eto, jel neko zna kako bi se turizam mogao ubit nekako bilo kako. neke diverzije, subverzije radit, govorit turistima da gou houm, neka odjebu, neka idu u grcku, itraliju, egipat, albaniju, izrael, pojas gaze, francusku, biskaj, tursku, negdje, ne znam.. negdje.. bilo gdje, ali ne ovdje. sta ce ovdje? ovdje je bezveze, sranje, sve sta ima ovdje ima i svuda i jos ljepse, bolje, i novije, i starije. i jeftinije.
ono, nek idu ca. i nek ne dolaze vise.
dajte, cesi poljaci slovaci rusi litvanci jezidi armenci njemci etruscani jonjani svedi i ko sve vec ne.. dajte, aj nemojte dolazit vise, nemojte dolazit sljedece ljeto i proljece i zimu i jesen, zaobidjite barem dalmaciju. ono, ajte u zagreb, na jahorinu, u medjugorje ako vec morate u ove krajeve, a ne znam zasto bi morali, koji kurac vas tjera da sad vi nesto morate te ocete te bas onda morate jer ocete. nista ne morate, samo ajte ca, ono, ajte vise ca i ne vracajte se. i govorite svima da je ovdje sranje i da ne valja nista, sto je i istina.
ako vec negdje morate ic, ono.. ajte ukurac, eto, ono, turisticki ajte malo ukurac.
evo, grcka npr, grcka vam je ludilo. mislim, to je bit lut doc u dalmaciju umjesto u grcku, ono, lut.. ajte fino u grcku, jedrite, kupajte se. locite, zderite, pizdite, radite sta ocete..
eto, amo malo se pripremat i davat ideje kako za dogodinu sjebat ono sto je vec sjebano. ili kao onaj mac sta se slomit ne da.. uspjeli smo sjebat ono sto se sjebat ne da. e, pa mi smo to uspjeli. valjda trudom ili domoljubno smo uspjeli ili vec kako, ne znam. e, pa amo onda sjebat do kraja, da bude sjebano svima, a ne samo nama.
amo ideje, amoooo.. velika akcija.. 2015. godina bez turizma. smrt turizmu..