Skice s ulice
Ovdje govorite o crncima sa saksofonom na koje ste nabasali u vašem gradu i koji su vam izmamili osmijeh.
U Preobraženskoj, preko puta pravoslavne crkve na Cvjetnom, nalazi se dućan prosvjete, gdje su u izlogu izložene gumice za brisanje. Uz gumice nalaze se i komentari. Tako je jedna gumica jako velika, na njoj piše "Milan", a na komentaru "E moj Milane...".
Ja sam kupio još veću, nju ću pokloniti frendu koji je dobio dijete koje mu sad ne da spavati, kada se dernja da ga pobriše, ili bar pogodi u glavu.
U Preobraženskoj, preko puta pravoslavne crkve na Cvjetnom, nalazi se dućan prosvjete, gdje su u izlogu izložene gumice za brisanje. Uz gumice nalaze se i komentari. Tako je jedna gumica jako velika, na njoj piše "Milan", a na komentaru "E moj Milane...".
Ja sam kupio još veću, nju ću pokloniti frendu koji je dobio dijete koje mu sad ne da spavati, kada se dernja da ga pobriše, ili bar pogodi u glavu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Jel može i na selu?
Kod mene tako na svakom raskršću stavljaju raspelo.
I Isus tako raširio ruke pod krošnjom stoljetnih breza, a netko ispod stavio tablu "Prodajem konjski đuber."
Kod mene tako na svakom raskršću stavljaju raspelo.
I Isus tako raširio ruke pod krošnjom stoljetnih breza, a netko ispod stavio tablu "Prodajem konjski đuber."
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Neću nikada zaboraviti... Sredina osamdesetih, Mihanovićeva ulica, gluho doba noći, ja polumrtav od družbe maliganske. Na zidu zgrade stoji grafit MARX, ENGELS, LENJIN, TITO - crvenim slovima, ofskroz. Ispred toga stoji čupavac, preteča modernih majstora grafita i bijelim sprejem precrtava navedenu četvorku i ispod piše - CROSBY, STILLS, NASH & YOUNG...
Ni dan danas ne znam ime umjetnika...
Ni dan danas ne znam ime umjetnika...
Fala! Moram nešto zbaviti u Opatiji pa ću si odvojiti vrijeme za turu po navedenim lokacijama...Morticia » wrote:Kružna ulica, obala, oko Mrtvog kanala i Exportdrva, ispred osnovne škole Nikole Tesle.
pa pretpostavljam da nisu ni slikarijeMorticia » wrote:Samo da napomenem, da ne bi bilo zabune, to nisu moje fotke.
svejedno mi se čini lijep grad zbog njih
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nadam se da je zadnja tvoja fotografija, a ne zadnje tvoj grafit
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Dam se kladit na grafit.Pješčana » wrote: nadam se da je zadnja tvoja fotografija, a ne zadnje tvoj grafit
Ja sam dugo vremena viđala jednu babu vrlo sličnu Barbari Cartland iz najružičastijih faza koja je gurala neka dječja kolica. Nemam pojma što je čuvala u njima, ali bila je zanimljiva pojava.kuki » wrote:Danas sam vidjela gospodičnicu u nekom najlonkastom, cca 60-70 dena odjevnom predmetu ispod kojeg je imala crne slip gaćice.
Dolazi Mujo kući iz kladionice i žali se Fati:vrrrlet » wrote:na njoj piše "Milan", a na komentaru "E moj Milane...".
- Izjebo me Juventus za 100 eura!
- A mene Milan - kaže Fata.
- Daj da vidim listić - kaže Mujo.
- Nije mi ostavio nikakav listić - odgovori Fata.
Obicno cucka u tome guraju.ex anais » wrote:
Ja sam dugo vremena viđala jednu babu vrlo sličnu Barbari Cartland iz najružičastijih faza koja je gurala neka dječja kolica. Nemam pojma što je čuvala u njima, ali bila je zanimljiva pojava.
A nis ja cu doci prijaviti kad vidim nesto normalno na cesti.
-
zeleni zub
odlično!
pratila sam taj blog prije, ima divnih stvari o starijim građevinama
vic je bolji bez zadnje rečeniceEmericzy » wrote: Dolazi Mujo kući iz kladionice i žali se Fati:
- Izjebo me Juventus za 100 eura!
- A mene Milan - kaže Fata.
- Daj da vidim listić - kaže Mujo.
- Nije mi ostavio nikakav listić - odgovori Fata.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
zeleni zub
Je, fora je.
-
- Information
-