Komentari na rad foruma

Stare teme i začeci foruma
Ze.

Post 28 Sep 2011, 18:46

Ovdje možete upućivati prijedloge, kritike i pitanja netehničke prirode.
Shvatite to kao globalan topic za komentar na naš i vaš rad na ovome forumu nevezan za partikularni PDF.

Moderatorski kutak je read-only, pa shvatite ovaj topic kao mjesto gdje stavljate mišljenja koja bi pisali tamo, a ne spadaju ni pod koji partikularni PDF (na kojem, uostalom, već postoje topici za komentiranje rada).

.....ORIGINAL POST by AdMulica........
ok, ja ne znam di da pitam , pa ću tu! :o

kad je ovaj forum tek počeo postojati, morticia, jevgenija i ash su bili supermodovi!
sad odjednom ash nije supermod! :ne zna: ima 2-3 dana je prestala bit! zašto? kad točno? :ne zna:

druga stvar: morticia se jučer-danas, ne znam točno, bila crvenila neko vrime! dakle, bila je admin...sad odjednom nije ništa, nego obični forumaš! :confused:

jel se zna ko je mod, ko je smod, ko je admin!? :D dogoforite se! i kad neko postane mod, objavite to, ili kad nije više mod, objavite i to! :ne zna:

po boji nicka sam skužila i da vodena odjednom više nije mod LJIS-a! :ne zna:

dejzi

Post 28 Sep 2011, 22:47

Kad si na Board indexu, dolje ispod online korisnika, piše ti administrators i global moderators. Tamo ti je popis.
U legendi samo fale moderatori, ali to ti piše ispod svakog pdf-a.
Iako bi se i to moglo dodat, jednom.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Mulica

Post 28 Sep 2011, 23:18

dejzi » wrote:Kad si na Board indexu, dolje ispod online korisnika, piše ti administrators i global moderators. Tamo ti je popis.
U legendi samo fale moderatori, ali to ti piše ispod svakog pdf-a.
Iako bi se i to moglo dodat, jednom.
pa kužim taj dio, ja vidim i ko je admin, i ko je supermod i ko je mod! :o
al je stvar u tome da je mortiša u početku bila plava (kao supermod), onda je jučer bila crvena (admin), a danas je svijetlo plava...ko ja, ko obični forumaš! :confused:
i sad kad klikneš tamo na supermodove, nje nema! :ne zna:

ash je bila supermod, sad je obični forumaš!
vodena je bila mod...sad je obični forumaš! :ne zna:

svako malo vidim da je neki nick prominio boju! samo kažem da bi bilo zgodno kad bi se i o tome, kao i o ostalim stvarima, obavijestilo forumaše! :D
meg ti je glupa!!! :xlux:
vrrrlet

Post 28 Sep 2011, 23:31

Ajde Mulice, koga boli kurac. Naka svatko ima boju kakvu hoće. Nemere rugoba bit lipa kao plava, a ružna kao crna, i obrnuto.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
dejzi

Post 28 Sep 2011, 23:41

Mulice, dramiš. :ne zna:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ZgSash

Post 28 Sep 2011, 23:59

mulice, bit ćeš moderator tek kad si otvoriš svoj vlastiti forum. dotad, zašto se ne smiriš :)
Mulica

Post 29 Sep 2011, 00:11

dejzi » wrote:Mulice, dramiš. :ne zna:
ne dramim jebote :facepalm:

tek sam sad pročitala ono vezano za IMF! bila sam u debelom zaostatku, od pustog prebacivanja tema, ta mi se izgubila iz vidika! :D tek sad skužih!

moje isprike! :o

u svakom slučaju, mislim da bi bilo ok da se obavijeste svi forumaši kad neko postane modom! mislim, obavještava nas se za sve i svašta, pa ono...otvorite temu ovde o moderatorima, pa kad se izabere novi mod, stavi se obavijest ko je mod i di je mod! :D

još jednom isprike, sad shvaćam kako je ovo zazvučalo, al stvarno nisam pročitala onu temu, nego sad :zubo:
ZgSash wrote:mulice, bit ćeš moderator tek kad si otvoriš svoj vlastiti forum. dotad, zašto se ne smiriš :)
morat ću te razočarat! :tuzni: na jednom sam forumu čak i admin! :raspa: al tamo nemamo trolova poput tebe pa nisam nikad nikome dala karton! :crying: doduše, tamo smo svi admini pa ne mogu nikoga ni kartonirat :mama:
vrrrlet

Post 29 Sep 2011, 00:16

AdMulica wrote: u svakom slučaju, mislim da bi bilo ok da se obavijeste svi forumaši kad neko postane modom! mislim, obavještava nas se za sve i svašta, pa ono...otvorite temu ovde o moderatorima, pa kad se izabere novi mod, stavi se obavijest ko je mod i di je mod! :D
Mulice, obavijesti si mamu. :rolleyes:
AdMulica wrote: morat ću te razočarat! :tuzni: na jednom sam forumu čak i admin! :raspa: al tamo nemamo trolova poput tebe pa nisam nikad nikome dala karton! :crying: doduše, tamo smo svi admini pa ne mogu nikoga ni kartonirat :mama:
Koji forum? Pelargonija.com?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Mulica

Post 29 Sep 2011, 00:25

vrrrlet » wrote:
Mulice, obavijesti si mamu. :rolleyes:
jesam već, o tvom ponašanju :rolleyes:
Koji forum? Pelargonija.com?
popu_šimi.com :cerek:
jevgenija

Post 29 Sep 2011, 07:32

Ne svinjam ideju o objavljivanju i announcementima silnim oko promjene moderatora. Može biti sto razloga za odlazak s moderature - osobni razlogi, gubitak neta, zdravlje, neslaganje s pravilima, trenutni popizditis trla baba lan..., a nije da se mijenjaju baš plinske instalacije u zgradi, pa da svi moraju biti obaviješteni da isključe peći i bojlere. Do modova je želi li reći "dragi svi, odo ja zbog" ili želi šutjeti o razlozima.
Ovo za nogatu je isto smiješno - već danima se testiraju forum i funkcije foruma - predlažete da se svaki put opravda kad si promijeni boju?
Ovako napamet, rekla bih da ima razlike između admina i tehničkog admina, i da joj je crvena jučer bila jer je sama razdvajala pdf-ove umjesto da tlači gospodina Čekića, al nije da je bitno.
Kog boli kurac za boju?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Lord Byron

Post 29 Sep 2011, 08:58

jevgenija » wrote:Ne svinjam ideju o objavljivanju i announcementima silnim oko promjene moderatora.
Imam dva stava o tome - i ta dva stava su u teškoj međusobnoj svađi. :D

Objavljivanje promjena je razmjerno nezanimljivo. Koga zanima to što se Neodoljiva_30 maknula s moderature jer je plakala tri noći nakon što je Byronu dala karton, ili to što je ŽMK_35 morala odlučiti o muževom ultimatumu "ili barem jedan kuhani obrok tjedno, ili ja idem"? Dakle, u tom "mirnodopskom" smjenjivanju, nema nikakve potrebe oglašavati ni primjenu ni razloge.

Međutim, htjeli mi to ili ne, postoje neke traume koje smo donijeli ovdje. jedna od većih je famozna "netransparentnost" - a jedno od obilježja te netransparentnosti je i prešutno micanje modova nakon "škaskljivih" situacija. Ni tu nisam načisto što i kako: znam da mi je smetalo prešutno nestajanje nekih moderatorskih imena, ali nisam siguran da je dobro nekoga objesiti na stup srama i oglašavati "Mala_sisa_18 je smaknuta s moderature zbog tog-i-tog grijeha".

Kad sve zbrojim, mislim da je za sada, dok je forum još mali i dok nema nekih afera : pžk: koje bi mogle rezultirati smjenama, čistkama i tako nečim, nepotrebno oglašavati promjene. Moderatori se vide na naslovnici, pa se vide i promjene.
Ze.

Post 29 Sep 2011, 08:59

AdMulica » wrote: pa kužim taj dio, ja vidim i ko je admin, i ko je supermod i ko je mod! :o
al je stvar u tome da je mortiša u početku bila plava (kao supermod), onda je jučer bila crvena (admin), a danas je svijetlo plava...ko ja, ko obični forumaš! :confused:
i sad kad klikneš tamo na supermodove, nje nema! :ne zna:

ash je bila supermod, sad je obični forumaš!
vodena je bila mod...sad je obični forumaš! :ne zna:

svako malo vidim da je neki nick prominio boju! samo kažem da bi bilo zgodno kad bi se i o tome, kao i o ostalim stvarima, obavijestilo forumaše! :D
Tko je moderator vidi se ispod naziva PDF-a.
Ne vidim kako je ovo spada pod tehnička pitanja.
Ze.

Post 29 Sep 2011, 09:34

Ze. wrote:
28 Sep 2011, 18:46
Ovdje možete upućivati prijedloge, kritike i pitanja netehničke prirode.
Shvatite to kao globalan topic za komentar na naš i vaš rad na ovome forumu nevezan za partikularni PDF.

Moderatorski kutak je read-only, pa shvatite ovaj topic kao mjesto gdje stavljate mišljenja koja bi pisali tamo, a ne spadaju ni pod koji partikularni PDF (na kojem, uostalom, već postoje topici za komentiranje rada).
Mulica

Post 29 Sep 2011, 12:28

Ze_Administratum » wrote:
Tko je moderator vidi se ispod naziva PDF-a.
Ne vidim kako je ovo spada pod tehnička pitanja.
pa nije tehničke prirode, rekla sam da ne znam di ga postavit :rofl:
al drago mi je da imamo novu temu :D

enivej, ne tribaju se pisat razlozi odlaska ili dolaska, ali promjena modova, dolakazak novog moda, odlazak starog moda...bilo bi dobro kad bi se stavila obavijest o tome! :ne zna:
ok, sad je forum malen, malo je modova, al kad se otvorimo za javnost i počenmo rasti, bit će i više modova, ko će to upratit! :o

to je moj glas! vi se ostali izglasajte oko toga! :o
jevgenija

Post 29 Sep 2011, 12:30

AdMulica » wrote: pa nije tehničke prirode, rekla sam da ne znam di ga postavit :rofl:
al drago mi je da imamo novu temu :D

enivej, ne tribaju se pisat razlozi odlaska ili dolaska, ali promjena modova, dolakazak novog moda, odlazak starog moda...bilo bi dobro kad bi se stavila obavijest o tome! :ne zna:
ok, sad je forum malen, malo je modova, al kad se otvorimo za javnost i počenmo rasti, bit će i više modova, ko će to upratit! :o

to je moj glas! vi se ostali izglasajte oko toga! :o
Ne kužim - zašto bi ljudi pratili dolaza i odlazak alatničara? :ne zna:

Ono, vidi se na popisu ko je, ko nije, nije da je od ključne važnosti za bilo što? :confused:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Mulica

Post 29 Sep 2011, 12:35

jevgenija » wrote: Ne kužim - zašto bi ljudi pratili dolaza i odlazak alatničara? :ne zna:

Ono, vidi se na popisu ko je, ko nije, nije da je od ključne važnosti za bilo što? :confused:
zašto bi se obavještavalo nas o tome da je otvoren novi pdf? :ne zna:
nije da ga se ne vidi na prvoj stranici pa ga nećemo vidit! :confused:

:D

jebemu, ne tribaš se iščuđavat, dala sam prijedlog, ništa loše se neće dogodit ako se negdje napiše: 'ante-st više nije moderator politike, novi moderator je šime-zg'! i sl! :D neću se sad natezat ode 3 dana, ko hoće reći će svoje mišljenje i onda će bit donešena odluka! :ne zna:
Ze.

Post 29 Sep 2011, 12:48

Mislio sam da nije je bitno tko je mod, dok god radi korektno?

Ukoliko se ljudi izraze da im je to apsolutno bitno, objavljivat ćemo i te i takve promjene.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 29 Sep 2011, 15:51

..na trecem sam mjestu po broju postova. :facepalm:
odmah nakon ovo dvoje turbo nenadjebivih moderatorskih uzjebanaca. jo, da ih je bilo sparit. forum bi se tresao i to ne samo zato da nam rade zazubice. :facepalm: :D

i dajte, dovedite nekog iskusnog forumasa ovdje, ja vise ne mogu sr..trkeljat. potrosio sam sve. nadjite mi zamjenu. :mama: :D

eno, i sadn sid je dosao, ali njemu dajte da vodi nesto. znam ja da bi se on htio kezjual zajebavat, ali..spomenite mu drustvenu odgovornost, ucjenite ga s njojzi.

..e, i ako se moze otvorit neki topik, pdf..gedori, kacavide, sitnilice za granje, panule, kap po kap i ostali gadzeti.

idem se sad ca kupat, iako je pocelo puvat. :facepalm:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1640 times
Post 30 Sep 2011, 14:16

..a unda » wrote:..na trecem sam mjestu po broju postova. :facepalm:
odmah nakon ovo dvoje turbo nenadjebivih moderatorskih uzjebanaca. jo, da ih je bilo sparit. forum bi se tresao i to ne samo zato da nam rade zazubice. :facepalm: :D
Mah, kladim se da nas uopće ne bi bilo na forumu. Neko vrijeme. :D
Potpisi su za budale.
schmokljan

Post 05 Oct 2011, 08:41

Čim otvorim neku temu ili stranicu na trkeljanju - iskoči prozor koji traži ove podatke. O čemu se radi? Usput - odbijam dati podatke. :D
Lord Byron

Post 05 Oct 2011, 08:44

schmokljan » wrote:Čim otvorim neku temu ili stranicu na trkeljanju - iskoči prozor koji traži ove podatke. O čemu se radi? Usput - odbijam dati podatke. :D
Mislim da je upravo prestalo.
Ze.

Post 05 Oct 2011, 09:08

Riješeno, da. Stavio sam sitemap mod na dnu za bolji google indexing visibility. Testirao sam ga na testnoj instanci, pa je ostao visiti krivi host.
Eks

Post 05 Oct 2011, 19:57

Sajt mi radi samo preko proksija, od jutros. Zašto? :D Bolje ikako nego nikako, ali sporo mi je ovako, podosta.
Pješčana

Post 06 Oct 2011, 18:55

mene zanima zašto više ne primam mail kad mi dođe pm ovdje? na početku je bilo tako.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dimnjak

Post 06 Oct 2011, 20:06

Pješčana » wrote:mene zanima zašto više ne primam mail kad mi dođe pm ovdje? na početku je bilo tako.
ni ja.
hvala bogu :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
  • Information