Udrimo po opoziciji vlade Zokija M.

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 21 Dec 2013, 23:59

Eto, ponukan toboznjom ljubavlju prema veleizdajnickoj stranci, otvaram temu u kojoj mozete slobodno pljucat i rigat po istoj, a mozete se uhvatit i svih ostalih parazitnih trgovackih stranaka lijepe nase.

Sebi dajem za pravo da prvi pljunem i popisam se na sve kradezeove vlade i njihove celnike...eto gospodo, pisam vam se u usta, sta mrtva, sta po zatvorima...a sada VI!

Emericzy

Post 22 Dec 2013, 06:37

Oni su samo sebi jača oporba nego što su SDP-u. Jedino što ih drži na životu činjenica je da je SDP očajno loš. To je i inače problem naših stranaka -- da se najviše bore same protiv sebe.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 22 Dec 2013, 15:34

Evo i ti priznajes da je sdp ocajan ali svejedno tupis da nam nema druge nego ili hdz ili sdp???

Do qurca sve ako nam nema druge...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Emericzy

Post 22 Dec 2013, 17:17

Euklid » wrote:Evo i ti priznajes da je sdp ocajan ali svejedno tupis da nam nema druge nego ili hdz ili sdp???

Do qurca sve ako nam nema druge...
Pa nema. Imaš govno koje jače smrdi i govno koje manje smrdi. Pa ti biraj. Ja stisnem nos i uzmem ovio manje smrdljivo. A ti kako znaš. Evo, uzmi Hameda. On za sada ne smrdi. Al da je baš pametan, nije. Znači usmrdit će se dok kažeš 'drek'.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 24 Dec 2013, 02:56

Aj Miki pojebi nešto.
Umoljavaju se forumašice da pomognu u rehabililitaciji bolelelesnika... :rofl:

Ajde, ajde, ima vas...
miky0
ST Leader

Post 24 Dec 2013, 10:01

judolino » wrote:Aj Miki pojebi nešto.
Umoljavaju se forumašice da pomognu u rehabililitaciji bolelelesnika... :rofl:

Ajde, ajde, ima vas...
Kolko sam primjetija, sve su fine i krasne, a ja buntovnik ili ti ga divljak, damama ne pasem. Mozda :durica:
miky0
ST Leader

Post 20 Mar 2014, 16:28

Ovaj karamarko je stvarno bezidejan lik. Jebote, on u situaciji u kojoj se drzava raspada po savovima hvata, lijepog i povijesnog simbola, zvijezde petokrake :facepalm:

http://www.24sata.hr/politika/kako-kara ... rod-358521
Teško je Tomislava Karamarka shvatiti ozbiljno kad priča o politici, gotovo kao i Zorana Milanovića.

Ali svejedno, njegova najava da će zabraniti petokraku čim dođe na vlast dovoljno je provokativna da nas u nedostatku konkretnih političkih ideja barem nakratko okupira.

Istini za volju, Karamarko je zvučao kao da misli ozbiljno. Premda se čini da nije o svemu ozbiljno razmislio.
miky0
ST Leader

Post 21 Mar 2014, 08:31

Evo citam na jutarnjem gospodarski program kradezeja, od 3 strateska plana, s 2 se slazem. S navodnavanjem, mislim da se svi slazemo oko toga, i povezivanje otoka tunelima. Cuo sam da je dosta ljudi negativno reagiralo na tunele. Zasto?

http://www.jutarnji.hr/navodnjavanje--p ... -/1175468/
Iako je gradnja podvodnih tunela, kad ju je Karamarko prvi put
spomenuo javnosti, izazvala kritike, pa i podsmijeh, HDZ-ovci su je
ipak odlučili uvrstiti u svoj gospodarski program kao udarni projekt.
Prvi podvodni tunel koji bi se gradio bio bi u Zadarskoj županiji, a riječ
je o spajanju luke Gaženica kao prometnog čvorišta s otokom
Ugljanom. Tunel bi bio dug 4,8 kilometara, a nakon toga uslijedilo bi
spajanje Ugljana s otokom Ižom te Iža s Dugim otokom.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Mar 2014, 10:12

miky0 » wrote:Evo citam na jutarnjem gospodarski program kradezeja, od 3 strateska plana, s 2 se slazem. S navodnavanjem, mislim da se svi slazemo oko toga, i povezivanje otoka tunelima. Cuo sam da je dosta ljudi negativno reagiralo na tunele. Zasto?

http://www.jutarnji.hr/navodnjavanje--p ... -/1175468/
zar ti mislis da je ovdje neko sumnjao da se neces dvotrecinski slagat za hadezeom? :zubo: :D

da ne otvaram link, ne znam o kojem trecem tom nekom turbostrateskom prijedlogu se radi, tu se vjerojatno radi o necem izmedju pizdarija i ludila. :D

navodnavanje? cega? kako? zasto? odakle? koliko? lako je rec navodnjavanje pa ce sad u svakom vrtu rast kukuruz i bundeva..da ne kazem.. dinja. jel se razmisljalo o preusmjeravanju oblaka ili mozda o tegljenju santi leda? ko zna..mozda bi to bilo isplativije, mozda bi radilo manju stetu, ko zna.. :D

tuneli.. to je toliko ludilo, toliki besmisao da je najvjerojatnije da ce se ta ideja i ic realizirat.
tamo gdje bi mozda i trebali ic tuneli, do nekog otoka, gdje se moze nac neka kao opravdanja, tu se tuneli ne rade.
sta ce tunel dugom otoku, sta? koji ce kua? cemu ce to sluzit? kome? zasto? sta ce tunel bilo kojem otoku?

nas najveci problem i nije to sto hadeze ili ko vec blebece o tim nekim, sta li su, strategijama, pravi problem je kako uopce nekom moze past na pamet iz povezivat otoke tunelima, pa taman oni bili udaljeni od obalne crte ko krapanj od brodarice.
pravi problem je kulturni, umni, drustveni kontekst gdje to uopce moze nekom past na pamet, tj razmisljat o tome kao o nekom rjesenju za ko zna sto, ne zna se za sto i to ponosno te javno obznanit..
ono, ludilo, eto..sta drugo rec.. :D
miky0
ST Leader

Post 21 Mar 2014, 10:24

..a unda » wrote: zar ti mislis da je ovdje neko sumnjao da se neces dvotrecinski slagat za hadezeom? :zubo: :D

da ne otvaram link, ne znam o kojem trecem tom nekom turbostrateskom prijedlogu se radi, tu se vjerojatno radi o necem izmedju pizdarija i ludila. :D

navodnavanje? cega? kako? zasto? odakle? koliko? lako je rec navodnjavanje pa ce sad u svakom vrtu rast kukuruz i bundeva..da ne kazem.. dinja. jel se razmisljalo o preusmjeravanju oblaka ili mozda o tegljenju santi leda? ko zna..mozda bi to bilo isplativije, mozda bi radilo manju stetu, ko zna.. :D

tuneli.. to je toliko ludilo, toliki besmisao da je najvjerojatnije da ce se ta ideja i ic realizirat.
tamo gdje bi mozda i trebali ic tuneli, do nekog otoka, gdje se moze nac neka kao opravdanja, tu se tuneli ne rade.
sta ce tunel dugom otoku, sta? koji ce kua? cemu ce to sluzit? kome? zasto? sta ce tunel bilo kojem otoku?

nas najveci problem i nije to sto hadeze ili ko vec blebece o tim nekim, sta li su, strategijama, pravi problem je kako uopce nekom moze past na pamet iz povezivat otoke tunelima, pa taman oni bili udaljeni od obalne crte ko krapanj od brodarice.
pravi problem je kulturni, umni, drustveni kontekst gdje to uopce moze nekom past na pamet, tj razmisljat o tome kao o nekom rjesenju za ko zna sto, ne zna se za sto i to ponosno te javno obznanit..
ono, ludilo, eto..sta drugo rec.. :D
Po meni je sasvim logicno povezivanje otoka, jer se uz cestovni promet najbrze razvijat. Ovako izumiru, i to nije nikakva novost, no zasto ne tuneli a da mostovi? Kad se zna da su tuneli jeftiniji od mostova 10 puta. Poanta je u razvoju, a toga sada nema.
..a unda
Undaminator

Post 21 Mar 2014, 10:55

miky0 » wrote:
Po meni je sasvim logicno povezivanje otoka, jer se uz cestovni promet najbrze razvijat. Ovako izumiru, i to nije nikakva novost, no zasto ne tuneli a da mostovi? Kad se zna da su tuneli jeftiniji od mostova 10 puta. Poanta je u razvoju, a toga sada nema.
ma po tebi je logicno..ko zna sta. :D

mislim, ne znam dal ti uopce ic pricat, krenut objasnjavat ili te pustit u uvjerenju da znas sta govoris i da na osnovu toga sutra slobodno i demokratski glasas, odlucujes o bilo cemu..
mislim, da je ovo drugo bolje, jer.. nema tu pomoci, cisti trosak.. :D

ali ono, jebale vas ceste i auti i njemacka i mitlevropa i razvoj i turizam.. jebo vas volan kad ne znate sta je to argola.
apropo, eno tamo na onom forumu mitlevropa se fujavo odnosi prema sparogama (divljim sparogama..op prev) i preferira one debele, koje valjda mos sataricom na kile rezeat.. :zubo:
i jos mi opet pada na pamet, kad je dosao umprofor ili sta vec u divulje, onda je jedan entuzjasticki strazar iz tih mirovnih svjetskih snaga, vidio kako van zice jedna stara zena bere sparoge, ono, misancu, zutinicu, sta li.. i dodje njihova kapanjola, dzip, opkoli tu preplasenus taricu koja pocne kukat da nije ona nista napravila, privedu je, pitaju za podatke i kad su doznali gdje stoji, napune dzip vrecama brasna, konzervama i odvedu je doma, ponosni kako su napravili dobro djelo jer je strazar javio da okolo idu ljudi i beru travu jer nemaju sta za jest, gladni su.. :zubo:

..krtiisssovu, da tuneli do otoka, da razvoj.. :facepalm:

rusit..minat sve tunele prema dubokoj vlaskoj, prema kontinentu, maslinicki most opet minat, opasat se kanalom sirokim kilometar, stavit lasere, fejzere, minska polja okolo i tek onda mozemo odahnut i pricat o razvoju nekom ovdje i boljoj kvaliteti zivota.. :D :D
miky0
ST Leader

Post 21 Mar 2014, 10:59

..a unda » wrote: ma po tebi je logicno..ko zna sta. :D

mislim, ne znam dal ti uopce ic pricat, krenut objasnjavat ili te pustit u uvjerenju da znas sta govoris i da na osnovu toga sutra slobodno i demokratski glasas, odlucujes o bilo cemu..
mislim, da je ovo drugo bolje, jer.. nema tu pomoci, cisti trosak.. :D

ali ono, jebale vas ceste i auti i njemacka i mitlevropa i razvoj i turizam.. jebo vas volan kad ne znate sta je to argola.
apropo, eno tamo na onom forumu mitlevropa se fujavo odnosi prema sparogama (divljim sparogama..op prev) i preferira one debele, koje valjda mos sataricom na kile rezeat.. :zubo:
i jos mi opet pada na pamet, kad je dosao umprofor ili sta vec u divulje, onda je jedan entuzjasticki strazar iz tih mirovnih svjetskih snaga, vidio kako van zice jedna stara zena bere sparoge, ono, misancu, zutinicu, sta li.. i dodje njihova kapanjola, dzip, opkoli tu preplasenus taricu koja pocne kukat da nije ona nista napravila, privedu je, pitaju za podatke i kad su doznali gdje stoji, napune dzip vrecama brasna, konzervama i odvedu je doma, ponosni kako su napravili dobro djelo jer je strazar javio da okolo idu ljudi i beru travu jer nemaju sta za jest, gladni su.. :zubo:

..krtiisssovu, da tuneli do otoka, da razvoj.. :facepalm:

rusit..minat sve tunele prema dubokoj vlaskoj, prema kontinentu, maslinicki most opet minat, opasat se kanalom sirokim kilometar, stavit lasere, fejzere, minska polja okolo i tek onda mozemo odahnut i pricat o razvoju nekom ovdje i boljoj kvaliteti zivota.. :D :D
:rofl:

jebiga, ti bi se sad vratija u doba kauboja i indijanaca.

A nisam zna za tu pricu zene i umproforca :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 21 Mar 2014, 11:11

miky0 » wrote: :rofl:

jebiga, ti bi se sad vratija u doba kauboja i indijanaca.

A nisam zna za tu pricu zene i umproforca :rofl:
vracanje pameti nije vracanje u proslost. dapace.. :kokice:

..nego miki, znas sta.. :D
miky0
ST Leader

Post 21 Mar 2014, 11:40

..a unda » wrote: vracanje pameti nije vracanje u proslost. dapace.. :kokice:

..nego miki, znas sta.. :D
De pojasni mi tu recenicu, nije mi bas najjasnija :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2014, 20:31

Martina Dalić napustila HDZ: " Nisu sposobni
Hrvatsku izvesti iz krize "
Dakle, i veleizdajnicka clanica napusta veleizdajnike. Eto od koga zoki gubi vlast. Koja budala :facepalm:
Euklid
old school

Post 22 Sep 2014, 21:21

miky0 wrote:
Dakle, i veleizdajnicka clanica napusta veleizdajnike. Eto od koga zoki gubi vlast. Koja budala :facepalm:
Hvala joj bar na tome što je razotkrila izunutra da je car gol, da HDZ nema apsolutno nikakav program, nikakvu ideju, nikakvu dugoročnu strategiju...

Njima je samo stalo da se dokopaju vlasti i nastave s pljačkom tamo gdje su stali...
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2014, 21:37

Euklid wrote:
Hvala joj bar na tome što je razotkrila izunutra da je car gol, da HDZ nema apsolutno nikakav program, nikakvu ideju, nikakvu dugoročnu strategiju...

Njima je samo stalo da se dokopaju vlasti i nastave s pljačkom tamo gdje su stali...
I za to sranje, koje nam priprema hdz, vise od njih trebamo optuzit zokija, koji ih vraca na vlast. Jebote koja je on budala :facepalm: sve sta hdz pokrade u slijedecem mandatu, ja bi naplatija od zokija. Sve.
jednokratni klon

Post 22 Sep 2014, 21:38

Jel to ona Nenijina Dalićka? :zubo:
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2014, 21:41

Kolinda Kitarović wrote:Jel to ona Nenijina Dalićka? :zubo:
Kakve veze njih dvi imaju :misli:
jednokratni klon

Post 22 Sep 2014, 21:43

miky0 wrote:
Kakve veze njih dvi imaju :misli:
Lezbijske. :kokice:

božemeprosti. :no: :ubit će me. :rofl:
Euklid
old school

Post 22 Sep 2014, 21:46

Kolinda Kitarović wrote:

Mmmmm, lezbijske?

Zašto ostali trkeljaši nisu upoznati s time :cerek:

Slušamo... :kokice:
miky0
ST Leader

Post 22 Sep 2014, 21:48

Kolinda Kitarović wrote:

božemeprosti. :no: :ubit će me. :rofl:
:rofl:

A ja naivno mislija da njoj stvarno njeznik fali :tuzni:
Nenia Salonitana

Post 28 Sep 2014, 22:14

http://www.jutarnji.hr/davor-butkovic-t ... e/1223245/

budući premijer. miky, plakat ćeš ti za zokijem! :zubo:
miky0
ST Leader

Post 28 Sep 2014, 22:20

Nenia Salonitana wrote:http://www.jutarnji.hr/davor-butkovic-t ... e/1223245/

budući premijer. miky, plakat ćeš ti za zokijem! :zubo:
Ocu, ako ste toliko glupi da izaberete karamarkica :tuzni: u sto dakako uopce ne sumnjam :giggle:
Nenia Salonitana

Post 28 Sep 2014, 22:25

miky0 wrote:
Ocu, ako ste toliko glupi da izaberete karamarkica :tuzni: u sto dakako uopce ne sumnjam :giggle:
haj fajv! :zubo:

Image

dašta da oću. iduće 4 godine nećemo morati ići u kazalište, kazalište će svaki dan dolazit nama preko tv ekrana i to ne samo u vijestima kulture :xlux:
  • Information