Parkiranje

Kante, pile & nježnički nadomjesci
Tea Tree

Post 23 Mar 2012, 00:55

I, kako vam ide? :zubo:

Kako vam je išlo u početku? Jeste svladali bočno, lijevo, desno, zguza? :D
Izbjegavate li prilike za parkiranje koje zahtijevaju malo više akrobatskih vještina?

Žene su na lošem glasu što se parkiranja tiče, a kako ovdje ima dosta žena, pozivam ih da otvore dušu. :cerek:
Možete priložiti i koju sliku vlastitih ili tuđih parkirnih bisera, ali bi mi bile draže neke prave slike od onih internetskih forvarduša.

Mogli bismo ovdje tračati i Zagrebparking, ali i neke srodne firme iz drugih gradova. :madkava:

Morticia

Post 23 Mar 2012, 08:24

Ide mi parkiranje ok.

Nekad iz prve pogodim savršeno, nekad mi treba dva, tri manevra.
Ne izbjegavam parkirati se igdje gdje procijenim da mogu stati bez da nekog zatvorim ili nešto slično.

Sve u svemu, ne određuje mi parkiranje vožnju, tj. ne razmišljam unaprijed gdje ću se parkirati za 10 kilometara.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 23 Mar 2012, 08:40

Ne znam parkirati.
Koje iznenađenje. :o :zubo:

Rijetko kad sam uspjela baš parkirati auto. :crying:
Najčešće sam ga samo napuštala na parkingu ili bi mi se netko (policajac u Petrinjskoj, recimo :o ili vozač koji čeka da se ja uklonim s ceste pa da može proći) smilovao pa ga parkirao umjesto mene.
Jednom sam parkirala auto u parku. :facepalm: :o Bilo je ili to ili ga ostaviti na cesti. Ovo mi se učinilo ipak bolje. Došla sam kući kasno, u cijelom kvartu su bila ravno dva i pol slobodna mjesta i to za bočno parkiranje, a to mi zbilja nikada nije pošlo za rukom. U parku ima gomila mjesta za parkiranje. :cerek:

Isuse, kako sam sretna što više ne vozim. Mislim da ne bih mogla još jednom proći kroz sve te pizdarije.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Pješčana

Post 23 Mar 2012, 08:47

bočno parkiranje je zajebano. izazove me da idem naprijed nazad nekoliko puta, dok drugi auti čekaju :D
u zadnje vrijeme jednostavno odem tražiti neko drugo slobodno mjesto u susjednom kvartu.
imam par slika u mobu autića koji su se parkirali tako da ja nisam mogla izać s parkinga, ili nasred ceste, kad ulovim vremena danas stavim, tu mi je na mobu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 23 Mar 2012, 08:48

Tupelo, samo da te obavijestim- postala si mjerna jedinica za loše vozače. :zubo:

Jutros se vozimo na posao, ispred nas neka kamikaza, a kaže Ze- jebote, ovo je neka Tupelo za volanom. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 23 Mar 2012, 09:57

Pješčana » wrote:bočno parkiranje je zajebano. izazove me da idem naprijed nazad nekoliko puta, dok drugi auti čekaju :D
u zadnje vrijeme jednostavno odem tražiti neko drugo slobodno mjesto u susjednom kvartu.
to sam i ja nekoć radila :D
a onda uvidjeh da se potraga za ne-bočnim mjestom može odužiti pa sam se prisilila svladati, a nije mi bio bed zamoliti slučajne prolaznike da mi pomognu u navigavanju
kad mi je auto prvi put sjeo bočno došlo mi je da ga slikam od miline
sad mogu reći da sam dobra, čak i vrlo dobra na parkiranja
i stvarno me prenerazi koliko je problematično nekima; zabavlja me u puš pauzama gledati s balkona takve virtuozne zahvate
ono, parkira se koso, preko dva mjesta, iziđe i pogleda auto te zadovoljno odšeta... ili još bolje, odustane od mjesta na kojeg bi i kamion stao... ne razmem :ne zna:
Pješčana

Post 23 Mar 2012, 11:38

ovako :D
prva slika. ovo je parking. na sred ceste kojom ja trebam proći da izađem s parkinga, na lijevoj i na desnoj traci junaci se sparkiraše. zašto bi se itko izvezo s parkinga nakon njihov ulaska? popoku :o
Image

druga slika. ovo je jednosmjerna cesta. ja sam skrenula i naletila metar nakon toga na ovog čiku, koji je stao na kiosku nešto kupiti. vidio me, i vratio se na kiosk šacat prodavačicu, vaditi 200 kuna i mahat njima (zaista) dovoljno da sam ja imala dovoljno vremena izvaditi mob iz torbe, uključiti fotoaparat i uslikati ga. gospodin u bmw nije nikako pokazao da shvaća da ne radi dobru stvar, nije mahnuo niti išta. ponašao se ko da ima jednosmjernu cestu i kiosk u svom dvorištvu :kava:

Image

mislim da će mi ova tema postati ventil :o
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Tupelo

Post 23 Mar 2012, 11:46

Morticia » wrote:Tupelo, samo da te obavijestim- postala si mjerna jedinica za loše vozače. :zubo:

Jutros se vozimo na posao, ispred nas neka kamikaza, a kaže Ze- jebote, ovo je neka Tupelo za volanom.
:brukica:
Ali, nije mi ovo ništa novo. U društvu, a i ponekim kvartovima Zagreba + cijelom Pagu, koriste me kao mjernu jedinicu već jako jako dugo.
Iako ne vozim već više od 10 godina, još me nitko nije nadmašio. :raspa:

Srećom, kad sam ja vozila, nije bilo kamera na mobitelima. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
blue
Asgard

Post 23 Mar 2012, 12:23

Mogu parkirati gdje god stanem, u svim smjerovima - na nos, na guzicu, bočno s obje strane, na uzbrdici, nizbrdici i na rinzolu, kako god (mislim da sam sve pokrila :D ) a tutač je mali i može se zagurati svugdje Image :mirko:

Jednom me samo neki prolaznik navigirao da izađem s bočnog parkinga i to zato jer su se seljačine ispred i iza mene nabile na moj auto, motala sam mic po mic vječno da bi mogla izaći :mad: Bez njegove pomoći bilo bi vječnije, jer mi retrovizori lažu :ne zna:
ombia

Post 23 Mar 2012, 12:30

Parkiranje mi nije jaca strana. Jedan jedini put sam sparkirala SAVRSENO.
Na ispitu. :rofl:
Instruktor je bio totalno u soku i izasao van i obilazio auto sa svih strana.
Poslije bi znao proci pored moje zgrade/auta i sibnuti mi sms: sam te ja ovako ucio? :facepalm:

Iako, ima par pokreta, metoda jel i kad se toga drzim nema da omane.
Na uska parkirna mjesta me obicno navigira strpljiv i ustrasen muski suvozac.
  • Information