Introduction
-
Papa Benedict XVII
Hej, ekipa, kaj ima
Novi sam ovdje, rekoh da se predstavim. Slucajno naletih, vidim neki zanimljiv forum. Dobro ste ovo napravili, pretpostavljam da je ovo neki kutak za 'izbjeglice', vidim ima zanimljivh tema, i ekipa je drugacija.
Nista, pozdravljam ideju, nadam se da cemo se druziti. Pozdravlja vas i blagosilja Papa.
nemoj bacat rakiju, ti bacas rakiju, a djeca u Africi...trijezna
-
Papa Benedict XVII
Eee, pozdrav od jos jednog izbjeglice. Fala lipa...
I koja te budala potrala, i odaklePapa Benedict XVII » wrote:Eee, pozdrav od jos jednog izbjeglice. Fala lipa...
-
Papa Benedict XVII
Ma prijo moj ni me niko potira, nego sam potira sam sebe, na raznim hrvackijem forumima je ocajno pisati
-
Papa Benedict XVII
donio je on nama da malo grickamo dok trkeljamo.Pješčana » wrote: jesi gladan, jesi tu dali već šta jesti?

joj, to je fino. dobro, sad to više ne boh mogla zbog glutena
ali kad sam mila mala, i provodila puno vremena u crkvi o oko crkve i bila baš dobra s ljudima iz crkve, onda bi nam dali one ostatke nakon što se izrežu hostije, pa smo grickali. a grickali smo i hostije ko čips
sve je to bilo dozvoljeno prije blagoslova hostija, jel
da je malo bolji marketing, vjernički čips bi prošao kao zdravija verzija grickalica pred tevejom.
ali kad sam mila mala, i provodila puno vremena u crkvi o oko crkve i bila baš dobra s ljudima iz crkve, onda bi nam dali one ostatke nakon što se izrežu hostije, pa smo grickali. a grickali smo i hostije ko čips
da je malo bolji marketing, vjernički čips bi prošao kao zdravija verzija grickalica pred tevejom.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
brašno i voda.
pomiješaš, razvaljaš na tanko, i osušiš. oni tamo u samostanu su imali sušione, ili tako nešto.
suho, hrskavo, voli se ljepit za nepce.
par puta sam se skoro zagutila na pričesti
pomiješaš, razvaljaš na tanko, i osušiš. oni tamo u samostanu su imali sušione, ili tako nešto.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Znači, nepečeni mlinci.Pješčana » wrote:brašno i voda.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ja danas nemrem vjerovat da se nikad nisam drznula zagrist hostiju, a uvijek sam to htjela.Pješčana » wrote:a grickali smo i hostije ko čipssve je to bilo dozvoljeno prije blagoslova hostija, jel
pa mislim stvarno sramota
-
Papa Benedict XVII
Opa, vidi posjete,
nisam ocekivao ovliko,...neka, neka bas mi je drago :gricka hostiju: - po preporuci beau
-
Papa Benedict XVII
hvala. ok. ok. nisam, jeo cevape. hvala.Pješčana » wrote:dobrodošao! kako se osjećaš? sjedi! jesi gladan, jesi tu dali već šta jesti?
Ako nisi bija na velikom forumu, ko da nisi bija nigdiPapa Benedict XVII » wrote:
Ma prijo moj ni me niko potira, nego sam potira sam sebe, na raznim hrvackijem forumima je ocajno pisatiadministracije su tako pretenciozne. nemam vise energije ubjedjivati se s njima.. najbolje odsetati
eee
-
Papa Benedict XVII
ma bija san, kako nisammiky0 wrote: Ako nisi bija na velikom forumu, ko da nisi bija nigdi![]()
eto vidis kako margarita zna. bio u vatikanskom forumu, pa me izbacilo, ustvari ja svojevoljno otisao, uzasao na nebesa, biloo mi mrsko vise glumit bozjeg poslanika kupit milodare pa se odlucio pridruziti Njemu gore da budemo jednaci.Margarita wrote: Pa bija je. Onom u Rimu.
-
Papa Benedict XVII
aleluja! dobar potpisEuklid » wrote:faljen Isus i Marija...
-
Papa Benedict XVII
Jel stvarno mislis da je HDZ jednako SDP. 
-
- Information
-