moze li se furati na modni detalj (print zlatnog brosa na majici) ili fleku treba vaditi i ako treba- kako
Fleke kao modni detalj: da ili ne?
ja bih na njenom mjestu, ako fleka ne ide van, jednostavno na to mjesto stavila broš.
nadam se da fleka nije veličine dlana nasred trbuha
nadam se da fleka nije veličine dlana nasred trbuha
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- golden eye
hvala @d
fleka je veličine velikog botuna od kaputa nasred lijeve cikice.... obrisala sam je papirom pa se malo razmrljala, al sam otrčala u sve i svašta i nakleljila ružu/broš crne boje...vešta mi je crna
kako da ju skinem kući... košulju perem na ruke , finiji je materijal...
fleka je veličine velikog botuna od kaputa nasred lijeve cikice.... obrisala sam je papirom pa se malo razmrljala, al sam otrčala u sve i svašta i nakleljila ružu/broš crne boje...vešta mi je crna
kako da ju skinem kući... košulju perem na ruke , finiji je materijal...
probaj tekući sapun stavtiti na to mjesto i zatim oprati. ako to ne djeluje, im u dm male bočice za skidanje fleka, ovisno koja je fleka u pitanju, to nakapaš, pa opereš. trebalo bi djelovati.
možda bi bilo najmudrije da ne jedeš krafne u toj haljini više
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- golden eye
čini mi se kako je krenulo da će bit za po kućiPješčana » wrote:probaj tekući sapun stavtiti na to mjesto i zatim oprati. ako to ne djeluje, im u dm male bočice za skidanje fleka, ovisno koja je fleka u pitanju, to nakapaš, pa opereš. trebalo bi djelovati.
osim sto su krafne s marmeladom zlo jer je marmelada fuj
opasne su po garderobu i treba ih izbjegavati.
nego, ja sam s daxom za kuhinju izvukla neke fleke koje nisu nikako htjele van. cak i masne. pa probaj.
edit, evo rece ajvi isto. bar za kuhinjska sredstva. ne za fuj marmelade
nego, ja sam s daxom za kuhinju izvukla neke fleke koje nisu nikako htjele van. cak i masne. pa probaj.
edit, evo rece ajvi isto. bar za kuhinjska sredstva. ne za fuj marmelade
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- golden eye
ovo mi je i mama reklaAjvi » wrote:Ili sredstvo za pranje suđa. Djeluje na dosta fleka, ako su friške.
Da, i te bočice iz DM-a. Ima ih za sve vrste fleka i stvarno su dobre.
Najbolje bi bilo da tu fleku odstraniš kirurškim putem. Osim što je zdravstveno najispravnije, danas je to izrazito moderno: imati ćeš ventilaciju (što je dobro za ove vrućine), imati ćeš rupu (što govori da si svjesna trendova i o tvom neobuzdanom duhu), i vidjeti će ti se bradavice (što govori da ih imaš i da si ih spremna pokazati).
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- golden eye
- golden eye
Fleke od sperme mozes furati kao modni detalj.dimnjak » wrote:evo topic da golden moze pitati sta da radi s flekom od marmelade na bijeloj kosulji.
moze li se furati na modni detalj (print zlatnog brosa na majici) ili fleku treba vaditi i ako treba- kako
Biti i mniti svemiropolisno
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- golden eye
Wow.Pješčana » wrote:DM, tekućina za skidanje fleka od kemisjkih i flomastera.
Sad razmišljam dal' da nabavim Dm tekućinu za skidanje fleka od soka od brusnice ili da se jednostavno prošvercam sa Dm tekućinom za skidanje fleka od soka od ribizla.
Jednostavno baniraj mrlju. Šalim se, to je naravno nemoguće. Zamoli admina da ti to prefarba svojim flomasterom.Morticia » wrote:Pomozite.
Upravo mi je signir (onaj kričavo rozi flomatser, ne znam kako vi to zovete) pao na bijele hlače!
Kako to očistiti?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
- Information
-