Donji veš
Vidte, taj donji veš..
žene toliko para daju za njega, a muškarci tupe da im on samo smeta pri pogledu na bitno. I, kako da ja sad znam tko je u pravu?
šta da radim, šta, ŠTA?
da večeras, kad dođem doma, pobacam svu tu čipku i prozirno i mašne proć, u kontejner?
da hodam bezgaćno na kave?
ili da ipak budem ko paketić, zamotana s mašnom?
kako vi gledate na to?
hvala
žene toliko para daju za njega, a muškarci tupe da im on samo smeta pri pogledu na bitno. I, kako da ja sad znam tko je u pravu?
šta da radim, šta, ŠTA?
da večeras, kad dođem doma, pobacam svu tu čipku i prozirno i mašne proć, u kontejner?
kako vi gledate na to?
hvala
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ako baš moraš, nabavi onaj na žnirance. Seksi je kad potegneš špagicu, a gaće padnu.Pješčana » wrote:Vidte, taj donji veš..
šta da radim, šta, ŠTA?
kako vi gledate na to?
hvala
Biti i mniti svemiropolisno
Taj likrasti nosim samo ako sam sigurna da će u manje od sat vremena biti skinut.Vodena » wrote:Ja ti baš ne volim čipku. Svrbi me u pm.al zato obožavam likrasti donji veš...ili one badić materijale. Al volim boje.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- golden eye
potpis...obožavam crni vešMargarita » wrote: Taj likrasti nosim samo ako sam sigurna da će u manje od sat vremena biti skinut.
Imam punu ladicu čipkastih pizdarija iz neke faze kad mi je to bilo baš divno i seksi.
Što se tiče publike, moje najdraže muško stvorenje je samo jednom (1) primijetilo da imam na sebi nešto zgodno, inače to čupa s mene bez gledanja.
Pa sam ja lijepo odustala od te jebade zvane umjetni materijali i veselo šetam pamučne zecove, vanzemaljce, aviončiće, ribe, bundeve i ostale dječje uzorke.
Omiljene gaće su roza sa zelenim meduzama-mutantima i sive s ciklama-roza đavlom...
Što se tiče publike, moje najdraže muško stvorenje je samo jednom (1) primijetilo da imam na sebi nešto zgodno, inače to čupa s mene bez gledanja.
Pa sam ja lijepo odustala od te jebade zvane umjetni materijali i veselo šetam pamučne zecove, vanzemaljce, aviončiće, ribe, bundeve i ostale dječje uzorke.
Omiljene gaće su roza sa zelenim meduzama-mutantima i sive s ciklama-roza đavlom...
ja imam jedne na atomskog mrava.harpy » wrote:Imam punu ladicu čipkastih pizdarija iz neke faze kad mi je to bilo baš divno i seksi.
mogu li reći da sam ih pokazala centru grada jednom prilikom kad sam išla isprobavati neku garderobu, a pri navlačenju svoje haljine nazad nisam primijetila da je pola haljine ostalo u najlonkama. a osoba pored mene nije (namjerno ) rekla ?
al te gaće su super, udobne
na kraju je jedna žena prešla s druge strane ilice da mi kaže da mi ostatak Ilice gleda (u) guzicu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nekidan sam za svečani izlazak u luna-park obukla haljinicu.
I kad sam izašla iz one jadne kuće strave, imaju fenomenalan štos da ti baš pred blagajnom, gdje obično ima ponešto ljudi, puste zrak odnekud odozdola
Pa ti hodaj u starom vešu...
Srećom imala sam prekrasne tamnoplave sa žutim i bijelim aviončićima, baš za dječji izlazak.
I kad sam izašla iz one jadne kuće strave, imaju fenomenalan štos da ti baš pred blagajnom, gdje obično ima ponešto ljudi, puste zrak odnekud odozdola
Pa ti hodaj u starom vešu...
Srećom imala sam prekrasne tamnoplave sa žutim i bijelim aviončićima, baš za dječji izlazak.
Pješčana » wrote: ništa ne "pada" s mog dupeta
Vodena wrote:bogme ni s mojeg![]()
A da li vam možda nešto.... upada u dupe?
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Moram primijetiti da je zabrinjavajuće kad na gaćama i grudnjaku koji stoje na ženci primjećuješ nesklad uzorkaka, a ne tehnologije kojima su zakopčani i načine na koje se otkopčavaju.Gazda » wrote:Treba li uopće reći da se gaće i grudnjak moraju slagati? Bio sam šokiran kad sam jednom davno ušao u svijet žena i shvatio da one ne uparuju to dvoje. Pa to je strašno.
Dakle, ako su gaće na pink panthera, grudnjak ne može biti na miki mausa.
A šta se tu ima primijetiti? Ima kopča, otkopčaš ju, nije to nuklearna fizika.JPK wrote:Moram primijetiti da je zabrinjavajuće kad na gaćama i grudnjaku koji stoje na ženci primjećuješ nesklad uzorkaka, a ne tehnologije kojima su zakopčani i načine na koje se otkopčavaju.
dajte napokon nađite žene koje same skinu grudnjak.
jbla vas tehnika kopčica.
kako ste uspjeli izmisliti auto i nuklearni pogon i otto motor, evo ja ne znam.
aha...osim ako se odvezuju same od sebe, pa ako zelis zadrzati ih na sebi, moras napraviti malo jaci cvor.JPK » wrote: Ako baš moraš, nabavi onaj na žnirance. Seksi je kad potegneš špagicu, a gaće padnu.
eno, tri komada se vise ne daju odvezati. samo masnica stoji
stoga- oprez!
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ovaj komentar molim adresirati kolegi znanstveniku.Pješčana » wrote:dajte napokon nađite žene koje same skinu grudnjak.
Sad molim da se vratimo na bitno: gornji i donji dio moraju biti usklađeni.
Svaki put kad bih zatekao nesklad, nastavio bih s poslom..ali u trenutku dok dotična dama to ne vidi, pobjegla bi mi suzica.
ma daj...koliko onda grudnjaka trebam imati?
za svake gace jedan?
za donji ves- bitno je da je meni u njemu ok i da se u njemu ja osjecam ok.
gace pamucne. ne podnosim cipkaste. ni na vjesalici u ducanu. draze su mi one jednokratne od njih.
za svake gace jedan?
za donji ves- bitno je da je meni u njemu ok i da se u njemu ja osjecam ok.
gace pamucne. ne podnosim cipkaste. ni na vjesalici u ducanu. draze su mi one jednokratne od njih.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
To što se odvezuju same od sebe je feature, a ne bug.dimnjak » wrote:aha...osim ako se odvezuju same od sebe, pa ako zelis zadrzati ih na sebi, moras napraviti malo jaci cvor.
eno, tri komada se vise ne daju odvezati. samo masnica stoji
stoga- oprez!
Tako ćeš naći kvalitetnog mužjaka koji neće prestrašen pobjeći od tvoje raskalašene droljastosti, a to je garancija za stabilan brak.
-
- Information
-