..neka neko ubije turizam

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 21 Aug 2014, 11:57

..ili barem ovaj nas turizam ili vec stalije. ovo bi moglo bit dobro.. stalije. prihod od stalija. nocenja stalijska.

eto, jel neko zna kako bi se turizam mogao ubit nekako bilo kako. neke diverzije, subverzije radit, govorit turistima da gou houm, neka odjebu, neka idu u grcku, itraliju, egipat, albaniju, izrael, pojas gaze, francusku, biskaj, tursku, negdje, ne znam.. negdje.. bilo gdje, ali ne ovdje. sta ce ovdje? ovdje je bezveze, sranje, sve sta ima ovdje ima i svuda i jos ljepse, bolje, i novije, i starije. i jeftinije.
ono, nek idu ca. i nek ne dolaze vise.
dajte, cesi poljaci slovaci rusi litvanci jezidi armenci njemci etruscani jonjani svedi i ko sve vec ne.. dajte, aj nemojte dolazit vise, nemojte dolazit sljedece ljeto i proljece i zimu i jesen, zaobidjite barem dalmaciju. ono, ajte u zagreb, na jahorinu, u medjugorje ako vec morate u ove krajeve, a ne znam zasto bi morali, koji kurac vas tjera da sad vi nesto morate te ocete te bas onda morate jer ocete. nista ne morate, samo ajte ca, ono, ajte vise ca i ne vracajte se. i govorite svima da je ovdje sranje i da ne valja nista, sto je i istina.
ako vec negdje morate ic, ono.. ajte ukurac, eto, ono, turisticki ajte malo ukurac.
evo, grcka npr, grcka vam je ludilo. mislim, to je bit lut doc u dalmaciju umjesto u grcku, ono, lut.. ajte fino u grcku, jedrite, kupajte se. locite, zderite, pizdite, radite sta ocete..

eto, amo malo se pripremat i davat ideje kako za dogodinu sjebat ono sto je vec sjebano. ili kao onaj mac sta se slomit ne da.. uspjeli smo sjebat ono sto se sjebat ne da. e, pa mi smo to uspjeli. valjda trudom ili domoljubno smo uspjeli ili vec kako, ne znam. e, pa amo onda sjebat do kraja, da bude sjebano svima, a ne samo nama.

amo ideje, amoooo.. velika akcija.. 2015. godina bez turizma. smrt turizmu.. :cheer:

:kokice:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 21 Aug 2014, 12:02

Naftne platforme u Jadranu... :ne zna:

Katastrofa nam je zajamcena prije ili kasnije :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 21 Aug 2014, 12:09

Euklid » wrote:Naftne platforme u Jadranu... :ne zna:

Katastrofa nam je zajamcena prije ili kasnije :misli:
..platforme.. :cheer: :usama:

..ocemo platforme, ocemo platforme.. :bliss: :ex:

sta katastrofa? sta nam je zajamceno? sta, ne shvacam..

a ovo sada nije katastrofa? ovo je katstrofa+ludilo+ludilo na ludilo jer nam je super? i onda bi platforme unistile ovo ludilo?
nema tu katastrofe, ali ima plina i nafte i svega blaga. nema tu nikakvih katastrofa. a da i bude i onako se vise nema sta puno vise unistit, dakle, ako ne mos nista unistit, nema ni katastrofe. :kokice:

davaj platforme, ceraj ih amo.. ocu svakih pet milja vidit jednu platformu. jel ti znas kolko je to suplajera? svi nasi skverovi bi samo suplajere radili deset godina. i platforme. :kokice:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 21 Aug 2014, 15:06

Sta se ne javis vodjama islamske drzave, jer tamo gdje oni zagaze trava ne raste :ne zna: I posalji zokija ukurac, jer je vas ljubljeni grcic ionako reka da je nas jedini cilj u zivotu turizam :vidiga:
Zekoslawa

Post 21 Aug 2014, 15:42

Ja ću ih dočekivati na granici s "Nabijem te!" :xlux:
..a unda
Undaminator

Post 21 Aug 2014, 16:28

miky0 » wrote:Sta se ne javis vodjama islamske drzave, jer tamo gdje oni zagaze trava ne raste :ne zna: I posalji zokija ukurac, jer je vas ljubljeni grcic ionako reka da je nas jedini cilj u zivotu turizam :vidiga:
..ti islamicani u velikom troluku zaobilaze hrvatsku. oni su za nas beba zvecka. cujem da ce ovdje dolazit na edukaciju, nou hau i te stvari..

..aj, iskreno, za kolko bi im iznajmio apartman? :kokice:

saljem zokija u ukurac, saljem grcica ukurac i saljem sve sta iznajmljuju apartmane ukurac. :D

naravno da nam je jedini cilj i smisao i buducnost i namjena turizam i to neki oblici selektivnog turizma poput mirovinskog turizma ili kako se vec zove. i elitno jeftini turizam. a imamo i slogan.. ko to more platit? pa vi i to jevtino. za to smo se borili. :cheer:

nego, kakava ti je bila ova sezona, jel rodilo? :kokice: ..jel se dogodine povlacis demonstrativno iz cimerfrajizma? ..ono, vlastitim primjerom se boris.. boris.. boris jel, za.. cek malo, zasto se ti ono ustvari boris? narod, pravda, postenje, rad, etc, tj te, jel, velicine i ideje, plemenitosti, jelda? :kokice:
:D :D
..a unda
Undaminator

Post 21 Aug 2014, 16:31

Zekoslawa » wrote:Ja ću ih dočekivati na granici s "Nabijem te!" :xlux:
nabijanje kakvo je nekada bilo. :cheer:

..e, da, i usput im dza be dijelit visegradsku kroniku od andrica, nek citaju ljudi malo na ljetovanju.. :giggle:
..mozemo im je i posolit tako da kad procitaju da je mogu i pojist, a ako je slana, vise ce pit naseg autohtonog makedonskog vranca.
..ili nataknit tu knjizu na mali lipi kolac i onda dilit kao suvenir zamotan u celofan na kojem ce na puno jezika bit napisano.. nabijem te (citat iz gastronomsko turisticke knjize .. ljepota raznja). :cheer:

:D
Euklid
old school

Post 21 Aug 2014, 18:33

:rofl:

undu za ministra :usama:

u MBAT

Ministarstvo za borbu antiprotiv turizma... :clint:
Dominicus

Post 21 Aug 2014, 19:49

A možete se i svi učlanit u moju udrugu AUT - Akcija za Uništenje Turizma. :usama:
Potrebno je samo poslat 200 kn (za člansku iskaznicu, naravno), plus fotografija. :zubo:
I onda djelujete na volonterskoj bazi, svatko prema mogućnostima. Nabijački odjel već ima počasnu predsjednicu, njoj šaljete ovo za iskaznicu i onda se javljajte za daljnje funkcije. Naftaška sekcija i tako dalje, da vam sad sve ne crtam.
Ko će se AUTat? :kokice:
Otrov za udavače
Euklid
old school

Post 21 Aug 2014, 21:23

Kasnis.

AUT je vec zauzeto.

Agencija za unistenje turizma.

Zaposljavaju samo par stotina ljudi i imaju tek 2 iznajmljena poslovna nebodera u Zagrebu za svoje prostorije... :ne zna:
visekratni klon

Post 21 Aug 2014, 21:24

:zubo:
http://pokret.net/pages/casopis%20br.6/HakimBey/Bey.htm

Čuj, iz mog iskustva, ovoljetnog i prethodnih, najgora je domaća turistička bagra. Stranci su uglavnom pristojni u usporedbi s ovima što dođu s kontinenta. Ispratila sam ovih dana jednu osebujnu rvacku gošću iz metropole, nakon što mi je mjesec dana diplila sa svojim majmunima na glavi. A pored nje dva apartmana sa strancima, jedva sam ih čula, samo jednom ili dvaput su bili problematični. A ova mi je svu krv ispila.

Razmišljam da budem saboterska krtica u turističkim redovima.
Dominicus

Post 21 Aug 2014, 21:42

Euklid » wrote:Kasnis.

AUT je vec zauzeto.

Agencija za unistenje turizma.

Zaposljavaju samo par stotina ljudi i imaju tek 2 iznajmljena poslovna nebodera u Zagrebu za svoje prostorije... :ne zna:
Pih, nekadašnje ne-radikalno krilo.
Izvorni AUT 1862 odavno se otarasio tih kompromisera. :kava:
Otrov za udavače
Zekoslawa

Post 21 Aug 2014, 22:17

Ako koga regrutiram, članarina ide meni. Još mi nisi isplatio honorar za ono mećanje žohara Talijanima, za žvake ispod šugamana za one Čehe, za nokat u bureku onom Nijemcu, kao ni za krađu WC papira i sapuna iz onih restorana. :kava:
..a unda
Undaminator

Post 21 Aug 2014, 22:20

Dominicus » wrote:A možete se i svi učlanit u moju udrugu AUT - Akcija za Uništenje Turizma. :usama:
Potrebno je samo poslat 200 kn (za člansku iskaznicu, naravno), plus fotografija. :zubo:
I onda djelujete na volonterskoj bazi, svatko prema mogućnostima. Nabijački odjel već ima počasnu predsjednicu, njoj šaljete ovo za iskaznicu i onda se javljajte za daljnje funkcije. Naftaška sekcija i tako dalje, da vam sad sve ne crtam.
Ko će se AUTat? :kokice:
..e, da. posaljit dvista kuna i ja cu vam poslat knjizu u kojoj lipo pise kako se borit protiv turizma. jos pride unutra vaucer za tri dana pesplatnog apartmana zimi na bisevu. ..ili za neki izlet fakultativni, neka tura turisticka.
hau. iz. jour. kebidz..
nema dvista kuna. nema nista. fino na linuksu sve to napravit kao friver ili sta vec i pustit u slobodni promet recepte protiv turizma kao javno i opcehumano dobro.
ne znam, npr neki turist pita..du ju spik, ne znam, inglis.. a u tom menjuelu antituristickom se nudi np0r subverzija u obliku odgovora.. ma ajdeupskumterinu i ti i i ja i jezik i inglis, guuglaj eba ti konj matej, guuglaj pizdo, aj doma e vrati pa guuglaj, imas tamo sve, ne trebas ni dolazit ovdi pitat..ka da smo mi ovdi pametni pa nas ti sad imas pitat, jel ti to test neki aba ti konj usi..

nafta, platforme, suplajeri.. :cheer: ..to, to, a ne ovaj jebeni teroturizam. nek se pere, dere, pumpa, ginga, plovi.. i lipo onda lokalnom stanovnistvu davat, kao ono, naknada za rizik od rizika, oneciscenje, naftne banje i to, dza be davat ili uz mizerabl naknadu plin i benzin. ma moze i citavoj drzavi, nes ti nas kolko nas ima, stanemo svi na dva indijaska broda koji voze preko gilgamesa..tj, gangesa ili stanemo u jedan kantun tijananmena.
ako sta viska ostane, to prodat vanka. i to rusima. rusi ce vise platit da ti plinovi i nafte ne idu u evropu, nego sto ce evropa to platit da idje njoj. ustvari, nece nista ni platit, samo ce muktaski ucjenjivat..
rusi to lipo kupe pa ako ce je prolivat, tu naftu, nek je prolivaju ili piju, sta sad, jos cemo i o tome razmisljat? :kokice:
Dominicus

Post 21 Aug 2014, 22:48

Zekoslawa » wrote:Ako koga regrutiram, članarina ide meni. Još mi nisi isplatio honorar za ono mećanje žohara Talijanima, za žvake ispod šugamana za one Čehe, za nokat u bureku onom Nijemcu, kao ni za krađu WC papira i sapuna iz onih restorana. :kava:
Pft. Giancarlo je priredio utrke žohara, mali Jirži skinuo je žvake i sažvakao ih, a sapun i klozetpapir maznula si iz wc-a za osoblje. Jedino je Švabi zapeo taj nokat u sfinkteru pa ajde, za to moš dobit pola honorara.
I dobro, za regrutiranje ti ide pola članarine ako se novi član iskaže na vatrenom krštenju, ajd, ajd.
Otrov za udavače
miky0
ST Leader

Post 22 Aug 2014, 08:04

..a unda » wrote:
..aj, iskreno, za kolko bi im iznajmio apartman? :kokice:
U splitu ili selu :ne zna:
..a unda » wrote:
nego, kakava ti je bila ova sezona, jel rodilo? :kokice:
Zaradija sam preko nekoliko festi, slavlja i opijanja, beherovku i upozna lipu Luciku, koju nisam natega...ipak nisam bas zaradija koliko sam moga :crying:
..a unda » wrote:
..jel se dogodine povlacis demonstrativno iz cimerfrajizma?
Nisam lud, ako bog da i malo srice, dogodine cemo se ja i Lucika proveselit na jedan lip nacin :durica:
..a unda » wrote:
..ono, vlastitim primjerom se boris.. boris.. boris jel, za.. cek malo, zasto se ti ono ustvari boris? narod, pravda, postenje, rad, etc, tj te, jel, velicine i ideje, plemenitosti, jelda? :kokice:
:D :D

Ja ti se borim pritiv nepravde, budala i veleizdajnika...dakle protiv svih kretena koji zive u kretenskoj drzavi :durica:
miky0
ST Leader

Post 22 Aug 2014, 08:08

visekratni klon » wrote::zubo:

Čuj, iz mog iskustva, ovoljetnog i prethodnih, najgora je domaća turistička bagra. Stranci su uglavnom pristojni u usporedbi s ovima što dođu s kontinenta. Ispratila sam ovih dana jednu osebujnu rvacku gošću iz metropole, nakon što mi je mjesec dana diplila sa svojim majmunima na glavi. A pored nje dva apartmana sa strancima, jedva sam ih čula, samo jednom ili dvaput su bili problematični. A ova mi je svu krv ispila.

Cekaj, cekaj, ti preskocih sva moja udvaranja, rodjendan, desetodnevno trkeljanje, a javis se cim se Unda ukaza :misli: sad sam ljubomoran :gaah: :o :tuzni: :crying:
..a unda
Undaminator

Post 22 Aug 2014, 10:21

miky0 » wrote:
U splitu ili selu :ne zna:
ovo je kao onaj vic.. jel crna ili bijela krava. :D

ok, shvatio sam, ko plati, prolazi.. :D

Zaradija sam preko nekoliko festi, slavlja i opijanja, beherovku i upozna lipu Luciku, koju nisam natega...ipak nisam bas zaradija koliko sam moga :crying:
..jedan ceh je dolazio godinama dole negdje oko makarske, uvijek kod iste obitelji. i svaki put bi se na kraju razracunavali i uvijek bi ispalo kad bi se on vracao u svoju lijepu prahu da su njemu jos duzni.. :zubo:

Nisam lud, ako bog da i malo srice, dogodine cemo se ja i Lucika proveselit na jedan lip nacin :durica:
dobro, ti si za turizam, shvacam. kao ono, nisi, ali jebiga.. jelda?
pajdo bi ti u autobusu rekao.. gospodjo, premjestite se na drugu stranu.. :D

Ja ti se borim pritiv nepravde, budala i veleizdajnika...dakle protiv svih kretena koji zive u kretenskoj drzavi :durica:
..pa ko bi ti da zivi u kretenskoj drzavi? mudraci? kakvi ljudi, takva drzava. dobra ti je borba. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 22 Aug 2014, 10:43

visekratni klon » wrote::zubo:

nisam isao hakirat link, ne znam sta pise, ali na koju domacu turisticku bagru mislis? malo preciziraj, koji su to domaci? di ti domaci ustvari zive.. kad ne zive ovdje ili sta ja znam di, sta i kako.. i sta je to ovdje? :kokice:

eto i ove godine se provukla kao neka vijest, prica da npr jedna cetveroclana obitelj iz osiijeka, iloka, belog manstira i crnog samostana, vukovara.. tamo negdje gore, da ako oce doc autom do lastova, samo da ugazi na lastovo to ce je doc iljadu i po, dvi ili vise kuna. i jos toliko za vratit se. bez ikakvih ostalih troskova boravka.
ono, za te pare se moze uplatit tjedan, deset dana na maldive, reunijone, sejsele. :zec:

pa eto, ja cu opet tupit osnove.. necega, ne znam.. dakle, osim ako nismo san marino, monako, vatikan i ti neki, nesto sto se ne zna sto su, jel su gradovi, jel su drzave, jel su ulice ili koji su java, nema.. ali nema, ali ono.. nema, ne postoji, nula.. nema turizma bez domaceg turista. mozemo mi na trepavicama odat, ali tako je to.

ali da ih ima, ono, onih koji se svaki put cude ko pura dreku kak to ti dalmosi misle, nikaj ne delaju, samo par mjeseci ljeti, u konzumeka nema nikaj za kupiti kak si je ona naucila vu zagrepu i cekala je pola sata mokacino s dvije zelene slamke i ikebanom, a oznojeni izludjeni konobar joj je donio crvenu narancadu i mali gulas, jer sta ima veze sta je guzva, ona je htjela sjest bas tamo gdje je najkrcatije, bas u taj kafic..ono, ima ih. sve sta se ne vidi sa katedrale alojzija stepinca, egzotika je. cesi su tu nekako cak iskreniji, manje zaziru, brze se odomace. ma malo je rec odomace.. :kokice:
miky0
ST Leader

Post 22 Aug 2014, 14:23

..a unda » wrote: dobro, ti si za turizam, shvacam. kao ono, nisi, ali jebiga.. jelda?
Pa jel ti ja licim na budalu da nisam za turizam u kojem osim para, dobivam svako malo veselice, a i mozebitne picice :ne zna: :misli: :durica:
visekratni klon

Post 22 Aug 2014, 14:35

Miky, nije me bilo (a i sad sam u prolazu), tu i tamo bih otvorila trkeljanje, ali rijetko i nisam čitala zaostatke. :D Sretan rođendan u zakašnjenju. :zubo:

Unda, pa vidiš da znaš koji domaći turisti. :D Dok smo iznamljivali, najgora gošća ikad je bila jedna Velikogoričanka. Takvo prenemaganje i sranje u životu nisam vidjela. A najgori gost jedan Poljak koji je žderao sendvičinu i masni prst dizao u zrak kad bih se povukla ka vratima da uteknem jer on ima pitanja. Ima, kurac. :D
Najbolji su Nijemci. Pristojan, fin i tih narod. Kao gosti, jel. Englezi isto nisu loši. Amerikanci presrdačni, ali ok ljudi. Australci ćaknuti, ali ok. Francuzi, eh, Francuzi, bučni i već to ne valja. Španjolci čak nešto pristojniji od Francuza. Talijani- bagra ciganska. Bagra. Nemam dovoljno riječi da to opišem. Dakle, Francuzi i Talijani su najgori. S naglaskom na Talijane. Stoka.
A ne volim bome ni Čehe ni Poljake, previše mi je to komoditeta kod njih, ajde brate, ako nemaš za jest u restoranu ili makar za jebeni pizza cut, stoj doma i jebi se sa konzervama tamo i dekama i pizdarijama. Volim i cijenim finoću i tišinu. Ako je to gost u stanju, onda je divan gost.

Zaboravih susjede. Nismo imali Srbe, ali moram reć da Bosanci odma s tobom piju rakiju i idu ti u frižider. Prekomotno za moj ukus. Jednog nismo mogli svrnut sa stola i rakije.

A to da smo mi kao domaćini isto bagra, a jesmo, bome jesmo, posebno iznajmljivači (sori miki :zubo: ). Odurni smo domaćini, odurni. Što objašnjava pokondirene domaće turističke tikve. Ko će kome nego svoj svome. Toliko zahtjeva i preseravanja, toliko galame, toliko nekulture. Hrvati, šta reć. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 23 Aug 2014, 15:19

Hvala na cestitki :Pivo: :lux: :grli:

Inace, i ti si se bavila iznajmljvanjem? Kad? Gdje? Sta je rec da se vise ti/tvoji ne bavite s tim? Mislim, u redu je uzet neku kintu strancu, pa pobogu, zato je i dosao :ne zna:

Kad se vec ocjenjuju gosti, red je da i ja bacim koju...ceh je najjednostavniji gost, ne trazi puno, niti mu puno treba, slovaci su mi ukurcu, zatvoreni su, imaju nekakav hendikep u glavi, i daleko su od ceha, poljaci se puno cjenkaju, i nema sanse da ces im uvalit svoju cijenu, a onda vidis da je dosao s mercedesom GL :facepalm: madjari su uzasni, nista od njih, njemci kulturni ali snobovi, jer oni mrze cehe i nema sanse da ce u istom objektu obitavat, englezi su uzas, tako neuredan narod, prljav, ma uzas, skandinavci a pretezno norvezani su najbolji, najkulturniji gosti, iako ne idu u istu plateznu kategoriju, po rangu su mi ravni cesima, iako su potpuno razlicitih mentaliteta. Ruse sam zaboravija, slobodni su, saljivi, mocno platezni, al mi nisu bas sili.
Pero

Post 23 Aug 2014, 18:40

Nekad davno kod mene nije bilo turista. Nije bilo ni ceste, samo makadam. Ni vode, svi su imali cisterne. Struja netom što je došla. I nitko nije imao nikakve turiste.
Onda je prošla cesta, prošla voda i jedan Hercegovac je investirao u apartmane i birc na plaži.
Pa su ga svi malo čudno gledali i mislili svoje. :cerek:
Pa su svi pomalo počeli kuće prenamjenjivati u apartmane. :D
Pa je počela specijalizacija, jedna se okrenula gotovo isključivo Talijanima, govori im se kako ima 3 kćeri, jedna je lijepa, jedna pametna, a jedna super čisti apartmane. :zubo:
Drugi se orijentirao gotovo isključivo na Poljake.
Treći je porijeklom iz Daruvara, pa su mu gosti redovito Česi.
I tako to ide iz godine u godinu i svake godine me netko pita kako mi uspijevamo odoljeti apartmanizaciji. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 23 Aug 2014, 19:37

Pero » wrote:Nekad davno kod mene nije bilo turista. Nije bilo ni ceste, samo makadam. Ni vode, svi su imali cisterne. Struja netom što je došla. I nitko nije imao nikakve turiste.
Onda je prošla cesta, prošla voda i jedan Hercegovac je investirao u apartmane i birc na plaži.
Pa su ga svi malo čudno gledali i mislili svoje. :cerek:
Pa su svi pomalo počeli kuće prenamjenjivati u apartmane. :D
Pa je počela specijalizacija, jedna se okrenula gotovo isključivo Talijanima, govori im se kako ima 3 kćeri, jedna je lijepa, jedna pametna, a jedna super čisti apartmane. :zubo:
Drugi se orijentirao gotovo isključivo na Poljake.
Treći je porijeklom iz Daruvara, pa su mu gosti redovito Česi.
I tako to ide iz godine u godinu i svake godine me netko pita kako mi uspijevamo odoljeti apartmanizaciji. :zubo:
Pa di si ti nesta, nema te miljun godina :ne zna:

A sta se tice tvog upisa, znaci li to da zahvaljujes turizmu sto je u tvoje misto doveja vodu, struju i asfalt?
Pero

Post 23 Aug 2014, 19:50

miky0 » wrote:
Pa di si ti nesta, nema te miljun godina :ne zna:
Bio sam na godišnjem, a nešto je ove godine VIP-ov stik kilavio, pa sam internet koristio samo po potrebi za posao. :zubo: I imao sam jednu lakšu operaciju, pa sam upoznao čari smještaja u KBC Split. :zubo:
miky0 » wrote: A sta se tice tvog upisa, znaci li to da zahvaljujes turizmu sto je u tvoje misto doveja vodu, struju i asfalt?
Turizam je nastao nakon što je nenarodna jugokomunistička vlast asfaltirala cestu i dovela vodu. :D
  • Information