Grejtst šits
Može jedna ovakva tema, ha, ha? Inspirirana sam svježim primjerom, ali sigurna sam da će biti još bisera, a šteta je da se ne zabilježe. Dakle, dame i gospodo, ponosno vam predstavljam današnju mudru izjavu barba Luke Bebića:
"U životu i političkoj praksi puno puta se dogodilo da čovjek ima mišljenje iza kojeg ne stoji."
"U životu i političkoj praksi puno puta se dogodilo da čovjek ima mišljenje iza kojeg ne stoji."
gonj špadi
- schmokljan
Hebrang se može sakriti pred dubinom koju je dosegao barba Luka, čak bih rekao, nesvjesno.
pa nije to uopće šit. tot je baš velika istina. mudro, mudro.klonka » wrote:Može jedna ovakva tema, ha, ha? Inspirirana sam svježim primjerom, ali sigurna sam da će biti još bisera, a šteta je da se ne zabilježe. Dakle, dame i gospodo, ponosno vam predstavljam današnju mudru izjavu barba Luke Bebića:
Nek(v)arljiva.
kako je predizborna kampanja počela, i brošarica trči po državi da otvori vlak, školu, vrata od veceja, reže vrpce, reže grožđe, reže kruh po kućama, tako i drži castrovske govore.
tako je krenula sa "mi hoćemo rad i novce..mi nećemo nezaposlenost i sirotinju" aj fino, nije da nisu na vlasti koliko ono? osam godina, drago mi je da sad znaju što hoće i neće
tako je krenula sa "mi hoćemo rad i novce..mi nećemo nezaposlenost i sirotinju" aj fino, nije da nisu na vlasti koliko ono? osam godina, drago mi je da sad znaju što hoće i neće
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ako sam dobro shvatio, ide ona stričekima objasnit zašto će oni sad (nakon što su sve lijepo ispotpisivali) donijeti zakon o tome da Mol ne može imati više dionica od države. Tako nešto.blue » wrote:Ne mogu ju citirat, al oko Ine/Mol debakla ide Jaca u Brussels da im objasni. Na engleskom valjda
Shit od jučer (by Kosor, tko bi drugi):
"Središte izbornog programa HDZ-a je gospodarstvo i jačanje gospodarstva, a predstavljeni projekti temeljiti će se na onome što je Vlada radila zadnje dvije godine"
Ze_Administratum » wrote:može imati više dionica od države. Tako nešto.![]()
![]()
"Središte izbornog programa HDZ-a je gospodarstvo i jačanje gospodarstva, a predstavljeni projekti temeljiti će se na onome što je Vlada radila zadnje dvije godine"
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dobitnica posebne nagrade Economy WatchaZe_Administratum » wrote:
***Zlatna Sjeverna Koreja***
-
Almost Rosey
Hjao, Jaco, nemoj nas više jačat, majke ti, ajd pliiizZe_Administratum » wrote:"Središte izbornog programa HDZ-a je gospodarstvo i jačanje gospodarstva, a predstavljeni projekti temeljiti će se na onome što je Vlada radila zadnje dvije godine"
-
Almost Rosey
Još jedan biser dičnog nam dotura
Srećom, imamo Darka i njegov 'adeze 
Pederi napadajuGej brakovi ili lezbijski brakovi, i to u Kukuriku koaliciji potenciraju da će dozvoliti. A mi to nećemo dozvoliti! Ne radi žene nego radi djeteta – nerođeno dijete ne može se braniti
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Za "nitko neće reći da Rajkovoj medicini, Radetovoj građevini, Zokiju koji ima godinu dana pripravničkog staža na Trgovačkom sudu i devet mjeseci u Ministarstvu vanjskih poslova, a sad bi vodio Vladu" Josip Đakić dobitnik je nagrade Integracija manjina u hrvatski politički život.
Nagradu će primiti dok Paul & Stevie lagano u pozadini pjevušeElliQuinn » wrote:Za "nitko neće reći da Rajkovoj medicini, Radetovoj građevini, Zokiju koji ima godinu dana pripravničkog staža na Trgovačkom sudu i devet mjeseci u Ministarstvu vanjskih poslova, a sad bi vodio Vladu" Josip Đakić dobitnik je nagrade Integracija manjina u hrvatski politički život.
Ebony and Ivory
- Borna Paro
Jaca ima glavnu ulogu u lupetanju gluposti.Dakle,dakako,svakako-kako kaže dotična.Pametuje,a glupa je ko ćurka!Ovo nije zezancija,meni svakako dakle nije jasno kako je ona dospjela od novinarke do voditeljice vrtića za odrasle..Jaco,sjetit ću te se neke godine kada budeš kratila dane u umirovljeničkom domu,i sam ću si reći koja sam budala bio što sam te uopće gledao i slušao,iako za tebe glasao nikad nisam,niti ću.
Umišljena kokoš!
Umišljena kokoš!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
"Vrijeme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno!", zaključila je Kosor i izazvala veliko odobravanje mnoštva u dvorani. (izvor: www.net.hr)
Jadranka je jedini kandidat i sigurna dobitnica nove kategorije Oskara za razumijevanje filmske povijesti.
Jadranka je jedini kandidat i sigurna dobitnica nove kategorije Oskara za razumijevanje filmske povijesti.
ElliQuinn » wrote:"Vrijeme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno!", zaključila je Kosor i izazvala veliko odobravanje mnoštva u dvorani. (izvor: http://www.net.hr)

Jel ovo za Bandića vic?
blue » wrote: Jel ovo za Bandića vic?
ne
http://www.online-zagreb.hr/moj_zagreb/ ... na-bandica
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... om-Stijena
Štono bi rekao Darth Vader, She is as clumsy as she is stupid. General, prepare your troops for a surface attack.ElliQuinn » wrote:"Vrijeme je da imperija, koja se zove HDZ, uzvrati udarac! Kako? Pobjedom naravno!", zaključila je Kosor i izazvala veliko odobravanje mnoštva u dvorani. (izvor: http://www.net.hr)
A možemo citirati i Yodu: Stopped they must be; on this all depends.
Ti si Milan, stijena, i na toj stijeni sagradit ću crkvu svoju.
Milan Bandić – dumb as a rock.
-
- Information
-