Šačica desetotravanjskih emigranata demonstrira tamo dole
- Ne bastard kao Tarr
- Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa
Našeg premijera Milanovića hrvatska dijaspora,u mnogom dijelu desetotravanjska emigracija,nije ugostila,već ga je odbacila..
Šačica tih desetotravanjskih emigranata,vjerojatno bosanskohercegovačkog podrijetla drži transparente da se Milanović vrati kući i da nije dobrodošao..
Pa tko su ti fazani?
Milanovića ne hvalim,ali doima mi se pismenijim od demonstranata
Šačica tih desetotravanjskih emigranata,vjerojatno bosanskohercegovačkog podrijetla drži transparente da se Milanović vrati kući i da nije dobrodošao..
Pa tko su ti fazani?
Milanovića ne hvalim,ali doima mi se pismenijim od demonstranata
Čuvaj se senjske ruke
- Ne bastard kao Tarr
- Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa
Svejedno..Ali ti mutavci koji nose transparente onaniraju na Pavelića.Stoka blesava.miky0 » wrote:Stvarno nisu u redu, ja molim boga da doli i ostane
Čuvaj se senjske ruke
Da citiram...jer ljevica se ponavlja ko' pokvarena trakaNe bastard kao Tarr » wrote: Svejedno..Ali ti mutavci koji nose transparente onaniraju na Pavelića.Stoka blesava.
a desnica jos samo za onaniju je šaka...
- Ne bastard kao Tarr
Ok stih..Možda slogan za ove novonastale stranke koje centiraraju..To im pomaže da budu sažeti u objašnjenju svog programa..karambol » wrote:
Da citiram...jer ljevica se ponavlja ko' pokvarena traka
a desnica jos samo za onaniju je šaka...
Čuvaj se senjske ruke
Ne nasjedajte.
Ovaj trol koji je otvorio temu je fašist, prodaje muda pod bubrege.
Čim ga raspizdiš, mali se hitlerovac sjeti kozaračkog kola...
E, fašistići mamojebni, tko vas ne zna, skupo bi vas platio...
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
meni se sviđa
a i ima strpljenja s ovakvim dobrodošlicama
kurvanjski avatar, a
Dobro je judolimo reka, on je ubacen da razbuca ovaj forum od strane fasisticko-pavelicevskih redova 
Ti se ne računaš, menopauza te sjebala poplavom hormona.Chilimama » wrote:meni se sviđa
A nisi fer, znaš. kad si već baba, bolje da si ga odvela u kućicu od kolača nego što ga braniš...
A Tomić je usto otkrio da jadnici još uvijek nisu čuli da je Tito umro.Tea Tree » wrote:Dijaspora po tim Australijama je oduvijek u tom filmu. Ništa iznenađujuće.
Čuli su samo za HDZ i ostale komunjare.
Pa im je HDZ=Tuđman=stvorio Hrvatsku, ostali=komunisti.
Sjetim se onih Japanaca, dedeka kaj su ih našli a još nisu znali da je završio WW2.
Jebote, ko misli da je Bosna zaostala, nek ode na Pacifik...
Ne kleberi se tu nego ženu za ruku i dolazite na pivo! Jes' čuo?judolino » wrote: A Tomić je usto otkrio da jadnici još uvijek nisu čuli da je Tito umro.
Sjetim se onih Japanaca, dedeka kaj su ih našli a još nisu znali da je završio WW2.
Ajd, za vikend, okej?Tea Tree » wrote: Ne kleberi se tu nego ženu za ruku i dolazite na pivo! Jes' čuo?
Ne znam jel imamo još brojeve, jovanka je mijenjala mobitel, a stari joj ošo u racku.
Ak imaš koji naš broj, nazovi sutra, okej?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
judolino » wrote: Ti se ne računaš, menopauza te sjebala poplavom hormona.![]()
A nisi fer, znaš. kad si već baba, bolje da si ga odvela u kućicu od kolača nego što ga braniš...
Moja fabrika još radi,
volim glazbu , volim ples
volim sve što vole mladi.
Dajem slatko,
primam glatko.
Kad već kažeš baba i kolači
ima za sve, ne plači.
kurvanjski avatar, a
- Ne bastard kao Tarr
Nisam fašist.judolino » wrote:Ne nasjedajte.
I hajde pokušaj napisati bar jedan jebeni upis bez psovanja.To ti neće donjeti cool status,jer se razbacuješ.
Poštovat ću sve dok se budemo nepodnosili.Ne želim s tobom imati miran razgovor,ni staložen.
Ako imaš što za reći,just bring it on,sonny..
Kozaračko kolo zaboravi.Nemoj da te smeta.Aludirao sam na usiljeno druženje i ljude kojima nije bilo do kola..
Čuvaj se senjske ruke
- Ne bastard kao Tarr
Žalosno koliko su zatucani.A imaju pristup informacija,pa sigurno su dobili i povratnu inforamciju iz zemlje.Oni ne shvaćaju da mi nismo živjeli u totalnom mraku.Oni moraju znati da samo nešto i stvorili od ničega.A oni su i dalje na liku i djelu sina Ličanina koji je otišao graditi željeznicu u Bosnju,kao pružni radnik..Tea Tree » wrote:Dijaspora po tim Australijama je oduvijek u tom filmu. Ništa iznenađujuće.
Čuli su samo za HDZ i ostale komunjare.
Pa im je HDZ=Tuđman=stvorio Hrvatsku, ostali=komunisti.
Čuvaj se senjske ruke
- Ne bastard kao Tarr
Nisu oni krivi..Krivi su samo onda ako ne shvate u punoljetnoj dobi.Tea Tree » wrote:Inače, da. Brijem da negdje u ilegali tiskaju salvete s Pavelićem.
Vidjela sam dječurliju od jedva 20 godina s tetoviranom šahovnicom, s bijelim prvim poljem, dakako. Hrvatski jedva natucaju, ali mlogo vole ova zemlja.
Čuvaj se senjske ruke
- Ne bastard kao Tarr
Usporedba je nezgrapna,ali u redu.Bilo ih je petorica,i na koncu je jedan preživio.To je nešto za neobjasniti..judolino » wrote: A Tomić je usto otkrio da jadnici još uvijek nisu čuli da je Tito umro.
Čuvaj se senjske ruke
Aj ne seri.Ne bastard kao Tarr » wrote: Nisam fašist.
I hajde pokušaj napisati bar jedan jebeni upis bez psovanja.To ti neće donjeti cool status,jer se razbacuješ.
Poštovat ću sve dok se budemo nepodnosili.Ne želim s tobom imati miran razgovor,ni staložen.
Ako imaš što za reći,just bring it on,sonny..
Kozaračko kolo zaboravi.Nemoj da te smeta.Aludirao sam na usiljeno druženje i ljude kojima nije bilo do kola..
Kozaračko kolo je prva asocijacija fašistima.
I snimaj svoju mamu u orgijama, ali prethodno se pobrini za kontracepciju, jer već je pokazala da može biti lik u grčkim ili nordijskim mitovima s obzirom na to što je okotila.
Polino - marš u pičku materinu. Okej?Ne bastard kao Tarr » wrote: Usporedba je nezgrapna,ali u redu.Bilo ih je petorica,i na koncu je jedan preživio.To je nešto za neobjasniti..
- Ne bastard kao Tarr
Okej..judolino » wrote: Aj ne seri.
Kozaračko kolo je prva asocijacija fašistima.
I snimaj svoju mamu u orgijama, ali prethodno se pobrini za kontracepciju, jer već je pokazala da može biti lik u grčkim ili nordijskim mitovima s obzirom na to što je okotila.
Čuvaj se senjske ruke
- Ne bastard kao Tarr
-
- Information
-