osim ovog užasa, da podijelim i neko dobro iskustvo. Nabavili smo projektor i platno na posudbu i odgledali u zadnja 3 tjedna, neke od filmova koje volimo i koje imamo doma na DVD-u (Gospodar prstenova sva tri dijela full verzije, Alien directors cut – 4 komada, Matrix – 3 komada). Filmove nije potrebno komentirati jer nisu novi, ali sad razmišljamo o investiciji u platno i projektor, stvarno je odlično
U utorak HTV1 u 22.30 obavezno pogledati: Departures
Nemoj da mi propustite! U srijedu ću provjeravati. Beskrajno sladak film. Ne baš apsolutno za svakoga, ali ovdje se okuplja raja koja će ga znati cijeniti.
Nemoj da mi propustite! U srijedu ću provjeravati. Beskrajno sladak film. Ne baš apsolutno za svakoga, ali ovdje se okuplja raja koja će ga znati cijeniti.
E, jebi ga sad.
Ne volim japanske filmove jer nikad ne znam tko je tko (svi su mi tak nekak žuti), tko je Kurokošaka, a tko Picakojama.
S obzirom da si ga ti preporučio, rado bih ga pogledao, ali sumnjam da ću tako dugo ostati budan.
Jebem ti HRT i onoga tko im slaže program
Ne volim japanske filmove jer nikad ne znam tko je tko (svi su mi tak nekak žuti), tko je Kurokošaka, a tko Picakojama.
S obzirom da si ga ti preporučio, rado bih ga pogledao, ali sumnjam da ću tako dugo ostati budan.
Jebem ti HRT i onoga tko im slaže program
- Euklid
- old school
Ooooodličaaaaan.Emericzy » wrote:U utorak HTV1 u 22.30 obavezno pogledati: Departures
Tek sam ga jučer pogledao i to u zadnji čas jer je istjecalo 48 sati automatske snimalice.
14 svjetlosnih godina ispred raznih Batmana, X-mana, Spidermana, Sulejmana...
A možda sam samo impresioniran kulturom bitno različitom od naše.
Nadam se da su ga gledali i domaći filmski neimari jer u našim uvjetima ovakav bi se film mogao snimit s budžetom od cirka oko aproksimativno 247.000kn.
A njima je glavno opravdanje za sranja koja snimaju to što nemaju kao love.
- Euklid
- old school
Život drugih.
Bio u srijedu u ciklusu Oskarovci stranci, pogledao danas.
Kad usporedim kako se u našim filmovima prikazuju pripadnici komunističkih tajnih službi s prikazom u ovom filmu dođe mi da plačem.
Ako sam se ikad pitao kako su Berlinski zid, Sovjetski savez, istočnoeuropske diktature... pali bez ispaljenog metka (zamislite da vam je to neko spomenuo recimo'85.) sad mi je puno toga jasnije.
Iako film ne govori direktno o tome.
A film je odličan i toplo ga preporučujem.
Uz upozorenje: nema pucačine, jurnjave, vanzemaljaca, specijalnih efekata, da skratim nema ničega...
S obzirom da ekipa s HTV-a prati forum.hr, bio bih neizmjerno zahvalan kad bi im tamo netko zahvalio u moje ime na neholivudskim filmovima koje u zadnje vrijeme dosta emitiraju.
Bio u srijedu u ciklusu Oskarovci stranci, pogledao danas.
Kad usporedim kako se u našim filmovima prikazuju pripadnici komunističkih tajnih službi s prikazom u ovom filmu dođe mi da plačem.
Ako sam se ikad pitao kako su Berlinski zid, Sovjetski savez, istočnoeuropske diktature... pali bez ispaljenog metka (zamislite da vam je to neko spomenuo recimo'85.) sad mi je puno toga jasnije.
Iako film ne govori direktno o tome.
A film je odličan i toplo ga preporučujem.
Uz upozorenje: nema pucačine, jurnjave, vanzemaljaca, specijalnih efekata, da skratim nema ničega...
S obzirom da ekipa s HTV-a prati forum.hr, bio bih neizmjerno zahvalan kad bi im tamo netko zahvalio u moje ime na neholivudskim filmovima koje u zadnje vrijeme dosta emitiraju.
Jebiga, Euklide, ja bih ih pohvalio da ne daju te filmove oko ponoći, a nama fizikalcima uvaljuju drek u prajm tajmu.
- Euklid
- old school
Da nisi u onoj vukojebini gdje je lakše sresti divlju svinju nego čovjeka preporučio bih ti da pređeš na Iskon i aktiviraš kontinuiranu snimalicu...
-
- Information
-