Koliko dugo ste skupljali hrabrost da prvi put sami izađete na cestu?
Koje greške ste radili?
Čega ste se najviše bojali?
Jeste li napravili neki veći zajeb?
I tako.
Ja sam najfriškiji vozač od svih ovdje zasigurno, pa ću se raspisati kasnije.
Dugo mi je trebalo.Herp » wrote:Koliko dugo ste skupljali hrabrost da prvi put sami izađete na cestu?
Nisam se znala uključivati u promet.Herp » wrote:Koje greške ste radili?
Da ću ubiti čovjeka/životinju/sebe.Herp » wrote:Čega ste se najviše bojali?
Zapanjujuće, ali nikad nisam imala sudar ili platila globu.Herp » wrote:Jeste li napravili neki veći zajeb?
Nikoliko.Herp » wrote: Koliko dugo ste skupljali hrabrost da prvi put sami izađete na cestu?
NikakveKoje greške ste radili?
Da mi ne izleti nešto pod cestu, Slavonija je naseljena i ima mačaka, pasa, djece, lopti i slično. Tog se i sad bojim. Od vožnje u Zagrebu imam ospice, najviše zbog čobana koji se divljački ubacuju i izbacuju iz traka, i činjenice da voziš, a nikud se ne mičeš.Čega ste se najviše bojali?
Stvarno nisam.Jeste li napravili neki veći zajeb?
Dobro, nakon svih tvojih postova o vožnji moram te pitati: jesi li ti uopće legalno dobila vozačku i KAKO?Tupelo » wrote:E, da...još u početku vožnje stekla sam naviku kočiti k'o mahnita na svaku pizdariju. Frend je jednom vozio iza mene i nije se mogao načuditi koliko lupam po kočnici. Veli da je umro od napora prateći moj ritam.![]()
Također, nisam uopće usporavala s brzinama, već sam vozila sve dok ne bih trebala stati, a onda bih nasjela na kočnicu. Rezultat toga je da je na semaforima, između mene i auta iza kojeg se zaustavljam redovno bilo ili 30 milimetara ili 30 metara.![]()
Inače, ovo s kočenjem često rade početnici i na tome treba raditi. Ako skužiš da puno kočiš, poradi na tome. Jednom kad ti to postane navika, teško ćeš se toga riješiti.
Položila sam vozački iz trećeg puta.A.P. » wrote:Dobro, nakon svih tvojih postova o vožnji moram te pitati: jesi li ti uopće legalno dobila vozačku i KAKO?
Najveći strah mi je bio da me policija ne zaustavi jer nisam imao vozačku.Herp » wrote:Ovdje se prisjetite svoje mladosti i pišite o mukama po friškim vozačima
Koliko dugo ste skupljali hrabrost da prvi put sami izađete na cestu?
Koje greške ste radili?
Čega ste se najviše bojali?
Jeste li napravili neki veći zajeb?
I tako.
O ne ne, polažem u utorak.Ja sam najfriškiji vozač od svih ovdje zasigurno, pa ću se raspisati kasnije.
Pa gdje je zaboga uzbrdica na horvaćanskojTupelo » wrote:(bila je uzbrdica jer smo izlazili s parkinga na Horvaćansku)
Odmah tamo kod one prve zgrade kad se iz Selske skrene u Horvaćansku (tamo gdje je onaj neki salon namještaja)A.P. » wrote:
Pa gdje je zaboga uzbrdica na horvaćanskoj![]()
Stvarno te nije smio pustitJesi morala polagati ili si odlučila eto položiti?
OmajkoTupelo » wrote:Odmah tamo kod one prve zgrade kad se iz Selske skrene u Horvaćansku (tamo gdje je onaj neki salon namještaja)
Ja sam onda ozbiljan cestovni ubojica...
nužda me je naćerala i bila sam čvrsto odlučila da se nipošto neću skidati sa zacrtane rute pa tako niti prestrojiti tamo gdje je označeno za buseve i taksijeHerp » wrote: Koliko dugo ste skupljali hrabrost da prvi put sami izađete na cestu?
vjerojatno sve, tko će se sjetitiKoje greške ste radili?
pješaka, i dan danasČega ste se najviše bojali?
u preko 10 godina aktivne vožnje skrivila sam jednu prometnu, na neopisivo glup način, naravnoJeste li napravili neki veći zajeb?
ujme meniTupelo wrote:Također, nisam uopće usporavala s brzinama, već sam vozila sve dok ne bih trebala stati, a onda bih nasjela na kočnicu
a što to nisi priznala kad smo raspravljale o autima?Herp » wrote:Ja sam najfriškiji vozač od svih ovdje zasigurno, pa ću se raspisati kasnije.
Policajca koji upravljao prometom na raskršću sam krivo shvatilai oduzela prednost svima, ležerno skrenula ulijevo i odvezla se. jurio je za mnom na motoru da mi da kaznu.
Još me i danas proganjaju njene šare i vrisak.
NečuvenoGazda » wrote:AP pokazuje tipični stav vozača njemačkih vozila: "ja sam savršen i puši kurac, neću dat žmigavac".
Imam vozačku 8 godina, povremeno vozim zadnjih godinu dana, aktivno zadnja 3 mjeseca, još nešto?
Opusti se, ne vozim već nekih petnaestak godina.Gazda » wrote: Nakon ovog topica, zaobilazit ću sve Scenice u širokom luku. Zapravo, koje je boje? Da ne moram od svakog bježati.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests