Aaargh! U tri p...
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne mogu vjerovati! Maknuo mi je produžni iz kuhinje jer mu je smetao. Kao da ga nije mogao prebaciti negdje gdje ne smeta.
U vražju mater i kuhinje s dvije utičnice i muškarci koji miču produžne, ali im ne smetaju prazne role toalet papira po cijelom kupatilu.
U vražju mater i kuhinje s dvije utičnice i muškarci koji miču produžne, ali im ne smetaju prazne role toalet papira po cijelom kupatilu.
Mene je nećakinja najozbiljnije pitala jel mi to skupljamo.ElliQuinn » wrote: U vražju mater i kuhinje s dvije utičnice i muškarci koji miču produžne, ali im ne smetaju prazne role toalet papira po cijelom kupatilu.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To je bio eksperiment - koliko dugo će mu trebati da ga zasmeta. Nisam uspjela odrediti njegovu granicu, ali svoju jesam, naravno.
Sad razmišljam hoću li uopće nastaviti s kuhanjem ili ću nastaviti, ali odustati od kolača. : pasivno agresivna :
Sad razmišljam hoću li uopće nastaviti s kuhanjem ili ću nastaviti, ali odustati od kolača. : pasivno agresivna :
Znam ja neke koji su to najozbiljnije i skupljaliPerzefona » wrote: Mene je nećakinja najozbiljnije pitala jel mi to skupljamo.
Nisam ni pokušala saznati zašto.
No pas mater retardiranom djelatniku telekoma koji je pospajao neke fantomske linije, pa sad E.T. telefonira rodbini, a ja na poslu nemam ni telefona (like
I u kurac i muž koji će se ipak jednog dana vratit s puta i prekinut ovo uživanje
Ja sam razmišljao da ih skupljam godinu dana, posložim u nekakvu strukturu, i to nazovem umjetničkom instalacijom “Godina dana sranja” te kažem da se radi o komentaru na političku situaciju.
Moj sin nije razmišljao, on ih je samo skupljao. Da, postojala je neka maglovita ideja da se to slijepi u, pa, nešto...Lastan » wrote: Ja sam razmišljao da ih skupljam godinu dana, posložim u nekakvu strukturu, i to nazovem umjetničkom instalacijom “Godina dana sranja” te kažem da se radi o komentaru na političku situaciju.
Mislim da je još malo premlad da se bavi komentiranjem političke situacije (to ti samo misliš, matero, vjerojatno si razmišlja on
Sviđa mi se ta tvoja godina dana sranja, ali kao (ipak) latentno žensko, moram se zapitati, gdje bi to držao?!
Znači, znala si da će mu smetati, pa si ga išla testirati, a sve to samo zato jer ti se ne da kuhati?ElliQuinn » wrote:To je bio eksperiment - koliko dugo će mu trebati da ga zasmeta. Nisam uspjela odrediti njegovu granicu, ali svoju jesam, naravno.
Ladies and gentlemen, imamo nominaciju za suprugu godine!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ti to o rolama?Gazda » wrote: Znači, znala si da će mu smetati, pa si ga išla testirati, a sve to samo zato jer ti se ne da kuhati?
Ladies and gentlemen, imamo nominaciju za suprugu godine!
Mislila sam da će ga smetati, ali nije. Mene je smetalo cijelo vrijeme.
Oh, supruga godine.
A, pardon, ja sam mislio da pričamo o kablu. Role u kupaonici rezultiraju novčanim kaznama u mojoj kući. Doduše, i druge vrste neurednosti. Ali ne mogu podržavati izbjegavanje dužnosti u ime navodnih frustracijaElliQuinn » wrote: Ti to o rolama?
Mislila sam da će ga smetati, ali nije. Mene je smetalo cijelo vrijeme.
Oh, supruga godine.
Ja sam mislio da pričamo o kuhanju. Malo smo spin, a? Doktor, ne? Maček, Ratko?ElliQuinn » wrote: It's OK. Seks ne doživljavam kao dužnost pa nije ni izvor frustracija.
A sad nastavite s psovanjem onoga što vam je počupalo živce...
točno sam znala da si bolesno uredan.Gazda » wrote: A, pardon, ja sam mislio da pričamo o kablu. Role u kupaonici rezultiraju novčanim kaznama u mojoj kući. Doduše, i druge vrste neurednosti. Ali ne mogu podržavati izbjegavanje dužnosti u ime navodnih frustracija
žao mi je, ali za nas nema budućnosti.:kri:
Nek(v)arljiva.
Nije važno, lijep sam.kukuriku » wrote: točno sam znala da si bolesno uredan.
žao mi je, ali za nas nema budućnosti.:kri:
gazda se brzo smiri. kad se o bojama radi.
al da mu gaće razbacaš po stanu, ostaviš otvorenu pastu za zube i kosu u umivaoniku, eeeeeeee, tob onda malo duže trajalo.
ja mislim da mu je to došlo od inostranstava.
normalni domaći muškraci nisu takovi.
al da mu gaće razbacaš po stanu, ostaviš otvorenu pastu za zube i kosu u umivaoniku, eeeeeeee, tob onda malo duže trajalo.
Nek(v)arljiva.
oli je gazda vani?kukuriku » wrote:gazda se brzo smiri. kad se o bojama radi.
al da mu gaće razbacaš po stanu, ostaviš otvorenu pastu za zube i kosu u umivaoniku, eeeeeeee, tob onda malo duže trajalo.![]()
što te strankinje u pasantu hodaju u gaćama i grudnjaku?
a što kad imaš samostojeće pritom?
pa zar nije dosadno sve imati u istoj boji?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-