Što kad vam dosade?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Gazda

Post 03 Oct 2011, 20:29

Dobar dan :cool2:

Post na jednom drugom topicu mi je dao inspiraciju za topic. Dakle, dosade li vam partneri nakon nekog vremena? Kako se s tim nosite i mislite li da je problem u vama i vašoj brzozasitnosti, u njima, ili možda to stoički prihvatite kao dio života? Može li uopće dvoje ljudi provoditi svaki dan zajedno a da si ne dosade?

Napomena: znam da većina vas čučonjara nema nikakvu vezu, ali imam dovoljnu vjeru u vas da ćete kao prave žene svejedno napisati bujicu riječi na temu. :cerek:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 03 Oct 2011, 20:35

Dosade mi. Uglavnom to stoički prihvaćam. Dojadila bi mi i Laetitia Casta da je svaki dan ševim. :D
Potpisi su za budale.
aisling

Post 03 Oct 2011, 20:53

Ne mogu reći da mi nitko nikad nije dosadio. Je, isto ko što sam ja nekima dosadila. Al svejedno ne mislim da je dosada nešto bez čega ne ide i što mora doći kad tad. Ne mora.
Happy Easter!
Almost Rosey

Post 03 Oct 2011, 21:01

Mozag u kojeg (u koji? :misli: ) se zaljubim mi teško može dosaditi :cerek:
Problem je u tome što se nisam baš često zaljubljivala u mozak, u osobu uopće, nego u vlastitu projekciju nekoga/nečega (al to je već drugi par opancijeh).
A čini mi se da, ako ti vlastiti život nije dosadan, ako je ispunjen i nečim drugim osim čmrljenja u četiri zida uz partnera, onda ti ni partner nije dosadan. Da, odnos može postati monoton i možemo upasti u rutinu, ali ako partnera nisam odabrala na temelju dužine i obujma, nego nekih drugih parametara, onda se nekako optimistično nadam da će me, štajaznam, nasmijavati i nakon žnj vremenskih jedinica.
Al dobro, ja sam rak u horoskopu, mi težimo poznatosti i sigurnosti i predvidljivosti :raspa:
rajderica

Post 03 Oct 2011, 21:14

Almost Rosey » wrote:Mozag u kojeg (u koji? :misli: ) se zaljubim mi teško može dosaditi :cerek:

Problem je u tome što se nisam baš često zaljubljivala u mozak, u osobu uopće, nego u vlastitu projekciju nekoga/nečega (al to je već drugi par opancijeh).

OMG, reci mi pliz da imaš 45 i da si s godinama naučila ne ponavljati greške.
U protivnom sam naje...
Ne znam ni sama kako mi se to događa, inače sam jako realna i stabilna osoba. Zakaj uvijek za majmunima slinim?
Možda mi je predvidljivost dosadna, želim neke izazove koje pokušavam savladati.
To mi daje satisfakciju.
Čim postane sigurno, ja već maštam o nekom novom svemiru. :mama:
Emericzy

Post 03 Oct 2011, 21:19

Meni je to dosađivanje misterij. Kaso što reče Almost Rosey, ako si pri sebi, privlači te prije svega mozak, a sve drugo je privaga. A on, ako vrijedi, teško može dosaditi. Može ti ispasti prenaporan, neodgovarajuć itd. i onda se raziđete, ali kako može dosaditi?

Bojim se da je to samo ekstremno tumačenje faznog prelaza iz krutog agregatnog stanja kurca u malo mekše stanje. Ili, kako bi žene preferirale reći, iz pijanstva zaljubljenosti u malo trijeznije stanje. Dakle, 'dosada' vjerojatno nije stvarno dosada nego je samo smanjenje doživljaja, koji je u startu vjerojatno ionako bio pretjeran.

E sad, ako ti u tom trijeznijem stanju partner ili partnerica više nisu privlačni, jebiga, to je onda znak da si se malo zaletio u izboru. Zašto se zalijećete?
Eks

Post 03 Oct 2011, 21:21

Almost Rosey » wrote: Problem je u tome što se nisam baš često zaljubljivala u mozak, u osobu uopće, nego u vlastitu projekciju nekoga/nečega (al to je već drugi par opancijeh).
To.
Jučer sam zavapila frendici da želim konačno voljeti dobre ljude. Prave kvalitetne ljude. Zadnjeg takvog sam ostavila bez grižnje savjesti, a veza nam je bila dosadna nakon prvih par mjeseci...
Onda sam malo vrtjela tu rečenicu u glavi. I skužila da lažem kao pas. Ne, nisu mi zanimljivi. Zanimljivi su mi oni koje na kraju prezrem, koji su gori od mene, a jedino u čemu su "superiorniji" je njihov egoizam, narcisoidnost, a ponekad i zlo. Sad kad sam to riješila u glavi, mirnija sam. Svjesno biram takve ljude i to je to. I biram ih ne vidjeti takvima dok letim u ružičastim imaginarnim srcima. Biram projekciju i oh kako volim projekciju. :cerek:
aisling

Post 03 Oct 2011, 21:25

OK, sad te lijepo molim da mi to točno objasniš, ko malom djetetu, tu projekciju.

Nije da ne znam što je, u teoriji, pa dijelom i u praksi možda, ali pliz budi dobra pa objasni.

Kako biraš projekciju? Vidiš nešto, al to odbijaš vidjeti? Kako? Nije da se ja nisam nikad zajebala u ajmo reć poznavanju nekoga, jesam, al i dan danas mislim da to nije bila projekcija nego da jednostavno nije bilo situacije prije u kojoj bi ono što mi se nije sviđalo mogla upoznati i prepoznati.

Neki događaji trigeriraju neka ponašanja. Ako ih nije bilo ne znam, 2-3 godine, kako sam ja onda projicirala?
Happy Easter!
Eks

Post 03 Oct 2011, 21:34

aisling » wrote:OK, sad te lijepo molim da mi to točno objasniš, ko malom djetetu, tu projekciju.

Nije da ne znam što je, u teoriji, pa dijelom i u praksi možda, ali pliz budi dobra pa objasni.

Kako biraš projekciju? Vidiš nešto, al to odbijaš vidjeti? Kako? Nije da se ja nisam nikad zajebala u ajmo reć poznavanju nekoga, jesam, al i dan danas mislim da to nije bila projekcija nego da jednostavno nije bilo situacije prije u kojoj bi ono što mi se nije sviđalo mogla upoznati i prepoznati.

Neki događaji trigeriraju neka ponašanja. Ako ih nije bilo ne znam, 2-3 godine, kako sam ja onda projicirala?
Evo 'vako. Ima taj neki tip na kog se palim duže vrijeme. Strast na prvi pogled i tako to. Zaboravim ga pa se opet vidimo pa opet popizdim. Nije nikakav Apolon (iako on misli da jest :o ) niti je nešto posebno natprosječno pametan. Manipulativan je, ljudi su slabi na njega (ne ovako kao ja :zubo: ), škrt, bahat i zaljubljen u sebe. Budući da mi nijedna njegova osobina nimalo ne odgovara, budući da bih ga vjerojatno prezirala da se ne palim na njega, zaključih da to mora biti neka opaka projekcija. Kakva, to ne znam. Ah da, nedostupan je- ne bih govorila iz kojih razloga (ne, nije oženjen ni zauzet ni pop) i to situaciju čini posebno mi zanimljivom. Kad ga izanaliziram, bijedan mi je, ali kad ga vidim :cerek: :cerek: :cerek: i takva sam danima. Nemam pojma što on misli o meni. :rofl:

Doduše, nisam sigurna da je to školski primjer projekcije, ali projekcija bi trebala postojati kad nisi zaljubljen u nečije osobine nego ga na neki način sebi izmisliš pa ti je sav divan. Ne znam. Samo sam se htjela požaliti. :o
Pješčana

Post 03 Oct 2011, 21:35

projekcija- kad si tako jako zaželiš da određena osoba odgovora parametrima koje ti tražiš( a koje on nužno ne nudi) ,da ćeš ispravljati krive Drine, žmiriti na očito , samo da projekcija ostane. jer cijelo vrijeme briješ da si u vezi s tom projekcijom.
nastavno na objašnjenje :D- kad sam bila mrvu mlađa, zaigrala sam se na sličan način.
što se tiče dosade, ovisi o tome što te privuklo. kao što su neki već rekli; ako te mozak privukao, vjerovatno će te mozak i zadržati.
ako te nije mozak u startu privukao, velika je vjerovatnost da će te mozak otjerati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
aisling

Post 03 Oct 2011, 21:40

Kao nešto što ne možeš kontrolirati?

Slabo kužim. Sorry :zubo:
Mogu se sjetit tako nečeg tamo s 19 godina kad sam bila ludo zaljubljena i mislila da sam u vezi i bila sam sva cerekasta, a uopće nisam bila u vezi niti sam znala tog tipa, al mi je bilo milo kad bi se vidjeli, u međuvremenu bi maštala i tako.

Što dalje to manje maštam ajmo reć :D
Svidi mi se neko, nije da ne, al kad mi nešto ne paše, kad upoznam neki dio koji mi ne odgovara ohladim se prilično brzo i nema poslije ni maštanja ni cerekanja. Sad ili ja loše projiciram ili ne nalijećem na prave materijale za projekcije. Bude mi netko super, al ne zato jer si umislim nego zato jer onaj dio koji upoznam je super. Dok ne upoznam malo bolje :zubo: onda čiča miča gotova priča.
Happy Easter!
Eks

Post 03 Oct 2011, 21:45

aisling » wrote:Kao nešto što ne možeš kontrolirati?
E. Probala sam, ali ne ide. :D
Svidi mi se neko, nije da ne, al kad mi nešto ne paše, kad upoznam neki dio koji mi ne odgovara ohladim se prilično brzo i nema poslije ni maštanja ni cerekanja.
Je, bilo je perioda kad bih se ohladila, jedno vrijeme mi se čak sviđao netko drugi, ali onda me opet uhvati. :zubo: Potisnem ili naprosto to loše izblijedi. :facepalm:
Sad ili ja loše projiciram ili ne nalijećem na prave materijale za projekcije. Bude mi netko super, al ne zato jer si umislim nego zato jer onaj dio koji upoznam je super. Dok ne upoznam malo bolje :zubo: onda čiča miča gotova priča.
Sretnice. :cerek:
Ja mogu kvalitetno projicirati, izmišljati, zaljubljena sam u zaljubljenost i da, znam da će me to jednom (opet) koštati, ali nisam još do dana današnjeg iznašla način da tome stanem na kraj. Racio ne pomaže.
Možda se i ne želim odreći tog osjećaja da letim kroz dan kad sam na toj drozi. Možda ne želim odrasti. Svašta tu ima. Ono što je bitno jest izbjeći odnos s takvom osobom. Jer mamurluk je jaaako gadan.
aisling

Post 03 Oct 2011, 21:48

Ne možda, nego ziher. Ti guštaš u tome :D
Samo te malo pere savjest jer si negdje pročitala da je to loše, pa kao nisi do danas našla načina da tome staneš na kraj. Ajd, ako ti je gušt, šta sad, uživaj :D

I fala, stvarno mi nije bilo skroz jasno.
Happy Easter!
Eks

Post 03 Oct 2011, 21:49

aisling » wrote:Ne možda, nego ziher. Ti guštaš u tome :D
Samo te malo pere savjest jer si negdje pročitala da je to loše, pa kao nisi do danas našla načina da tome staneš na kraj. Ajd, ako ti je gušt, šta sad, uživaj :D
Gušt je početna faza. Kad najebem nije. :rofl: Ali eto, skužih da moram preuzeti odgovornost i za tu stranu, kad već srljam. :facepalm:
aisling

Post 03 Oct 2011, 21:51

Sad si me opet zbunila :o

Kako možeš najebat ako unaprijed znaš da je to nešto, kako da kažem, nestvarno? Ozbiljno pitam.
Happy Easter!
dimnjak

Post 03 Oct 2011, 21:52

ok, ja ne mogu vjerovati kako NE dosadi. nakon iks godina.
jednostavno neke stvari postanu toliko predvidive, toliko poznate da je dosadna i sama pomisao na njih.
ne dosadi mi partner u potpunosti. da mi dosadi isla bi dalje. ali u nekim segmentima, oh, da, i te kako dosadi.

al opet, ja nisam rak :D, vise volim vjetar nego mirnu luku...

iskreno mogu reci da sale, baze, fore na koje sam prije deset godina pala danas organski ne mogu smisliti :D
iako se ekipa sa strane i dalje valja od smijeha. meni su...dosadile :raspa:

sto se mozga tice, koliko god je ono neistrazeno podrucje, s vremenom ga istrazis. ako ga pomno istrazujes. :)
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Eks

Post 03 Oct 2011, 21:53

aisling » wrote:Sad si me opet zbunila :o

Kako možeš najebat ako unaprijed znaš da je to nešto, kako da kažem, nestvarno? Ozbiljno pitam.
Pa nisam sigurna, ali vjerojatno bih bila s tim čovjekom da je to moguće. :zubo:
A jasno mi je k'o dan da bih svjecki najebala, čak i u običnoj avanturi.
Emocije nisu nestvarne, nestvarno je ono na čemu leže, u čemu imaju uporište. Jad poslije je stvaran.
Kao pijanstvo. Nije nestvaran osjećaj, ali ako vidiš dupli zid to vjerojatno jest nestvarno. Ako udariš u nj, boljet će.
aisling

Post 03 Oct 2011, 21:58

ex_anais » wrote:
Pa nisam sigurna, ali vjerojatno bih bila s tim čovjekom da je to moguće. :zubo:
A jasno mi je k'o dan da bih svjecki najebala, čak i u običnoj avanturi.
Emocije nisu nestvarne, nestvarno je ono na čemu leže, u čemu imaju uporište. Jad poslije je stvaran.
Kao pijanstvo. Nije nestvaran osjećaj, ali ako vidiš dupli zid to vjerojatno jest nestvarno. Ako udariš u nj, boljet će.
Meni to malo vuče na kukavičluk. Možda sam u krivu, al ne mogu si drugačije objasnit. Da patim za nekim mogu zamislit samo da taj nema pojma da ja patim pa zapravo jer nemam muda mu reć ko sam i ko je on i šta ja hoću, a šta neću, onda to stalno neko odgađanje, a zapravo nadanje jer nikad nije rečeno ne hvala.

Može bit sam skroz fulala :zubo:

Čini mi se da smo offtopic, al bar nam nije dosadno :cerek:
Happy Easter!
Eks

Post 03 Oct 2011, 22:02

aisling » wrote: Meni to malo vuče na kukavičluk. Možda sam u krivu, al ne mogu si drugačije objasnit. Da patim za nekim mogu zamislit samo da taj nema pojma da ja patim pa zapravo jer nemam muda mu reć ko sam i ko je on i šta ja hoću, a šta neću, onda to stalno neko odgađanje, a zapravo nadanje jer nikad nije rečeno ne hvala.

Može bit sam skroz fulala :zubo:
Nisam luda da mu kažem. :rofl: Ne patim za njim, patila bih da sam s njim. Jer je kreten, vrlo vjerojatno ima narcistički poremećaj ličnosti uz ostale koje ima. Ne mogu ga izbjeći, a gledati ga svako malo i biti svjesna njegovog napuhanog ega, no way. To da je čovjek ok, onda bi imalo smisla.
Emericzy

Post 03 Oct 2011, 22:04

Zanimljiva je ta projekcija. Međutim, ako nađeš 'jakog' čovjeka, on ju rasturi. Sjećam se i ja takvih pokušaja projekcije, ali onda bi se u nekoj epizodi pokazalo da je pogrešna i moja tadašnja draga pokazala bi da je drukčija -- i ja bih obično ustanovio da je to što ona ima umjesto moje projekcije bolje. Ili da neke druge osobine moćno nadoknađuju pronađeni 'manjak' (koji je vjerojatno bio manjak samo u mojim očima).

Veli ex anais, "jedino u čemu su "superiorniji" je njihov egoizam, narcisoidnost, a ponekad i zlo". Jebiga. Kaj sad reći? Nemoj se ljutiti, ali treba biti pametan i naučiti se paliti na dobre stvari. Paliti se na loše stvari je glupost. Razumljiva glupost i ne baš rijetka, ali svejedno glupost. A to je luksuz i puno košta. Tu cijenu treba platiti.
Eks

Post 03 Oct 2011, 22:06

Emericzy » wrote: Veli ex anais, "jedino u čemu su "superiorniji" je njihov egoizam, narcisoidnost, a ponekad i zlo". Jebiga. Kaj sad reći? Nemoj se ljutiti, ali treba biti pametan i naučiti se paliti na dobre stvari. Paliti se na loše stvari je glupost. Razumljiva glupost i ne baš rijetka, ali svejedno glupost. A to je luksuz i puno košta. Tu cijenu treba platiti.
Ne ljutim se, jasno mi je to. Samo, nisam sigurna da sam spremna to naučiti. Možda se nisam dovoljno opekla da bih cijenila, tko zna. Samo se bojim preskupe cijene u jednom trenutku.
aisling

Post 03 Oct 2011, 22:08

Nisi spremna jer time propuštaš što točno?

Misliš da ti ne bi bilo dobro s nekim ko nije seronja?
Nemoj me sad hvatat za riječ dobro, jednako dobro nek bude :D
Happy Easter!
Eks

Post 03 Oct 2011, 22:09

aisling » wrote:Nisi spremna jer time propuštaš što točno?

Ne bih se dovoljno zapalila za njega. Mislim da sam ja onaj tip osobe koja bi na kraju takvog mogla i prevariti. S kretenom, naravno.
Emericzy

Post 03 Oct 2011, 22:10

aisling » wrote:Nisi spremna jer time propuštaš što točno?

Ma, nije to tako jednostavno.

To je kao kad si dijabetičar, a voliš slatko.
aisling

Post 03 Oct 2011, 22:11

OK, shvatila sam. Ja sam dosadna :D

Ali stvarno, meni se tako ne da zajebavati. Lijena sam.
Happy Easter!
  • Information