Sjećate hadezeovog doktora Kujudnžića,koji je podvijenog repa tvrdio da je izgubio od Karamarka za desetak glasova,za mjesto predsjednika HDZ-?
Sjećate se da isti Kujundžić napustio HDZ i sada osniva stranku,još desnije od HDZ..
Da,da..dobro ste čuli..taj praktični katolik i usto nacionalist bez dlake na jeziku osniva stranku..Imena još nema..
Evo zašto ne Kujundžićeva stranka ksenofoba(KSK).?No,dobro uozbiljit ću se,zašto ne,Kujundžićeva stranka nacionalista(KSN)
Kujundžić osniva svoju stranku
- Jakša Eškinja
Sa pitanjem zašto ga spominjem,upravo si me matirao..Imaš pravo.
Ali pomislio sam da je to ona vrsta ljudi koja ruje ispod zemlje dok ostali spavaju,spremajući se dočepati kama i kubura da bi napravio masakr.On je opasan tip za društvo.Navodi se kao kvazikonzervativac,a zapravo je teški ustaša.
Ali pomislio sam da je to ona vrsta ljudi koja ruje ispod zemlje dok ostali spavaju,spremajući se dočepati kama i kubura da bi napravio masakr.On je opasan tip za društvo.Navodi se kao kvazikonzervativac,a zapravo je teški ustaša.
Jakša Eškinja » wrote:Sa pitanjem zašto ga spominjem,upravo si me matirao..Imaš pravo.
Ma, on je jedan nepropaznitljiv, nekarizmatičan, nesuvisao, neizgledajući i uz sve to politički neznalica koji bi htio malo glumiti populistu i uzjahati na tzv. desnu opciju pozivajući se na svoje "konzervativne" predispozicije i mogiuća poznanstva s pojedinim svećenicima od kojih očekuje nerealnu podršku koja bi mu trebala omogućiti da se proslavi u svom rodnom selu ili čak i u općini... Ne kažem da je glup, ali situacija ipak nije toliko očajna da bi se takav lik ustoličio kao neka značajnija politička figura....
Mislim da je to još jedan politički prdac koji će nakratko zasmrditi.
- Jakša Eškinja
Potpisujem sve,i ovim putem se ispričavam štovanim trkeljašima što sam uopće načeo temu..Ha valjda sam dokoličario..!karambol » wrote:
Ma, on je jedan nepropaznitljiv, nekarizmatičan, nesuvisao, neizgledajući i uz sve to politički neznalica koji bi htio malo glumiti populistu i uzjahati na tzv. desnu opciju pozivajući se na svoje "konzervativne" predispozicije i mogiuća poznanstva s pojedinim svećenicima od kojih očekuje nerealnu podršku koja bi mu trebala omogućiti da se proslavi u svom rodnom selu ili čak i u općini... Ne kažem da je glup, ali situacija ipak nije toliko očajna da bi se takav lik ustoličio kao neka značajnija politička figura....
Mislim da je to još jedan politički prdac koji će nakratko zasmrditi.
- Sloterdijck
Kujundžićeva stranka je legalna tuđmanistička organizacija koja ima za cilj nastaviti ispiranje mozga svim retardusima,koji obožavaju Tuđmana.Kujundžić je čisti primjer kako i ljudi sa diplomom mogu biti retardirani.
Tuđman je poveo narod i narod je krenu za njim?!
Gdje je bio narod kada je Tuđman prodavao sve što su građani Hrvatske do tada zajednički gradili?!
Gdje je bio narod kada je sa Šuškom rasturao građansku i civiliziranu Hrvatsku i gurao naše ljude u bosansko blato?!
Gdje je bio narod kada je vrhuška špijunirala i bogatila se na nezakonit način?!
Kujundžić ti si sramota za mentalno zdrave i moralno čiste ljudi.
Ma o čemu ja pričam-pa ti si bivša hadezenjara Kujundžiću!
Prokleti ološu visjet ćete kao Pedro!
Tuđman je poveo narod i narod je krenu za njim?!
Gdje je bio narod kada je Tuđman prodavao sve što su građani Hrvatske do tada zajednički gradili?!
Gdje je bio narod kada je sa Šuškom rasturao građansku i civiliziranu Hrvatsku i gurao naše ljude u bosansko blato?!
Gdje je bio narod kada je vrhuška špijunirala i bogatila se na nezakonit način?!
Kujundžić ti si sramota za mentalno zdrave i moralno čiste ljudi.
Ma o čemu ja pričam-pa ti si bivša hadezenjara Kujundžiću!
Prokleti ološu visjet ćete kao Pedro!
Ne biti po strani
- schmokljan
Kujundžić je inspiraciju našao u grčkoj Novoj zori, neonacističkoj stranci vrlo opasnih namjera.
Naša desnica je, jednostavno, retardirana.
Naša desnica je, jednostavno, retardirana.
- schmokljan
Svaka nova stranka na desnici je samo jos jedan plus za ljevicu...koje nema.
- Sloterdijck
Evo nema nikoga..Na osnivanju stranke prste uhisti i pesnice a sada muk..hrvatski nacionalni muk..Dal je Kujundzic u ordinaciji mozda?
Ne biti po strani
-
- Information
-