Sa stavljanjem nemam nikakvih problema, ali skidanje me muci, 10 minuta sam se mrcvarila dok sam ih jedva uspjela izvaditi.
Postoji li neki trik, savjet?
Fala.
Imam leće s kojima se može spavati, ali to ni s takvima nije preporučljivo jer se znatno podiže vjerojatnost infekcije. Spavam u njima samo kad zaboravim tekućinu negdje ili sam dovoljno pijan da zaboravim.Morticia » wrote:Nije me bolilo, samo je nelagodno, a oko je vec bilo samo po sebi nairitirano jer nije naviklo.
Cula sam da ljudi spavaju tu i tamo s lecama, ali koliko znam nije preporucljivo?
Ili ti imas neke kod kojih ne smeta?
Hvala.rh4ps0dy » wrote:Čudno, meni je vađenje od prvog dana išlo bez problema, stavljanje zato... No, nisam ih dugo nosila jer se nisu slagale s lijevim okom, tako da nisam za davanje nekih savjeta osim - hrabro.
Vidiš, ovo mi zvuči dosta zanimljivo, pokušat ću danas.zeleni zub wrote:Ja pokažem mir s dva prsta prema sebi i tako prislonim na oko i zgužvam leću sa srednjim prstom i kažiprstom. Ne idem okomito prstima na oko, nego se tako priljubim. Tako nokti mogu imati i neku dužinu. Mog doktora to jako živcira i uvijek inzistira da si zabijam nokat u oko, ne kužim zašto.
To ja katkad koristim, doduše na tvrdim lećama.Margarita » wrote:A ne postoji nekakva prijanjaljka za skidanje leća?
Da, postoje spravice za umetanje/odstranjivanje mekih leća. Za tvrde ti tako nešto ni ne treba, jer je nešto drugačiji sistem vađenja (stavljanje je piece of caek).Morticia » wrote:Nisam znala da to postoji.
Može li se koristiti na mekim?
Guglaj "pumpice za kontaktne leće", neću stavljat link e da ne bi bilo.Morticia » wrote:Gdje se to može kupiti, koliko košta, na kojem principu radi?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests