Ovo mi je prva single jesen tko zna otkad. Sama sam, bez beštije i druga. Niti će tko meni u krilo, niti ja imam kome da mi ugrije ozeble noge.
Kako ću, šta ću? Deder recite, tuga me hvata.
Aj serite kako je jesen super. Priti pliz.
Nemam volje ni jesti.judolino » wrote:
Zec, preživi do marta pa potroši nagomilane kalorije...
Meh, ne volim poljoprivredu, ne spremam zimnicu, nemam kamin, nemam jelena s rogovima... Aj ti meni reci, kako da se ja tu ičemu radujem? Kako?Chilimama wrote: nego, o čemu je temakako podnijet jesen u samoći? pa, jesen je jedno frlo bogato doba, puno plodova rećemo saće jematva, nađe se koji muškardin, pa se masti, radi se vino, a to zna bit super, peče se kom i radi rakija, onda se to isto miješa s rogačima pa se dobije fina rogačuša, a mogu i druge mirisne trave..
onda jabuke, dunje, a tek zimniiicaaa, koliko li to tek daje užitka da se sa svim tim mirisima čovjek zaljubi i u ona dva jelenja roga iznad kamina ( nije da ih ja imam , ali mi fali slika u ovoj lijepoj pričici )
Ja pokisnem ko pizda.Euklid wrote:Neki ljudi osjecaju kisu u jesen.
Drugi se samo smoce.
Aj tome se možda i veselim. Samo me to podsjeti da nemam para da kupim sve knjige ikad. Opet ne valja.judolino wrote: Svojedobno sam u ovako kišne i sumorne dane volio kopati po knjižnicama, knjižarama & antikvarijatima. Pravo vrijeme za ući u birc dok ti se s balonera cijedi kiša pa drmnuti mirogojček i zapaliti jeftinu cigaretu.
No, pa eto...našla si zanimaciju..glede mene i meni naj je draži taj dio..oko birtije...Zekoslawa » wrote:
Birtiji se donekle veselim u tmnurne jesenske dane, mudro zboriš. Pun mi je kurac štekata i turista.
Veseli me dolazak u birtiju i boravak u birtiji, ne volem povratak iz birtije. Ništa me ne čeka, a do sutrašnjeg birtijašenja treba izdržati tugicu koju prouzrokuje monotona kišurina, dinamična buretina i varljiv dojam smiraja i besperspektivnosti.Chilimama » wrote: No, pa eto...našla si zanimaciju..glede mene i meni naj je draži taj dio..oko birtije...
kestenje, topla rakija, kava, čaj, enivej.. ali kad bi moglo da ne uniđem u birtiju jerbo ne volim zatvorene prostore..
držaću se ja zimnice i čitanja u sobi
A posebno me iritira kad se netko veseli tim gadarijama.Morticia wrote:Ujme meni, ćerce, pa ne postoji bolje godišnje doba za čitat knjige, napravit rum-punč ili kuhano vino, zamotat se u dekicu, gledat filmove, gledat kišu kako udara o prozor, slušat buru kako fijuče, šetat u gumenim čizmama i kabanici, kad je lijep dan otić u šumu...
Ajme, ajme, ajme...![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3Wd9teFLFrM
![]()
![]()
![]()
Eeee...znao sam jutra provoditi u Blatu na ćošku Gundulićeve i Masarikove buljeći kroz izlog, šutke promatrajući užurbane sugrađene pod kišobranima, maglicu ispod automobilskih kotača, brojao koliko dugo gori zeleno pješacima itd...uz čašicu encijana i mineralnu... Birc je bio okupan mirisom pljuga i alkohola, isparavanjem iz mokrih cipela i balonera... Krasno!judolino » wrote:Pravo vrijeme za ući u birc dok ti se s balonera cijedi kiša pa drmnuti mirogojček i zapaliti jeftinu cigaretu.
karambol » wrote:
Eeee...znao sam jutra provoditi u Blatu na ćošku Gundulićeve i Masarikove buljeći kroz izlog, šutke promatrajući užurbane sugrađene pod kišobranima, maglicu ispod automobilskih kotača, brojao koliko dugo gori zeleno pješacima itd...uz čašicu encijana i mineralnu... Birc je bio okupan mirisom pljuga i alkohola, isparavanjem iz mokrih cipela i balonera... Krasno!
Zekoslawa » wrote:Lako.
I kod mene.
BoDerek » wrote:
Zapravo, sama jesen mi je podnošljiva, ponekad čak i uživam u njoj.
Ali početak jeseni, ovaj prijelaz s ljeta na jesen, mi se neizrecivo gadi
Za mene jesen počinje onog dana kad prvi put nakon ljeta obujem čarape. I taj dan bilježim kao najgori u godini.
Danas je taj dan![]()
Ajme šta volim ove optimiste...Morticia » wrote:
I kod mene.
Al' ja sam mu doskočila tako da sam kupila nove, jesenske cipele i sad se veselim jer ovo nije prvi dan kad sam obukla čarape nego dan kad sam obula nove cipele.![]()
pa nije do jeseni, nego do singlastosti.Zekoslawa » wrote: Ajme šta volim ove optimiste...
Ujutro sam razmišljala kolko će bit čudno ako se danas na poslu pojavim bosih nogu i zaključila previše. A na poslu su se zajebavali da ako je Derekica obula čarape da je stvarno pravo zazimiloZekoslawa » wrote:![]()
Ja se stoički smrzavam u ljetnoj oblekici samo da ne moram doživjeti tu gadost. Onaj bljutavi osjećaj kad posežem za čarapama, kad ih oblačim, kad pogledam u noge u čarapama...
MudriceMorticia » wrote:
I kod mene.
Al' ja sam mu doskočila tako da sam kupila nove, jesenske cipele i sad se veselim jer ovo nije prvi dan kad sam obukla čarape nego dan kad sam obula nove cipele.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests