Na božićno jutro ste obavezni napisat što ste zaista dobili
Što očekujete/što ste dobili pod bor?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Pesimistična varijanta: donje rublje, pidžama, kozmetika za brijanje i sl.
Realna varijanta: kožni remen, jedna majica koju sam snimio, neka kul điđa za gejfon
Optimistična varijanta: tank torba za motor, objektiv za fotić
Najoptimističnija varijanta: ne smijem reć da ne ureknem
Uopće nisam materijalista, ne...
Realna varijanta: kožni remen, jedna majica koju sam snimio, neka kul điđa za gejfon
Optimistična varijanta: tank torba za motor, objektiv za fotić
Najoptimističnija varijanta: ne smijem reć da ne ureknem
Uopće nisam materijalista, ne...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ja sam skroz ozbiljna, stvarno niti očekujem išta, niti se mogu sjetiti da nešto posebno želim (materijalno).
Obožavam kupovati poklone i dugo razmišljam o tome što ću kome pokloniti jer volim da su pokloni osobni. Sviđa mi se pomisao da sam uveselila nekoga.
Obožavam kupovati poklone i dugo razmišljam o tome što ću kome pokloniti jer volim da su pokloni osobni. Sviđa mi se pomisao da sam uveselila nekoga.
Desire makes slaves out of kings.
ja sam dobila pod bor dar par dana ranije. od poslodavca
dobar početak blagdana i godišnjeg, nema šta
očekujem nakit, kozmetiku, i hranu. ja sam jednostavna
očekujem nakit, kozmetiku, i hranu. ja sam jednostavna
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
Nisi napisala šta si dobila.Pješčana » wrote:ja sam dobila pod bor dar par dana ranije. od poslodavca![]()
Osim ako dar nije godišnji
jel to ona koja pušta HKR u uredu?Éowyn » wrote:Ja sam od kolegica s posla dobila pokloneKnjigu o životu nekog sveca, mini-jaslice i katolički kalendar u običnoj i džepnoj verziji.
Vjerojatno poklon ima neke veze s mojim svetačkim izgledom
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Euklid
- old school
Predivni pokloni, nema štaÉowyn » wrote:Ja sam od kolegica s posla dobila pokloneKnjigu o životu nekog sveca, mini-jaslice i katolički kalendar u običnoj i džepnoj verziji.
- Euklid
- old school
Ne teram ni ja pa nisam dobio mini jaslice i knjigu nekog svecaPješčana » wrote:zato što si pričljivija ovdje nego u RL, pa ih ne teraš u pičku materinu tu i tamo.
ljudi često pogrešno šutljive ljude smatraju stidljivima i neposobnima živjeti.
dosta šutljivih osoba koje sam upoznala imaju bogatiji unutarnji život od ovih pričljivih, samo biraju kome će pričati
dosta šutljivih osoba koje sam upoznala imaju bogatiji unutarnji život od ovih pričljivih, samo biraju kome će pričati
Znam što ću dobiti. Obožavam kad mi kupuju poklone i dugo razmišljam i isprobavam što želim jer volim da mi poklon osobno paše.Éowyn » wrote: Obožavam kupovati poklone i dugo razmišljam o tome što ću kome pokloniti jer volim da su pokloni osobni.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote: Znam što ću dobiti. Obožavam kad mi kupuju poklone i dugo razmišljam i isprobavam što želim jer volim da mi poklon osobno paše.
Ja si sama kupim ono što si priželjkujem. Zato ništa i ne želim
Desire makes slaves out of kings.
- Euklid
- old school
Dobro, a gdje je tu onda iznenađenje? Iščekivanje? Ushićenje? Bacanje oko vrata i tako to...Margarita » wrote: Znam što ću dobiti. Obožavam kad mi kupuju poklone i dugo razmišljam i isprobavam što želim jer volim da mi poklon osobno paše.
-
- Information
-